Sexleksaker för henne

Sexleksaker för henne

Är du ute efter en njutningsfull stund själv eller tillsammans med en partner? Med en sexleksak kan man få ännu kraftfullare orgasmer och bli stimulerad på helt nya sätt. Mest populärt bland sexleksaker för kvinnor är lufttrycksvibratorer, vibratorer och dildos. Dessa finns i många olika utformningar, storlekar, tekniker och varianter. Vad man gillar inom sexleksaker är väldigt individuellt, vissa gillar små diskreta saker medans andra vill ha mer avancerat.

Är du ny på sexleksaker rekommenderar vi något enklare först, exempelvis en liten diskret fingervibrator eller enklare lufttrycksvibrator. Känner du sen att du vill ha mer är det bara att fortsätta utforska det stora utbudet av sexleksaker för kvinnor som det finns. Är du ute efter en sexleksak att använda tillsammans med en partner så finns det flera parvibratorer, sexspel, appstyrda vibratorer och annat som ger båda njutning.

Här hittar du tips på bra sexleksaker för henne, vi har letat upp alla testvinnare som fått riktigt bra betyg av både användare och i olika tester. Du hittar även nya spännande produkter som precis kommit ut på marknaden.

sexleksaker för henne

Mest populära sexleksakerna för henne 2021

1) Satisfyer Deluxe Lufttrycksvibrator

Bakom Satisfyer Deluxe Lufttrycksvibrator finns den revolutionerande lufttrycksteknologin med klitorisstimulering utan beröring. Detta skapar kraftfulla orgasmer.

Att Satisfyer Deluxe Lufttrycksvibrator dessutom både är billig, vattentät, laddas med magnetisk USB-kabel (som medföljer) samt har hela 11 olika vibrationsmönster är bara några av anledningarna till att detta blivit en av de allra mest populära sexleksakerna för kvinnor 2021.

Pris: 399 kr. Finns att köpa här.

2) Libra – en allt-i-ett sexleksak för kvinnor

Libra sexleksak

Libra är något så unikt som en allt-i-ett sexleksak för kvinnor – med samma smarta vuxenleksak så får du både klitorisvibrator, g-punktsvibrator och en magic wand. Går att använda både själv eller tillsammans med en partner

Du kan både ställa in vibrationsmönster och intensitet med de två knapparna på Libran. Sladd för USB-laddning medföljer samt instruktioner.

Pris: 699 kr. Finns att köpa här.

3) Coco – Premium lyxig mini-vibrator för kvinnor

Coco är en snyggt designad vibrator med premiumkänsla. Vibratorn är tillverkad i mjukt silikon och är helt vattentät vilket innebär att du kan använda i duschen eller badet. Coco har hela 10 olika vibrationsprogram och är ca 15 cm lång (varav 12 cm som är införbar).

Du laddar enkelt upp vibratorn med medföljande USB-sladden.

Pris: 499 kr. Finns att köpa här.

4) Innovativ appstyrd G-punktsvibrator

lovense vibrator för henne

Med appstyrda vibratorn Lovense Lush 2 kan du låta din partner ta över kontrollen över din sexleksak. Med G-punktsvibratorn så medföljer en gratis app där du kan ställa in vibrationsmönster. Du får även tillgång till ett mediebibliotek av erotiska filmer och spel där vibratorn kan synkas med ljud och händelser.

Sexleksaken är uppladdningsbar (USB-sladd medföljer), har en lång batteritid på upp till 3 timmar och är tillverkad i skönt silikon.

Ps. Om din partner också har en sexleksak från Lovense, t.ex. masturbatorn Max 2, kan ni styra varandras sexleksaker och ta distanssexet till helt nya höjder.

Pris: 927 kr. Finns att köpa här.

Bäst i test & prisvinnande sexleksaker för henne

Utbudet av sexleksaker för henne är riktigt stort, men det är inte alla produkter som håller måttet. Vill du vara på den säkra sidan och köpa riktigt bra produkter som garanterat ger njutningsfulla stunder är det en bra idé att välja testvinnande sexleksaker.

Här har vi letat upp alla sexleksaker för kvinnor som fått riktigt bra resultat i olika tester och vunnit priser i olika tidningar, magasin och vuxenevents.

Vad finns det för olika sexleksaker för kvinnor?

Vill du utveckla ditt sexliv, njuta och känna hur det kittlar och bli stimulerad på helt nya sätt? Utbudet av sexleksaker som kan erbjuda både inre och yttre stimulering blir allt större. Allt från de klassiska penisliknande dildos till självpenetrerande vibratorer och lufttrycksvibratorer som stimulerar klitoris med lufttrycksvågor.

Utöver sexleksaker finns även andra spännande produkter för kvinnor som sensuella underkläder, glidmedel och knipkulor.

Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2021-05-15

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par