Sexspel

Ett riktigt bra sätt att komma i stämning tillsammans med en partner är att spela sexspel tillsammans. Sexspelen finns allt från enkla tärningsspel där olika sidor på tärningen innebär att man får olika uppdrag som man ska utföra på, eller med sin partner, klassiska brädspel fast i erotisk utformning, snuskiga kortlekar och BDSM-spel.

Tips! Tillsammans med en sexkalender är ett erotiskt vuxenspel en bra julklapp eller present att ge till sin partner.

 • Monogamy – erotiskt brädspel för par, för mysiga hemmakvällar
 • Erotiskt tärningsspel Kinky Nights Dare – sexspel med BDSM-tema
 • Kortlek för att spela strippoker
 • Lovers Dice – låt tärningarna bestämma
 • Spel med 100 erotiska utmaningar
 • Schack med erotiska överraskningar

Monogamy – testvinnande erotisk brädspel för par

monogamy erotiskt brädspel

Monogamy är ett erotiskt brädspel där man kastar tärning för att ta sig runt spelplanen och ta kort med uppdrag och utmaningar. För varje varv man tar sig runt så ökar svårighetsgraden – vilket innebär att utmaningarna blir allt mer erotiska och sexiga. Vinnaren får välja en av 50 erotiska fantasier som partnern ska utföra. På så sätt kan man se det som att spelet inte har någon förlorare – bara vinnare.

I den ”snälla” nivån är spelet väldigt enkelt, det handlar mer om att ge varandra komplimanger, när nivån höjs så är det rena sexuella handlingar som ska utföras. Inget för den som är blyg, men perfekt för paren som vill testa nya saker och utföra olika handlingar på varandra.

Monogamy har både fått bäst i test i Expressens test av sexspel samt vunnit utmärkelsen ”Adult game of the year” (årets sexspel).

För vem är Monogamy?

Vi rekommenderar spelet Monogamy till par som varit ihop ett tag och vill både lära känna varandra bättre och testa nya både sensuella och sexuella upplevelser. Spelet passar perfekt för en hemmakväll tillsammans med sin partner där man vill ha det mysigt tillsammans, dricka ett glas vin och spela ett spännande spel.

Erotiskt tärningsspel ”Kinky Nights Dare”

Kinky nights dare

Kinky Nights Dare är ett perfekt tärningsspel för förspelet och har lite lätt BDSM-tema.

I tärningsspelet kastar man tre tärningar i tur och ordning som tillsammans ger ett uppdrag. Den första tärningen bestämmer om du ska vara den som dominerar eller är undergiven, de andra tärningarna avgör vad som ska hända samt om uppdraget är en bestraffning eller en belöning.

För vem är Kinky Nights Dare tärningsspel?

Kinky Nights Dare är ett tärningsspel som passar par som vill prova på BDSM och underkastelse och att dominera, man kan få uppdrag som att smiska, binda fast händerna, utföra oralsex och sätta på ögonbindel på sin partner.

Spelet är ett billigt och enkelt tärningsspel med sextema, passar för det modiga och nyfikna paret (både heterosexuella och homosexuella).

Kortlek för strip-poker

Egentligen behövs ingen speciell kortlek för att spela strip-poker, det gäller bara att komma överens om reglerna och vilken typ av poker man ska spela. Ofta brukar strippoker gå ut på att man spelar vanlig 5 korts mörkpoker eller Texas Holdem – förlorar man så behöver ta av sig ett klädesplagg.

För rättvisans skull bör man ha ungefär lika många klädesplagg till en början, annars kan någon få strippa alldeles för snabbt.

Man kan göra strippokern ännu mer intressant och erotisk genom att spela med en erotisk kortlek med lättklädda motiv. Kortlekarna finns med både nakna män och kvinnor och är ett väldigt billigt sexspel.

Lovers Dice – låt tärningarna bestämma

Ytterligare ett tärningsspel som är väldigt enkelt – men effektivt – är Lovers Dice. Den ena tärningen bestämmer vilken handling som ska utföras och den andra vilken kroppsdel uppgiften ska utföras på. Handlingar kan vara t.ex. massage, kyss eller slick och kroppsdelar man vara läppar, bröst eller bröstvårtor.

Ett billigt och bra sexspel som är ett bra sätt att få igång förspelet, passar både erfarna par så väl som för nya förhållanden.

 • Tärningarna är på engelska

Spel med 100 erotiska utmaningar

erotiskt hjärta spel

Spelet ”Erotic Heart” är en hjärtformad ask fylld med 100 erotiska och sensuella utmaningar som står nedskrivna på ihoprullade papperslappar. När man spelar Erotic Heart så tar man med den medföljande pincetten upp en lapp och läser utmaningen.

Utmaningarna kan vara allt från att ge varandra komplimanger eller att duscha tillsammans till mer vågade utmaningar som sannolikt slutar i sängen.

Exakt hur spelet ska gå till kan man få bestämma lite själv. Man kan turas om att ta lappar, ta ett visst antal lappar per dag eller spela en viss tid.

 • Spelet och utmaningarna är på svenska
 • Passar till: par

Erotiskt schackspel

Har du och din partner möjligtvis tittat på populära Netflix-serien Queen’s Gambit tillsammans? Ta ert schackintresse till nästa steg och prova på ett erotiskt schackspel.

I spelet Sex-o-Chess spelar man schack precis som vanligt, men man har lagt till lite ”sexiga” regler. Gör man ett visst drag vid ett visst tillfälle så medför det konsekvenser. Temperaturen ökar då vilket innebär ännu mer erotiska handlingar.

Om du vinner genom schackmatt väntar en mycket spännande belöning.

 • Instruktioner på svenska (och 11 andra språk)
 • Innehåller schackbräde, regler och tillbehör

Ännu fler sexspel (för par)

Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2021-04-27

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par