Appstyrda sexleksaker

Med en appstyrd sexleksak kan du låta din partner ta över kontrollen över din vibrator, penisring eller dildo. På så sätt kan både en onanistund bli betydligt mer spännande då du och din partner kan styra varandra över distans.

Appen är kostnadsfri att ladda ner och med den kan man styra alla inställningar på sexleksaken som vibrationsmönster och hastighet. Ofta går det även att ta kontrollen ytterligare genom att t.ex. skapa egna vibrationsmönster, låta sexleksaken vibrera i takt med omgivningen och genom att synka med spellistor på Spotify.

Appstyrda sexleksaker till henne

Många vanliga vibratorer går att fjärrstyra, genom att göra det kan man låta någon annan styra hur sexleksaken ska bete sig – själv kan du bara luta dig tillbaka. Appstyrda och fjärrstyrda sexleksaker för henne passar perfekt som paraktivitet då man kan låta sin partner styra klitorisvibratorn, rabbitvibratorn eller lufttrycksvibratorn via nätet.

Appstyrda sexleksaker till honom

Den mest populära fjärrstyrda sexleksaken för honom 2021 är appstyrda vibrerande penisringar, dessa passar perfekt när du har en flickvän eller partner på distans. Du kan då låta hen ta kontrollen över hur och när det ska vibrera runt din penis. Antingen för distanssex eller så kan du gå runt med ringen runt penis och helt plötsligt kanske det vibrerar till!

Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2021-06-04

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par