Snail vibe

Snail Vibe är en ny revolutionerande vibrator som både penetrerar och ger klitorisstimulering, den stimulerar alltså både G-punkten och klitoris och räknas därmed som en rabbitvibrator. Namnet Snail vibe ger en ledtråd till vibratorns utseende – den är formad som en snigel med sitt hus.

Enligt experter ger den här vibratorn, tack vare sin unika utformning med dubbel stimulering, ge upp till 7 gånger så mycket njutning än vanliga vibratorer. Det är därför den vunnit priser i flera tester, bland annat utsågs Snail vibe till ”årets mest innovativa sexleksak” år 2020 av vuxennyhetssajten XBIZ.

Snail vibe vibrator (bild från https://snailvibe.com/)

Hur fungerar snail vibe vibrator?

Det som gör Snail vibe så effektfull är att den stimulerar två erogena zoner samtidigt – både klitoris och genom penetration.

När snail vibe förs in så gnuggas den övre delen mot klitoris vilket gör penetrationen extra skönt. Det är möjligt eftersom den yttre delen är så följsam och böjbar.

Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2021-05-05

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par