Sexleksaker för henne

Sexleksaker för henne

Är du ute efter en njutningsfull stund själv eller tillsammans med en partner? Med en sexleksak kan man få ännu kraftfullare orgasmer och bli stimulerad på helt nya sätt. Mest populärt bland sexleksaker för kvinnor är lufttrycksvibratorer, vibratorer och dildos. Dessa finns i många olika utformningar, storlekar, tekniker och varianter. Vad man gillar inom sexleksaker är väldigt individuellt, vissa gillar små diskreta vuxenleksaker medans andra vill ha mer avancerat och föredrar större storlekar.

Är du ny på sexleksaker rekommenderar vi något enklare först, exempelvis en liten diskret fingervibrator eller enklare lufttrycksvibrator. Känner du sen att du vill ha mer är det bara att fortsätta utforska det stora utbudet av sexleksaker för kvinnor som det finns. Är du ute efter en sexleksak att använda tillsammans med en partner så finns det flera parvibratorer, sexspel, appstyrda vibratorer och annat som ger båda njutning.

Här hittar du tips på bra sexleksaker för henne, vi har letat upp alla testvinnare som fått riktigt bra betyg av både användare och i olika tester. Du hittar även nya spännande produkter som precis kommit ut på marknaden.

sexleksaker för henne

Mest populära sexleksakerna för henne 2024

Nedan har vi valt ut bästa sexleksaker för kvinnor som vi antingen själva gillar väldigt mycket och har erfarenhet av, eller som vunnit bäst i test i olika utmärkelser från exempelvis kvällstidningar och vid evenemang inom vuxenprodukter. I vår lista här nedan hittar du de mest populära sexleksakerna för kvinnor 2024

Satisfyer Deluxe – mycket populär sexleksak för henne

Bakom Satisfyer Deluxe Lufttrycksvibrator finns den revolutionerande lufttrycksteknologin med klitorisstimulering utan beröring. Detta skapar kraftfulla orgasmer.

Att Satisfyer Deluxe Lufttrycksvibrator dessutom både är billig, vattentät, laddas med magnetisk USB-kabel (som medföljer) samt har hela 11 olika vibrationsmönster är bara några av anledningarna till att detta blivit en av de allra mest populära sexleksakerna för kvinnor 2024.

Bästa dildon 2024

realistisk dildo till henne

Är du ute efter en realistisk dildo (well, kanske inte jämför storleksmässigt med en genomsnittlig penis..) är Willies dildo ett väldigt bra val, detta då den är tillverkad i skönt material som både till utseendet och till känslan påminner väldigt mycket om en riktig penis.

Dildon är tillverkad i ftalatfri PVC vilket gör att den både har en hårdhet men samtidigt är mjuk. Dildon har både ådrar, markerat ollon och har en sugpropp längst ner, så att den t.ex. går att fästa mot badrumsväggen.

Finns i flera olika längder, ca 19 – 23 cm lång (hela längden är inte införbar).

Lyxig appstyrd rabbit vibrator för henne

we vibe nova - populär sexleksak för henne

We-Vibe Nova 2 är en rabbitvibrator som fått väldigt goda recensioner från i princip alla kvinnor som har testat den. Tack vare att den yttre delen av vibratorn (själva rabbit-delen) är mer rörlig så ligger den alltid mot klitoris även när den penetrerande delen förs in och ut vilket många upplever att det ger en intensivare känsla av njutning.

Sexleksaken har hela 13 olika vibrationslägen och intensiteten går även att ställa in och testa sig fram så att man hittar sin favorit. Själva rabbitvibratorn är även väldigt flexibel och böjbar så att den går att justera till en böjning du uppskattar.

Ytterligare en spännande egenskap hos We-Vibe Nova är att den kan använads även för honom – då det sitter en vibrator både i den införbara delen och i rabbitvibratorn kan den användas för att stryka över penis och då användas som en parvibrator.

  • Rabbiten är flexibel och rörlig
  • 100 % Vattentät
  • Återladdningsbar (USB)
  • Går att appstyra med smartphone

Satisfyer Pro 2 Next Generation – Bästa sexleksaken någonsin?

När man har en lista över bäst i test sexleksaker för kvinnor är det helt omöjligt att inte ha med Satisfyer Pro 2 Next Generation. Det är en omåttligt populär lufttrycksvibrator som med sin patenterade lufttrycksteknik ger orgasmer utan någon fysisk beröring. Detta är möjligt då klitoris inte blir överstimulerad, som annars kan bli fallet, och väldigt många kvinnor får sin första orgasm tack vare Satisfyern.

Att den dessutom är mycket prisvärd, är stänktålig (dock inte 100 % vattentät) samt uppladdningsbar med USB gör inte saken sämre direkt.

Coco – Premium lyxig mini-vibrator för kvinnor

Coco är en snyggt designad vibrator med premiumkänsla. Vibratorn är tillverkad i mjukt silikon och är helt vattentät vilket innebär att du kan använda i duschen eller badet. Coco har hela 10 olika vibrationsprogram och är ca 15 cm lång (varav 12 cm som är införbar). En diskret, lyxig och sensuellt utformad sexleksak för kvinnor.

Du laddar enkelt upp vibratorn med medföljande USB-sladden.

Tyvärr, hittade inga produkter.

Innovativ appstyrd G-punktsvibrator för henne

lovense vibrator för henne

Med appstyrda vibratorn Lovense Lush 2 kan du låta din partner ta över kontrollen över din sexleksak. Med G-punktsvibratorn så medföljer en gratis app där du kan ställa in vibrationsmönster. Du får även tillgång till ett mediebibliotek av erotiska filmer och spel där vibratorn kan synkas med ljud och händelser.

Sexleksaken är uppladdningsbar (USB-sladd medföljer), har en lång batteritid på upp till 3 timmar och är tillverkad i skönt silikon.

Tips! Om din partner också har en sexleksak från Lovense, t.ex. masturbatorn Max 2, kan ni styra varandras sexleksaker och ta distanssexet till helt nya höjder.

Vibrator för henne med både luftvågor & vibration

lucky libra vibrator för henne

Satisfyer Lucky Libra är en ny kombinerad vibrator för henne med både lufttrycksvågor – likt en lufttrycksvibrator – och vibrationer i sexleksaken. Hålet i toppen på Lucky Libra skickar ut lufttrycksvågor och då även själva sexleksaken vibrerar får man två typer av stimulans mot klitoris och området däromkring.

Vibratorn har många olika nivåer att prova sig fram med både vad gäller intensitet och vibrationsmönster. En sexleksak för kvinnor som vill testa en lufttrycksvibrator som även stimulerar på flera sätt. I botten av vibratorn sitter en praktisk ring som gör att den blir enklare att hålla i.

  • 100 % vattentät
  • Uppladdningsbar magnetisk USB-anslutning (sladd ingår)
  • Kombinerar ”luftpuffar” med vibrationer

Bäst i test & prisvinnande sexleksaker för henne

Utbudet av sexleksaker för henne är riktigt stort, men det är inte alla produkter som håller måttet. Vill du vara på den säkra sidan och köpa riktigt bra produkter som garanterat ger njutningsfulla stunder är det en bra idé att välja testvinnande sexleksaker.

Här har vi letat upp alla sexleksaker för kvinnor som fått riktigt bra resultat i olika tester och vunnit priser i olika tidningar, magasin och vuxenevents. Nedan hittar du 100 bra sexleksaker för kvinnor.

Vad finns det för olika sexleksaker för kvinnor?

Vill du utveckla ditt sexliv, njuta och känna hur det kittlar och bli stimulerad på helt nya sätt? Utbudet av sexleksaker som kan erbjuda både inre och yttre stimulering blir allt större. Allt från de klassiska penisliknande dildos till självpenetrerande vibratorer och lufttrycksvibratorer som stimulerar klitoris med lufttrycksvågor.

Utöver sexleksaker finns även andra spännande produkter för kvinnor som sensuella underkläder, lusthöjande glidmedel och knipkulor som både är sköna att använda och ger bäckenbottenträning.

Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2022-05-09

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par