Läppstift vibrator

Läppstift vibrator

För dig som vill en liten, diskret och snygg mini-vibrator att alltid ha med dig i handväskan så är en läppstift vibrator det som du är ute efter. Anledningen till att den är så diskret är ju helt enkelt för att den är designad som en läppstift så ingen kan ana vibrationerna som den kan framkalla.

De flesta läppstiftsvibratorer tål vatten och har en knapp på botten eller sidan där man kan sätta på vibratorn och/eller ändra hastighet på vibrationerna. Själva botten (delen som du håller i vid användning) är ofta tillverkad i plast medans själva spetsen (som har kontakt med klitoris) är i mjukt hudliknande silikon-material.

Köp din läppstiftsvibrator här

Visar 1 – 7 (av 32 produkter) Hittade 32 st produkter Hittade en produkt No results found
Filters Sort results
Reset Apply
Vibrator, Lipstick - punktstimulator
Lipstick ser ut som ett läppstift men gömmer en överraskning. Ta av locket, vrid upp stiftet och upplev mjuk steglös vibration. Ha den i handväskan eller i badrums-skåpet utan att någon upptäcker…:
Luxurious Lipstick Vibrator
Diskrets läppsticksdesign för handväskan! Minivibratorn Luxurious Lipstic Vibrator från Emerald Love i en ädel design som ser ut som ett riktigt läppstift. Den runda, mjuka spetsen ägnar sig perfekt till en direkt stimulation av t ex klitoris, bröstvårtor, pung, mellangård etc. 10 vibrationsmodus ger en varierad njutning och styrs bekvämt via knapptryck. Även i badkaret ... Läs mer
407 kr479 kr
Kiss med Lipstick Vibe
Din diskreta lover! Liten vibrator i en oerhört äkta läppstifts-design. 8,7 cm, Ø 1,9 cm. Material: ABS, med mjuk PVC-spets. Inklusive batterer.
Lust Lipstick
Läppstifts-vibrator för dina andra läppar
39 kr169 kr
Lipstick vibrator
Perfekt för handväskan! Sammetslen minivibrator i en trendig läppsticksdesign. En highlight för varje handväska. 10 vibrationsmodus som skämmer bort de inre och yttre lustpunkterna. Laddas upp med medföljande USB-kabel. Total längd: 9,7 cm, införingsdjup: 6,1 cm, Ø 1,9 cm. Silikon med PUR-skikt, ABS
322 kr379 kr
Romance Stacey vibrerande läppstift
En fantastisk liten vibrator designad precis som vilket läppstift som helst. Snygg design med mörkröd färg som bas och snygga gulddetaljer. Smälter in i handväskan och ingen kan ana att det är…:
You2Toys Kiss Me Lipstick Vibe Vibrator
Undercover vibrator designad som ett läppstift Passar perfekt för handväskan, så den alltid kan vara med dig Steglös vibration som styrs med reglage i botten Ytterst perfekt som klitorisvibrator
1 2 5

Hur fungerar en läppstiftvibrator?

Läppstiftsvibratorn är en klitorisvibrator, den stimulerar klitoris med själva spetsen. Trots sin litenhet har flera läppstiftsvibratorer relativt kraftfulla vibrationer. De minsta vibrator läppstift är bara ca 6 – 7 cm långa så de är väldigt enkla att gömma undan.

Även om klitoris är främsta användningsområdet för en läppstift vibrator så kan man även använda den mjuka spetsen för att stimulera bröstvårtor, blygdläppare samt även på mannens erogena zoner.

  • Finns både med vanliga batterier och uppladdningsbara batterier
  • För dig vill vill ha en mini-vibrator ”förklätt” som ett läppstift
  • Perfekt till resen eller för att ha med sig i handväskan

Se bara till så att du inte blandar ihop ditt läppstift med vibratorn och råkar låna ut en sexleksak till en väninna!

Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2022-05-18

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par