Sexiga underkläder (Dam)

Det är inte bara sexleksaker som kan göra att det hettar till lite extra i sängkammaren. Sexiga underkläder med spets, see-through och andra spännande funktioner kan göra det extra spännande när man börja klä av sig. Vissa sexiga underkläder för dam har öppningar och dragkedjor så att de inte ens behöver tas av för att man ska kunna ha det roligt.

Det finns även sexiga underkläder med inbyggda vuxenleksaker, hit hör exempelvis de vibrerande trosorna.

sexiga underkläder

Sensuellt set med BH & spetstrosa

Svart sensuellt set med BH & spetstrosa, underkläderna är tillverkade i stretchigt material och BH:n går att justera så att de enkelt passar de flesta. Har snygga spetsdetaljer och finns i storlek S/M eller L/XL.

Negligée med spetsdetaljer och urringning

Vacker och sensuell negligée i rött silkeslent material. Klänningen formar sig runt kroppen och framhäver formerna. Stringtrosa som matchar medföljer. Finns i storlek S/M eller L/XL.

Pris: 359 kr. Finns att köpa här.

Set med sexig BH & trosa/string

Köp med fördel ett färdigt med sexig BH och matchande stringtrosa. På så sätt får du en komplett uppsättning med sexiga underkläder. Detta är även en bra present eller julklapp att ge till sin flickvän. Ta reda på hennes storlek först!

BH med öppen kupa

BH med öppen kupa ger stöd för brösten men döljer inte speciellt mycket. Detta är ett mycket sexigt plagg som leder till förvånade blickar när kläderna åker av. Denna typen av BH har en vadderad bygel under som lyfter upp bysten.

Sexiga catsuits

Catsuits är heldräkter i tight material med en kroppsnära passform. Finns både med nätdesign (mer eller mindre transparent) och som kroppsstrumpa.

Sensuella strumpbyxor

Strumpbyxor och nätstrumpbyxor som framhäver benen. Strumpbyxorna hålls på plats tack vare sin strechiga passform. Finns både i glansig eller mer matt effekt. De mest sexiga strumpbyxorna har öppen gren så de inte behöver tas av om det skulle råka hetta till.

Sexiga stay-ups

Stay ups påminner om strumpbyxor men till skillnad från dem så slutar de på mitten av låret och hålls fast med strumpbandshållare eller genom resårkant.

Förföriska spetstrosor

Sensuella spetstrosor både som string eller vanlig trosa. Finns även som grenlös trosa för extra sexig effekt.

Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2022-02-23

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par