Läppstift vibrator

Läppstift vibrator

För dig som vill en liten, diskret och snygg mini-vibrator att alltid ha med dig i handväskan så är en läppstift vibrator det som du är ute efter. Anledningen till att den är så diskret är ju helt enkelt för att den är designad som en läppstift så ingen kan ana vibrationerna som den kan framkalla.

De flesta läppstiftsvibratorer tål vatten och har en knapp på botten eller sidan där man kan sätta på vibratorn och/eller ändra hastighet på vibrationerna. Själva botten (delen som du håller i vid användning) är ofta tillverkad i plast medans själva spetsen (som har kontakt med klitoris) är i mjukt hudliknande silikon-material.

Köp din läppstiftsvibrator här

Hur fungerar en läppstiftvibrator?

Läppstiftsvibratorn är en klitorisvibrator, den stimulerar klitoris med själva spetsen. Trots sin litenhet har flera läppstiftsvibratorer relativt kraftfulla vibrationer.

  • Finns både med vanliga batterier och uppladdningsbara batterier
  • För dig vill vill ha en mini-vibrator ”förklätt” som ett läppstift
  • Perfekt till resen eller för att ha med sig i handväskan
Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2021-05-07

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par