Rabbit vibrator

Appstyrd rabbit vibrator
Appstyrd rabbit vibrator

En rabbit vibrator är en vibrator som både penetrerar och stimulerar klitoris. Namnet rabbit (= kanin) kommer från att vibratorn har ett par kaninöron som kittlar och stimulerar klitoris samtidigt som vibratorn förs in.

Rabbitvibratorn är normalt tillverkad i ”jellymaterial” som är mjukt och hudliknande, för att både ge en skön och verklighetstrogen upplevelse. Vissa vibratorer har ett utseende där klitoriskittlaren verkligen ser ut som ett par kaninöron, andra har mer rundade former.

rabbitvibrator

Bäst-i-test rabbit vibrator

Auto Rabbit är en testvinnande vibrator som bl.a. fått 5 plus i Aftonbladet (+++++) i deras test av sexleksaker för kvinnor. Anledningen till det höga betyget är det riktigt sköna mjuka materialet och de två kraftfulla motorerna som driver dels dildodelen och dels klitoriskittlaren.

Vibratorn består dels av PVC-plast och ett hudliknande jelly-material som känns som mjuk gelé.

Den här rabbitvibratorn är dessutom riktigt prisvärd – den kostar just nu under 300 kr.

Nackdelen är att batterier inte medföljer, du behöver alltså köpa till 2 st AA-batterier (om du inte redan har det).

 • Längd: 22,5 cm
 • Penetrerande del: 12,5 cm
 • Diameter (max): 3,5 cm
 • Batterier medföljer ej.

Pris: 299 kr. Finns att köpa här.

Prisvinnande rabbit vibrator 2021

Vibratorn Orbit The Rotating Rabbit är en mycket populär vibrator 2021, det är en uppföljare och förbättrad version av Eclipse Ultra 7 Rabbitronic, som bland annat fått bäst i test av Expressens test av sexleksaker.

Orbit The Rotating Rabbit är både prisvärd, har 12 olika vibrationslägen och fem rader med ”lustpärlor” som ökar njutningen ytterligare. Ställ in rabbit vibratorn med den typen av vibration som du föredrar eller testa dig fram, du kan ställa in vibrationerna som antingen pulserande, eskalerande (från lugnt till intensivt). Knapparna där du ställer in intensitet är självlysande så att du kan njuta även i mörket.

Orbit – Bästa rabbit vibratorn 2021 enligt Erotikguiden

Både raderna av lustpärlor och toppen på vibratorn vibrerar, detta ger extra skön massage både vid öppningen och inuti. Lustpärlorna ger massage och stimulans vid klitoris samtidigt som penetrationen, för ännu mer variation kan du ändra håll på rotationen.

Tips! Använd glidmedel till din rabbit vibrator för en skönare upplevelse.

 • Längd: 20 cm
 • Omkrets: 3,5 cm
 • 3 olika hastigheter för kulornas rotation, du kan även ändra riktning
 • 12 olika vibrationslägen

Pris: 599 kr. Finns att köpa här.

Bästa appstyrda rabbitvibratorn 2021

Mono Flex är en modern rabbitvibrator från premiummärket Satisfyer. Det som är riktigt coolt och unikt med Satisfyer Mono Flex är att den är appstyrd, vilket innebär att den kan ”fjärrstyras” via appen Satisyer Connect där man bl.a. kan skapa egna vibrationsmönster eller synka den med din musik du gillar.

appstyrd rabbitvibrator

Rabbitvibratorn är designad i mjuka rundade former och tillverkad i skönt silikonmaterial. Den har två separata motorer så du kan välja om du vill ha vibrationer i antingen klitorisvibratorn eller dildon, eller båda. Du kan på så sätt få full kontroll över hur rabbitvibratorn ska bete sig.

Du måste självklart inte styra vibratorn via appen utan det går precis lika bra att använda sig av de två knapparna på staven. Där kan du både ändra vibrationsmönster och välja vilken eller vilka motorer du vill ska vibrera.

Använd gärna din rabbitvibrator med vattenbaserat glidmedel för extra skönt glid och onanistund. Undvik silikonbaserade glidmedel då de riskerar att skada vibratorn.

 • 100 % vattentät – kan användas i dusch & badkar
 • Uppladdningsbar
 • Riktigt populär och prisvärd appstyrd rabbitvibrator
 • Perfekt för distansförhållanden och distanssex – låt din partner styra över vibrationerna via appen.

Pris: 459 kr. Finns att köpa här.

Vanliga frågor och svar om rabbitvibratorer

Nyheter – Nya rabbit vibratorer att köpa

Det kommer ständigt nya versioner av den klassiska rabbit vibratorn, det tillkommer funktioner, vibratorer som går att styra via app, skönare material osv. Här nedan hittar du senaste nya rabbit vibratorerna som går att köpa online från svenska webbutiker.

Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2021-05-15

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par