Rabbit vibrator

Appstyrd rabbit vibrator
Appstyrd rabbit vibrator

En rabbit vibrator är en vibrator som både penetrerar och stimulerar klitoris samtidigt. Namnet rabbit (= kanin) kommer från att vibratorn har ett par ”kaninöron” som kittlar och stimulerar klitoris samtidigt som vibratorn förs in.

Rabbitvibratorn är normalt tillverkad i skönt kroppssäkert ”jellymaterial” av silikon som är mjukt och hudliknande, för att både ge en skön och verklighetstrogen upplevelse. Vissa vibratorer har ett utseende där klitoriskittlaren verkligen ser ut som ett par kaninöron, andra har mer rundade mjukare former (som på bilden bredvid).

rabbitvibrator

Bäst-i-test rabbit vibrator

Je Joue är en snyggt designad rabbit vibrator med 5 hastigheter och 7 vibrationsmönster. De mjuka kaninöronen rör sig mot klitoris när du för in vibratorn.

Jo Joue rabbit vibrator har en lågfrekvent motor vilket både innebär att den är väldigt tyst och ger även djupa och ”dova” vibrationer som når längre in än andra vibratorer. Rabbitvibratorn är 100 % vattensäker så du kan använda den i dusch eller bad, använd med vattenbaserat glidmedel för en skönare känsla.

Vibratorn är tillverkad i skönt kroppssäkert silikon och laddas upp med den medföljande USB-sladden, inga batterier behövs.

Tyvärr, hittade inga produkter.

Rabbit dildo för distanssex

Lovense Nora är en innovativ rabbit dildo som kan användas för distanssex då du kan låta din partner ta över kontrollen med den tillhörande appen. På så sätt kan han styra över vibrationerna och vibrationsmönstren, Lovense Nora går även att synka ihop med avsugningsmaskinen Lovense Max 2 så att ni båda känner exakt samma sak – perfekt för distanssex eller parlekar!

Rabbit vibratorn kan självklart även styras precis som vanligt med knapparna på sidan. Toppen på den inre staven har en pärla som roterar vilket ger skön G-punktssimulans på flera olika sätt. Själva rabbit-delen vibrerar även den för dubbel stimulans. Massagestaven är även flexibel så att den kan anpassas efter den böjning som du tycker är skönast.

Rabbitvibratorn är tillverkad i mjukt skönt silikon och bör användas tillsammans med vattenbaserat glidmedel.

 • 100 % vattentät
 • Uppladdningsbar med magnetisk USB-anslutning
 • 18 cm lång, diameter på 3,4 cm

Prisvinnande rabbit vibrator 2024

Vibratorn Orbit The Rotating Rabbit är en mycket populär vibrator 2024, det är en uppföljare och förbättrad version av Eclipse Ultra 7 Rabbitronic, som bland annat fått bäst i test av Expressens test av sexleksaker. Rabbit dildon är penisliknande med markerat ollon och ådrar på staven.

Orbit The Rotating Rabbit är både prisvärd, har 12 olika vibrationslägen och fem rader med ”lustpärlor” som ökar njutningen ytterligare. Ställ in rabbit vibratorn med den typen av vibration som du föredrar eller testa dig fram, du kan ställa in vibrationerna som antingen pulserande, eskalerande (från lugnt till intensivt). Knapparna där du ställer in intensitet är självlysande så att du kan njuta även i mörket.

Orbit – Bästa rabbit vibratorn 2024 enligt Erotikguiden

Både raderna av lustpärlor och toppen på vibratorn vibrerar, detta ger extra skön massage både vid öppningen och inuti. Lustpärlorna ger massage och stimulans vid klitoris samtidigt som penetrationen, för ännu mer variation kan du ändra håll på rotationen.

Den här rabbit dildon kanske inte är så estetiskt tilltalande designmässigt, men den är desto mer tillfredsställande när det gäller funktion!

Tips! Använd riktligt med glidmedel till din rabbit vibrator för en skönare upplevelse.

 • Längd: 20 cm
 • Omkrets: 3,5 cm
 • 3 olika hastigheter för kulornas rotation, du kan även ändra riktning
 • 12 olika vibrationslägen
Tyvärr, hittade inga produkter.

Bästa appstyrda rabbitvibratorn 2024

Mono Flex är en modern rabbitvibrator från premiummärket Satisfyer. Det som är riktigt coolt och unikt med Satisfyer Mono Flex är att den är appstyrd, vilket innebär att den kan ”fjärrstyras” via appen Satisyer Connect där man bl.a. kan skapa egna vibrationsmönster eller synka den med din musik du gillar.

appstyrd rabbitvibrator

Rabbitvibratorn är designad i mjuka rundade former och tillverkad i skönt silikonmaterial. Den har två separata motorer så du kan välja om du vill ha vibrationer i antingen klitorisvibratorn eller dildon, eller båda. Du kan på så sätt få full kontroll över hur rabbitvibratorn ska bete sig.

Du måste självklart inte styra vibratorn via appen utan det går precis lika bra att använda sig av de två knapparna på staven. Där kan du både ändra vibrationsmönster och välja vilken eller vilka motorer du vill ska vibrera.

Använd gärna din rabbitvibrator med vattenbaserat glidmedel för extra skönt glid och onanistund. Undvik silikonbaserade glidmedel då de riskerar att skada vibratorn.

 • 100 % vattentät – kan användas i dusch & badkar
 • Uppladdningsbar
 • Riktigt populär och prisvärd appstyrd rabbitvibrator
 • Perfekt för distansförhållanden och distanssex – låt din partner styra över vibrationerna via appen.

Rabbitvibrator med sugande känsla

Euphoria Rabbit från Vibe Couture är en rabbitvibrator som stimulerar klitoris på ett nytt sätt – istället för att bara vibrera har den en sugkopp som läggs mot klitoris. Detta ger känslan av oralsex och det går att ställa in intensiteten med 6 olika nivåer.

Euphoria Rabbit vibrator

Rabbitvibratorns stav är mjuk och böjbar så att du kan böja den så att den passar just dig bäst. Sexleksaken är tillverkad i mjukt silikonmaterial som är skönt mot huden.

 • 100 % vattentät
 • Stimulerar både G-punkten och klitoris
 • Uppladdningsbar med USB-laddare (medföljer)
Tyvärr, hittade inga produkter.

Bästa automatiska rabbit dildon

Från Fifty Shades of Grey finns den automatiska rabbit dildon ”Thrusting G-spot Rabbit Vibrator”. Det är en lyxig rabbitvibrator som både vibrerar och ”stöter/juckar”. Vibratorn har tre olika hastigheter och är böjd för att komma åt G-punkten. I snygg svart-silvrig design och tillverkad i skönt silikonmaterial.

För dig som vill ha en kraftfull rabbit dildo som både vibrerar och stöter.

 • Längden är på 24 cm varav 13 cm är införbar.
 • Diametern är på 3,6 (bredaste stället).

Vanliga frågor och svar om rabbitvibratorer

Nyheter – Nya rabbit vibratorer att köpa

Det kommer ständigt nya versioner av den klassiska rabbit vibratorn, det tillkommer funktioner, vibratorer som går att styra via app, skönare material osv. Här nedan hittar du senaste nya rabbit vibratorerna som går att köpa online från svenska webbutiker.

Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2022-08-29

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par