Penispump

För dig som är sugen på att få en tillfälligt (eller vissa fall permanent) större penis så rekommenderar vi att testa en penispump. När man pumpar upp penispumpen skapas ett vakuum som gör att penisen får en rejälare erektion.

Tips: Sätt på penisring efter du har använt din penispump för att behålla den kraftfullare erektionen längre

  • Använd för att få större penis
  • Kan vara hjälpmedel för dig som har svårt att få stånd/erektion

Penispump med vatten – upp till 5 cm längre penis

BATHMATE HYDROMAX 9 penispump

Vuxenmärket Bathmate har kommit ut med en ny uppdaterad version av sin Hydromax penispump med vattenkraft. Med hjälp av vattenkraft skapas ett sug/vakuum inuti pumpen runt din penis vilket får blod att strömma dit, detta gör både att penisen blir större samt att ståndet blir kraftigare.

För att använda penispumpen fyller du den bara med vanligt vatten och pumpa sen tills den svarta delen i botten av penispumpen blivit ihoptryckt. Stå gärna i badet eller duschen när du gör detta ifall det läcker ut vatten.

  • Penispump med vatten som skapar jämnare och skönare sug
  • Påstås ge kraftfullare erektioner än andra pumpar (upp till 5 cm längre penis)

Automatisk penispump

automatisk penispump

Automatisk penispump som är både smidig och skön. När penispumpen har skapat lagom med vakuum släpper du ut trycket genom att trycka på knappen. På utsidan av penispumpen finns en måttstock så du kan se hur penisstorleken förändras.

  • Drivs av vanliga batterier (AAA), räcker för 1 timmes pumpning
  • Längd: 25 cm (varav införbar insida 17 cm).

Kombinerad penispump & lösvagina

cyber penispump

Pipedream Extreme har tagit fram en kombinerad penispump som även har en skön vaginaöppning att träna in i. När penisen är på plats pumpar du upp den med den manuella pumpen.

  • Penispump med lösvagina
  • Genomskinlig så att du ser när penisen växer
Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2022-05-03

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par