Sexiga underkläder (Dam)

Det är inte bara sexleksaker som kan göra att det hettar till lite extra i sängkammaren. Sexiga underkläder med spets, see-through och andra spännande funktioner kan göra det extra spännande när man börja klä av sig. Vissa sexiga underkläder för dam har öppningar och dragkedjor så att de inte ens behöver tas av för att man ska kunna ha det roligt.

Det finns även sexiga underkläder med inbyggda vuxenleksaker, hit hör exempelvis de vibrerande trosorna.

sexiga underkläder

Sensuellt set med BH & spetstrosa

Svart sensuellt set med BH & spetstrosa, underkläderna är tillverkade i stretchigt material och BH:n går att justera så att de enkelt passar de flesta. Har snygga spetsdetaljer och finns i storlek S/M eller L/XL.

Pris: 399 kr. Finns att köpa här.

Negligée med spetsdetaljer och urringning

Vacker och sensuell negligée i rött silkeslent material. Klänningen formar sig runt kroppen och framhäver formerna. Stringtrosa som matchar medföljer. Finns i storlek S/M eller L/XL.

Pris: 359 kr. Finns att köpa här.

Set med sexig BH & trosa/string

Köp färdiga set med BH och matchande stringtrosa.

BH med öppen kupa

Ger stöd men döljer inte så mycket.

Sensuella catsuits

Catsuits är heldräkter i tight material med en kroppsnära passform.

Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2021-05-13

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par