Appstyrda sexleksaker

Med en appstyrd sexleksak kan du låta din partner ta över kontrollen över din vibrator, penisring eller dildo. På så sätt kan både en onanistund bli betydligt mer spännande då du och din partner kan styra varandra över distans.

Appen är kostnadsfri att ladda ner och med den kan man styra alla inställningar på sexleksaken som vibrationsmönster och hastighet. Ofta går det även att ta kontrollen ytterligare genom att t.ex. skapa egna vibrationsmönster, låta sexleksaken vibrera i takt med omgivningen och genom att synka med spellistor på Spotify.

Att sexleksaken är appstyrd betyder inte att den måste styras via app, vanligtvis har sexleksaken både knappar (för på/av samt för att växla mellan olika vibrationsnivåer eller vibrationsmönster) samt i vissa fall även en fjärrkontroll (vanligt för t.ex. vibratorägg).

Appstyrda sexleksaker till henne

Många vanliga vibratorer går att fjärrstyra, framför allt från lite mer innovativa märken inom sexleksaker för kvinnor som Satisfyer, We-vibe, Womanizer och Lovense. Genom att göra det kan man låta någon annan styra hur sexleksaken ska bete sig – själv kan du bara luta dig tillbaka.

Appstyrda och fjärrstyrda sexleksaker för henne passar perfekt som paraktivitet då man kan låta sin partner styra klitorisvibratorn, rabbitvibratorn eller lufttrycksvibratorn från distans. Ett betydligt mer spännande sätt att ha långdistanssex på.

Visar 1 – 7 (av 52 produkter) Hittade 52 st produkter Hittade en produkt No results found
Filters Sort results
Reset Apply
Satisfyer Love Triangle Lufttrycksvibrator
Satisfyer Love Triangle Sucking Vibrator är en praktisk, lufttrycksvibrator som är enkel att använda.Satisfyer Love Triangle Sucking Vibrator är en appstyrd vibrator stimulerar din klitoris med lufttrycksvågor…:
349 kr499 kr
Zalo Ichigo Rabbit Vibrator
Exklusiv rabbitstav som även kan styras från din smartphone.
We-Vibe Melt - Appstyrd lufttrycksvibrator
We-Vibe Melt är en innovativ lufttrycksvibrator som använder den patenterade Pleasure Air-tekniken för att massera och stimulera klitoris till orgasmer du tidigare inte upplevt. Med 12 olika intensitetsnivåer kan alla hitta ett läge som passar just dem. Styr med app Melt kan styras med ett enkelt knapptryck eller med We-Connect-appen för iOS och Android. De ... Läs mer
Satisfyer Love Triangle White, Lufttrycksvibrator med App
Satisfyer är gåvan som fortsätter ge. Vilket jag är helt säker på att ni som upplevt Satisfyer kan skriva under på. I synnerhet deras lufttrycksfokuserade leksaker. Love Triangle kan göra vem som…:
Pretty Love: Abner, Appstyrt Vibratorägg
Appstyrt vibratorägg som låter dig styra vibrationerna i din smartphone.
Lovense: Nora, Bluetooth Rabbit Vibrator
Appstyrd rabbit som stimulerar dig med sköna rotationer och starka vibrationer.
1.395 kr
Satisfyer Double Wand-er
Appstyrd wand med möjlighet till G-punktsstimulans.
1 2 8

Appstyrda sexleksaker till honom

Den mest populära fjärrstyrda sexleksaken för honom 2022 är appstyrda vibrerande penisringar, dessa passar perfekt när du har en flickvän eller partner på distans. Du kan då låta hen ta kontrollen över hur och när det ska vibrera runt din penis. Antingen för distanssex eller så kan du gå runt med ringen runt penis och helt plötsligt kanske det vibrerar till!

Visar 1 – 7 (av 36 produkter) Hittade 36 st produkter Hittade en produkt No results found
Filters Sort results
Reset Apply
The Handy - Ultimate Handjob Machine
Vad gör Handjob masturbatorn The Handy speciell? Masturbatorn The Handy är innovativ och låter dig skräddarsy din njutning med handjob på ett helt nytt sätt! Med sin kraftfulla motor så kommer The…:
1.989 kr
Myhixel TR Appstyrd Tränings Masturbator - Grön
Drömmer du om att bli en ännu bättre sexpartner? Med MYHIXEL TR Appstyrd Tränings Masturbator kan du träna för att nå detta mål, samtidigt som du belönar dig själv lite grann. Den…:
1.399 kr2.195 kr
Lovense: Calor, Bluetooth Depth-Controlled Male Masturbator
Appstyrd masturbator med vibrationer, klämbart grepp, värme och djupkontroll.
1.095 kr
Kiiroo: Onyx+, Interactive Male Masturbator
Appstyrd masturbator för interaktiv njutning ensam eller med partner.
1.995 kr
Kiiroo: Onyx+, Interactive Male Masturbator, Lisa Ann
Appstyrd masturbator för interaktiv njutning med din favoritstjärna.
1.995 kr
Strong One - Blue - Penisring med App
Satisfyer Strong One: Penisring för mer uthållighet sexPenisringen Strong One av hudvänligt silikon ger mer uthållighet, längre erektioner och fördröjd utlösning. Dessutom stimulerar de djupa vibrationerna…:
Lovense: Max 2, Bluetooth Masturbator
Onaniprodukt för män som vibrerar och kontraherar och som styrs via en app.
1.295 kr
1 2 6
Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2022-05-09

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par