Satisfyer

Satisfyer är ett premiummärke inom vuxenprodukter som är mest kända för sina revolutionerande lufttrycksvibratorer som stimulerar klitoris med lätta ”luftpuffar”. Men det är långt ifrån den enda sexleksaken från Satisfyer – man har gett ut många olika serier med vuxenprodukter för både män, kvinnor och för par, som vi kommer gå igenom här.

Något som är unikt med Satisfyers produkter är att de är innovativa, snyggt designade och man vill hjälpa både män och kvinnor att styra över, och förbättra, sin orgasm. Satisfyer är även ett väldigt inkluderande företag – man vill skapa sexleksaker och produkter för ”sexuell wellness” för både hetero, homo, unga, gamla, singlar eller par – alla ska kunna hitta något som passar dem. Bland sortimentet finns därför både lufttrycksvibratorer, masturbatorer, parvibratorer och penisringar. Man ger även ut en populär erotisk adventskalender.

  • Sexleksaker till både henne, honom och par från Satisfyer
  • Innovativa vuxenleksaker som utnyttjar ny och digital teknik
  • Premiummärke med miljontals användare runt om i världen
  • Många vuxenleksaker går att styra med Satisfyer Connect – en kostnadsfri app från Satisfyer

Satisfyer Pro 2 Lufttrycksvibrator

Satisfyer Pro lufttrycksvibrator

Bästsäljaren bland Satisfyers sexleksaker är helt klart lufttrycksvibratorerna i Pro-serien. Satisfyer Pro 2 Next Generation har fått toppbetyg i princip samtliga tester och recensioner, de lätta pulserande vågorna kan stimulera klitoris under lång tid vilket leder till kraftfulla orgasmer.

Satisfyer Pro 2 har hjälpt många kvinnor att få orgasmer som annars har svårt att få det på traditionell väg eller med andra vibratorer.

  • Mycket populär sexleksak som ger många kvinnor kraftfulla orgasmer med den patenterade lufttryckstekniken.

Satisfyer Mono Flex – En appstyrd rabbitvibrator

satisfyer mono flex

Satisfyer Mono Flex är en rabbitvibrator tillverkad i skönt silikon med en mjuk yta. Det som gör vibratorn unik är att den kan styras via app så att du inte behöver trycka på knapparna på vibratorn för att manövrera den.

Via gratisappen Satisfyer Connect kan du antingen styra själv, eller överlåta kontrollen åt exempelvis din partner. Appen finns till både iPhone och Android och utöver att styra vibratorn kan du hitta nya vibrationsmönster, synka vibrationerna med musik m.m.

Satisfyer Mono Flex är 100 % vattentät så den passar bra att använda när du duschar eller badar. Längden på vibratorn är 20 cm med en diameter på 3,5 cm. Den inre införbara längden är på 11 cm.

  • Appstyrd rabbitvibrator, passar perfekt för parlekar

Satisfyer Pro 4 parvibrator – stimulerar både honom & henne

satisfyer pro 4 parvibrator

Satisfyer Pro 4 är en parvibrator som alltså både stimulerar honom och henne – hon får lufttrycksstimulering mot klitoris på utsidan, genom den penetrerande delen får hon vibrationer mot G-punkten och han mot penis under sex.

Parvibratorn har hela 10 olika vibrationsmönster och 11 olika inställningar för lufttrycksvågorna, det går alltså att variera stort och testa nya vibrationsmönster som stimulerar båda partnerna vid sex.

Då Satisfyer Pro 4 parvibrator är vattentät kan ni med fördel leka med den i duschen eller badkaret. Vibratorn är uppladdningsbar via USB-sladd som medföljer. Även om den här produken kallas för en parvibrator går den utmärkt att använda själv, den fungerar då i princip som en rabbitvibrator med lufttrycksvågor.

  • Perfekt för paraktiviteter – båda partnerna blir stimulerade av vibratorn

Satisfyer Power Balls – sköna knipkulor

Satisfyer knipkulor

Satisfyer Power Balls knipkulor finns i tre vikter (60, 80 och 90 gram) och kommer i snyggt feminina färger med rundade former tillverkade i skönt och lent silikonmaterial. Knipkulorna har en lite räfflad yta vilket ger en mer stimulerande känsla vid användning.

Det här är inte bara en stimulerande sexleksak utan när du använder dig av knipkulor så tränar du även upp din bäckenbottenmuskulatur – något som resulterar både i skönare sex och minskar risken för inkontinens. De förenar nytta med nöje med andra ord.

Knipkulorna har två inre kulor vilka rör på sig när du kniper, vilket både är skönare och ger mer stimulans.

  • Kombinerad sexleksak med bäckenbottensträning

Satisfyer Men – snyggt designad lösvagina för honom

satisfyer men

Som tidigare nämnt gör inte Satisfyer bara sexleksaker för kvinnor utan även för män. Satisfyer Men är en masturbator / pocket pussy i naturtroget material med räfflor inuti för en kön sexkänsla. Du kan själv ställa in vakuum genom att vrida på reglaget för att skapa ett sug inuti vuxenleksaken.

Satisfyer Men är snyggt designad och diskret till skillnad från en hel del andra lösvaginor. Det gör att man inte enkelt kan se att det är en sexleksak utan man skulle lika gärna kunna tro att det är en deodorant eller något liknande. Den är smidig att ha med sig på resan, i ryggsäcken eller i nattduksbordet.

Satisfyer Men är enkel att rengöra, efter användning tar du bara ut insidan och sköljer rent med vatten och rengöringsprodukt för vuxenlsaker. Efter att masturbatorn har torkat kan du använda den igen. Använd tillsammans med vattenbaserat glidmedel för en mycket skönare onaniupplevelse.

Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2021-10-05

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par