Penispump

För dig som är sugen på att få en tillfälligt (eller vissa fall permanent) större penis så rekommenderar vi att testa en penispump. När man pumpar upp penispumpen skapas ett vakuum som gör att penisen får en rejälare erektion.

Tips: Sätt på penisring efter du har använt din penispump för att behålla den kraftfullare erektionen längre

 • Använd för att få större penis
 • Kan vara hjälpmedel för dig som har svårt att få stånd/erektion

Penispump med vatten – upp till 5 cm längre penis

BATHMATE HYDROMAX 9 penispump

Vuxenmärket Bathmate har kommit ut med en ny uppdaterad version av sin Hydromax penispump med vattenkraft. Med hjälp av vattenkraft skapas ett sug/vakuum inuti pumpen runt din penis vilket får blod att strömma dit, detta gör både att penisen blir större samt att ståndet blir kraftigare.

För att använda penispumpen fyller du den bara med vanligt vatten och pumpa sen tills den svarta delen i botten av penispumpen blivit ihoptryckt. Stå gärna i badet eller duschen när du gör detta ifall det läcker ut vatten.

 • Penispump med vatten som skapar jämnare och skönare sug
 • Påstås ge kraftfullare erektioner än andra pumpar (upp till 5 cm längre penis)

Automatisk penispump

automatisk penispump

Automatisk penispump som är både smidig och skön. När penispumpen har skapat lagom med vakuum släpper du ut trycket genom att trycka på knappen. På utsidan av penispumpen finns en måttstock så du kan se hur penisstorleken förändras.

 • Drivs av vanliga batterier (AAA), räcker för 1 timmes pumpning
 • Längd: 25 cm (varav införbar insida 17 cm).

Köp Mr Cock Penispump här (sorterat utifrån lägsta pris: 749 kr)

Last updated: 2024-04-15 18:14:52

Mr Big Penispump (32 cm)

mr big penispump

Från You2Toys finns penispumpen Mr Big med tre olika öppningar så att den ska passa de flesta penisstorlekar. Penispumpen är 32 cm lång och har ett ”pistolhandtag” som man använder för att pumpa och penispumpen så att det blir vakuum inuti. Pumpen har en säkerhetsfunktion så att du alltid kan släppa ut luften om du känner att det blir för mycket vakuum.

På den genomskinliga pumpen finns ett måttband så att du ser hur lång din penis har blivit – det går att få större penis med en penispump – men sannolikt inte 32 cm som är hela produktens längd.

 • Tre olika öppningar följer med
 • Skapa vakuum som ger tillfälligt större penis
 • Gör det enklare att få stånd

Kombinerad penispump & lösvagina

cyber penispump

Pipedream Extreme har tagit fram en kombinerad penispump som även har en skön vaginaöppning att träna in i. När penisen är på plats pumpar du upp den med den manuella pumpen.

 • Penispump med lösvagina
 • Genomskinlig så att du ser när penisen växer

Köp penispump diskret online här

Nedan hittar du ett stort utbud av penispumpar som du kan beställa från svenska webbutiker – snabbt, diskret och anonymt.

Visar 1 – 7 (av 232 produkter) Hittade 232 st produkter Hittade en produkt No results found
Filters Sort results
Reset Apply
Penispump Med Lösvagina - 22 cm
Penispump Med Lösvagina – 22 cmVad är detta för penispump?En penispump har många olika funktioner. En av funktionerna är att du ska enklare få stånd samt få en starkare erektion. Den här penispumpen…:
Hydro7 penispump med vatten
Vill du ha en större penis? En penispump kan vara svaret! Penispumpen ”Hydro7” betjänas av vatten och kan ge en permanent större penis – efter bara 6 veckor! Du kan uppnå upp till 6 cm mer längd, 30% mer i tjocklek och 40% mer i volym genom en träning med penispumpen under duschen eller i ... Läs mer
Penispump Med Mätare - 20 cm
Penispump Med Mätare – 20 cmEn penispump som har en mätare för att kontrollera trycket. Det är viktigt att det inte blir för mycket tryck i en penispump speciellt för nybörjare. En penispump gör…:
Bathmate HydroXtreme5 Penispump
Bathmate HydroXtrem5Bathmate HydroXtreme5 Penispump är det ultimata valet av penispump. Denna penispump har extrem prestanda och mycket effektiv. Bathmate penispumpar är ett sexhjälpmedel som används…:
Penispump "Smile"
Tränar upp HONOM i toppform! Penispump med blå/genomskinlig cylinder och måttskala där du kan läsa av resultatet. Pumpen betjänas med en pumpboll. Cylindern är ca. 24 cm lång,inre Ø 6,4 cm, yttre Ø 6,3-7 cm. Med elastisk silikonmanschett (Ø 3,1 cm). Material: ABS/silikon.
279 kr439 kr
Penispump Mr Big
Träna upp HONOM i toppform! Penispump med saxhandtag och säkerhetsventil. Pumpens längd: 32 cm, införingsdjup: 30,7 cm, inre Ø 6,5 cm, yttre Ø 6,6-7 cm. Hylsans öppnings-Ø: 3,4 cm (elastisk). Material: ABS (pumpen, handtaget), TPE (manschetten), PVC (slangen). Inklusive 3 hylsor.
549 kr599 kr
Automatisk penispump
• Uppladdningsbar penispump inklusive knappstyrning och måttskala. • Användning: hjälpmedel för att lindra erektionsproblem. Låter bestående erektioner bli hårdare. • Användingsvänlig: du skapar ett effektivt potensvakuum med knapptryck. • Mätbart: måttskalan visar dig hur stark din erektion är. • Leveransen omfattar: 1 x automatisk penispump från Mens Toys. Inklusive USB-kabel. Mått: 32 cm lång, införingsdjup ... Läs mer
1 2 34
Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2022-06-13

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par