Penisring

En penisring är ett enkelt sätt att få en hårdare erektion som varar längre. Penisringar finns både med och utan vibrator. Precis som att det finns rabbit vibrator till henne så finns det även penisring med rabbit vibrator. Och syftet är detsamma – att stimulera klitoris vid penetration. Penisring är normalt tillverkad i skönt och stretchigt silikonmaterial. Den passar därför de flesta storlekar och omkretsar.

Det finns även penisringar med olika ”utbyggnader” som penisring med massage av prostatan samtidigt. Penisringen kan även sättas runt pungen för att klämma åt på ett skönt sätt.

Bäst penisring 2021

Vi tycker att Satisfyer Strong One är en av de mest spännande penisringarna som finns på marknaden. Det kommer från populära Satisfyer och är något så coolt som en appstyrd penisring i stretchigt högkvalitativt silikon.

Styr penisringen och vibrationerna med den tillhörande appen – antingen i samma rum eller från distans. Du kan låta din partner styra hur vibrationerna i din penis ska kännas, totalt finns 10 olika lägen, vibrationer och pulser.

Appen ingår gratis, ringen är mycket enkel att rengöra och den har har uppladdningsbart batteri.

Köp & jämför pris på Satisfyer Strong One

Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2021-03-31

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par