Buttplug

En buttplug är en sexleksak som kan användas av både honom och henne, då en analplugg kan stimulerar området för både man och kvinna. Buttpluggen ger anal stimulans och går både att använda på egen hand vid onani eller som en krydda tillsammans med en partner.

Är du nybörjare väljer du en mindre buttplug då det kan kännas obehagligt och konstigt att föra in en större buttplug om du är ovan.

  • Går att använda både själv vid onani eller som parleksak
  • Använd en liten variant med smal diameter om du är ovan

Bäst buttplug för nybörjaren

Baskeks har tagit fram buttplugs för nybörjare, det är slanka och smala analpluggar med rundad topp för att de ska vara enkla att föra in för dig som inte är van. Den införbara längden är på ca 8 – 10 cm med en diameter på mellan 2 – 3 cm.

Trots att de är små har de böjda former för att ge lite stimulans. Tack vare den ankarformade botten har de en ”stop” så att de inte riskerar att åka in och fastna.

  • Buttplug för dig som inte testat analplugg innan
  • Smala och slanka för att vara enkla att föra in
  • Använd tillsammans med vattenbaserat glidmedel

Köp & jämför pris på buttplug för nybörjare

Last updated: 2024-04-15 20:30:17
Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2022-05-02

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par