Lufttrycksvibrator

Lufttrycksvibrator är en ny typ av vibrator som har blivit väldigt populär på senaste tiden. Vibratorn är en klitorisstimulerare som använder sig av tryckvågsimpulser för att stimulera klitoris. Ingen faktiskt beröring av klitoris sker utan vibratorn skickar luftvågor och pulseringar. Därav namnet lufttrycksvibrator.

Många upplever att lufttrycksvibratorn enklare kan ge både kraftfullare och multipla orgasmer just tack vare denna teknik utan beröring. Då ingen fysisk beröring sker så minskar risken att klitoris blir överstimulerad och man kan därför fortsätta utan att pausa.

Lufttrycksvibrator från Satisfyer, LENA och Womanizer är de märken som generellt fått bäst omdömen i olika tester. Till skillnad från många ”klassiska” sexleksaker som vibrerande dildos så är lufttrycksvibratorn liten, diskret och snyggt designad.

lufttrycksvibrator

Läs recensioner & jämför pris på lufttrycksvibrator:

Satisfyer Pro 2 – prisvärd och MYCKET populär lufttrycksvibrator

Satisfyer är för många i princip synonymt med lufttrycksvibrator då deras vibratorer är mycket populära och storsäljare i många butiker. Satisfyer Pro 2 Next Generation är egentligen ingen direkt ny lufttrycksvibrator – den lanserades redan 2017 – men att den fortfarande är så populär innebär att den definitivt fortfarande håller måttet.

 • 11 olika vibrationslägen
 • Kanske mest populära lufttrycksvibratorn någonsin
 • Ger känslan av att få oralsex utan beröring
 • Uppladdningsbart batteri (USB-sladd medföljer)

Testvinnande lufttrycksvibrator från Irresistable

Kissable från Irresistable

Kissable från Irresistable är en testvinnande lufttrycksvibrator som bl.a. fått 5 av 5 i Expressens test av sexleksaker och vann även ”bäst i test” i Aftonbladets test av vuxenprodukter.

Det är många egenskaper som uppskattas med denna lufttrycksvibratorn: den är tillverkad i silikon av hög kvalitet, mycket tystgående (tystare än många konkurrenter), har 11 intensitetsnivåer på lufttryckspulserna och är 100 % vattentät så den går utmärkt att använda i badet och liknande blöta miljöer.

Irresistable Kissable lufftrycksvibrator laddas enkelt med magnetiska USB-laddaren som medföljer. Finns i flera färger, bl.a. svart och rosa. Det är mycket enkelt att använda denna lufttrycksvibratorn – placera den bara runtom klitoris, tryck på startknappen och så sätts den igång. För att byta intensitetsläge är det bara att trycka på höger- och vänsterpilen.

Fördelar och nackdelar med Kissable lufttrycksvibrator

 • Premium lufttrycksvibrator sexleksak
 • 100 % vattentät
 • Snygg design, välj mellan svart eller rosa vibrator
 • Mycket tyst och diskret
 • Något lång laddningstid (2h), så planera ditt användande väl

Womanizer Premium – lyxig och tyst

womanizer premium

Womanizer Premium är en exklusiv lufttrycksvibrator i svart eller röd design med gulddetaljer. Den här premiumvibratorn har fått 4 av 5 stjärnor i Expressens test av sexleksaker, Womanizer premium omsluter hela klitoris och ger en väldigt intensiv njutning och mycket tyst när den är igång.

Vibratorn är 100 % vattentät vilket innebär att du kan använda den i princip var och när du vill. Den snygga designen är också något som uppskattas i testet.

Det enda negativa är prislappen på ca 2 000 kr, här nedan i vår prisjämförelse kan du dock ofta hitta den till billigare pris än så när den är till kampanjpris eller REA.

 • 12 olika vibrationsmönster
 • Mycket tyst vid användning
 • Sätt på autopilot och låt lufttrycksvibratorn bestämma hur du ska bli stimulerad
 • 100 % vattentät (IPX7)
 • Kraftfullt uppladdningsbart batteri (2h laddning ger 3h användning)

Satisfyer Pro – kombinerad G-punkt och lufttrycksvibrator

För dig som saknar penetration när du använder en vanlig lufttrycksvibrator finns Satisfyer Pro som är en kombinerad g-punktsvibrator och lufttrycksvibrator. Istället för att välja kan du bli stimulerad vid två erogena zoner samtidigt. Vid klitoris en sugande oralsexliknande upplevelse och vibrationer vid g-punkten samtidigt.

Satisfyer Pro G-punktvibratorn är ingen rabbitvibrator även om det finns likheter. Den här vibratorn förs in så att klitorisstimulatorn kommer på plats. Den här sexleksaken har 10 olika vibrationslägen och 11 olika pulseringsmönster så antalet variationer är stort.

Använd vibratorn med vattenbaserat glidmedel för extra skön upplevelse.

Värt att nämna är att alla inte uppskattar denna modellen då det kan vara lite svårare än med en ”renodlad” lufttrycksvibrator att hamna rätt vid klitoris. Du kan även se över rabbitvibrator som ett alternativ till denna vibratorn.

När man ligger på rygg och använder Satisfyer Pro G-spot vibratorn funkar den ok, men med sex & analsex med partner hamnar den mer i vägen tycker jag. Vid annat än missionären var det svårt att gå vibratorn att ”komma i rätt läge”. MEN för att få orgasm tycker jag den funkar bra, för intensiva orgasmer och fontan orgasmer hade jag hellre valt vanliga Satisfyern eller g-punktsstav.

Sara

Fördelar & nackdelar med Satisfyer Pro G-punkts rabbitvibrator

 • Kombinerad klitoris- och g-punktsvibrator för dig som vill ha dubbel stimulans.
 • För dig som saknar penetration när du använder en vanlig lufttrycksvibrator
 • Billig lufttrycksvibrator (går att hitta till kampanjpris på ca 200 – 300 kr)
 • Många olika mönster och vibrationslägen
 • Tyst och 100 % vattentät
 • Vissa tycker det är svårt att få Satisfyer Pro att hamna rätt vid klitoris och att passformen inte är helt optimal.

Satisfyer Pro Plus vibrator – tyst, diskret & vattentät

Satisfyer Pro Plus vibrator

Satisfyer Pro är en ännu en lufttrycksvibrator från Satisfyer som fått mycket goda recensioner och omdömen av kvinnor som testat produkten. Satisfyer Pro Plus Vibration använder den patenterade tekniken med stimulerande lufttrycksvågor som stimulerar utan beröring. Satisfyer har i denna modellen satsat mycket på design och användarvänlighet – att vibratorn ska ha mjuka former och vara lätt och skön att hålla i när man placerar vibratorn runtom klitoris.

Den här vibratorn är både kraftfull och har en mycket tyst motor, det går att ställa in mellan 10 vibrationsnivåer och 11 trycksvågsmönster med +/- knapparna samt vibrationsknappen.

Du laddar enkelt upp vibratorn med medföljande USB-sladd via den magnetiska kontakten på undersidan.

Satisfyer Pro är tyst men tycker ändå den kunde ha varit ännu tystare. Positivt med både puls & vibrator samtidigt om man så vill. Prisvärd och gav snabbt orgasm

Hanna

Fördelar & nackdelar med Satisfyer Pro Plus lufttrycksvibrator

 • Mycket ergonomisk och skön lufttrycksvibrator att använda
 • 100 % vattentät
 • Enkelt att ladda upp med magnetisk anslutning och USB-sladd
 • Många olika vibrationsmönster att välja mellan
 • Vi hittar ingen direkt nackdel med denna modellen

Nyheter – Womanizer lufttrycksvibrator 2021

Det släpps ständigt nya och förbättrade versioner av Womanizer lufttrycksvibrator. Här nedan hittar du senaste nya versionerna.

Nyheter – Satisfyer lufttrycksvibrator 2021

Även Satisfyer uppdaterar ständigt sina lufttrycksvibratorer och förbättrar dem, både vad gäller kvalitet, batteritid, vibrationslägen, intensitetslägen m.m. Här nedan hittar du nya Satisfyer lufttrycksvibratorer, bl.a. populära Satisfyer Pro 2 Next Generation.

Köp din lufttrycksvibrator här

Här nedan kan du jämföra modeller och priser för olika lufttrycksvibratorer. Alla vibratorerna här nedan säljs av seriösa svenska webbutiker med diskret leverans.

Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2021-07-20

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par