Masturbator

Masturbatorn har kommit att bli den mest populära sexleksaken för män, utöver att den ger en realistisk sexupplevelse vid onani så kan den även hjälpa till med att träna upp den sexuella uthålligheten i sängen. Masturbatorn förenar nytta med nöje helt enkelt.

Masturbatorn finns i många prisklasser, material och med olika öppningar för penetration – det finns både masturbator med vagina-, anal och mun (oral) öppning. Till skillnad från en lösvagina behöver inte masturbatorn se ut som en sådan utan här är funktion viktigast, många masturbatorer har även en diskret design så att en utomstående helt enkelt inte förstår att det är en sexleksak när hen ser den.

Här kan du läsa mer om populära masturbatorer för män och se vår topplista över bäst masturbator 2024.

Toro Tiper – Diskret & tyst masturbator

Toro Tiper är en liten, diskret masturbator för honom som stimulerar ollonet och övre delen av penis. Masturbatorn har 10 olika vibrationslägen och har en räfflig och stimulerande insida.

Masturbatorn har en insida i kroppssäker silikon och är både uppladdningsbar och vattentät. Bör användas tillsammans med (vattenbaserat) glidmedel.

toro masturbator

Fördelar och nackdelar med masturbatorn

  • Mycket tyst och diskret masturbator
  • Smidig att ha med sig i väskan, på resan eller nattduksbordet
  • Laddas enkelt med USB
  • Ingen värme eller mer avancerad funktion

Appstyrd masturbator – Låt din partner ta över

lovense masturbator

Lovense Max 2 är en appstyrd masturbator där sexleksaken går att kontrollera via appen Lovense Remote. På insidan har det mjuka hudliknande materialet knottror och när man sätter på leksaken kan man välja mellan sju olika inställningar för vibrationer och tre olika intensiteter för sammandragningar.

Utöver att du kan låta din partner ta över kontrollen över vibrationerna kan du även få tillgång till Lovense Media Player där du får tillgång till erotisk film där vibrationsmönstren är anpassade efter filmen så att det känns som att du nästan är med. Det går även att synka denna appstyrda masturbatorn med rabbitvibratorn Lovense Nora – så känner du och din partner precis samma sak.

Maturbatorn laddas enkelt med magnetisk USB-sladd (som medföljer). Den är till sin design diskret och ca 25 cm lång samt 8,6 cm bred.

Fördelar och nackdelar med masturbatorn

  • Innovativ sexleksak där du kan involvera din partner för långdistanssex
  • Sexleksaken har ”sammandragningar” som gör att det känns mer intensivt än bara vibrationer.
  • Styr via din smartphone
  • Smart och enkel att ladda med magnetisk USB
  • Mediaspelaren (i dagsläget) endast tillgänglig för Windows

Masturbator för nybörjare

För nybörjare rekommenderar vi en enklare masturbator som du själv håller i handen vid onani, utan motor och vibration. De är både billigare (kostar ca 300 – 500 kr), är små och diskreta och enkla att rengöra efteråt.

Visar 1 – 7 (av 503 produkter) Hittade 503 st produkter Hittade en produkt No results found
Filters Sort results
Reset Apply
Satisfyer Masturbator Egg Bubble
Onaniägg från Satisfyer strukturerat med bubblor på insidan.
Satisfyer Masturbator Egg Savage
Härligt runkägg för en skönare stund på egen hand.
Pipedream Extreme: Fuck Me Silly 2, Mega Masturbator
2.995 kr4.499 kr
G-Egg Masturbator Pink
Onaniägg med insida täckt av stimulerande prickar.
G-Egg Masturbator Red
Strukturerat onaniägg med mjuka ribbor och prickar.
G-Egg Masturbator Blue
Skönt onaniägg med intensiv och texturerad insida.
G-Egg Masturbator Black
Återanvändbart onaniägg av mjuk och elastiskt material.
1 2 72

Populära masturbatorer från Fleshlight

Fleshlight är för många i princip synonymt med masturbator, denna runkmaskin har blivit populär mycket tack vare att det är en sådan kvalitetsprodukt. Fleshlight är till utseendet med ficklampa, skruvar man av locket gömmer sig en masturbator inuti med öppning som vagina, mun eller anal. En Fleshlight masturbator kostar från ca 300 kr och uppåt. Öppningen på masturbatorn är ofta avgjutningar av olika porrskådisars vaginor – så du kanske känner igen den från någon film?

Visar 1 – 7 (av 139 produkter) Hittade 139 st produkter Hittade en produkt No results found
Filters Sort results
Reset Apply
Fleshlight flight pilot
Fleshlight Flight Pilot är en uppgraderad version av ursprungliga Fleshlight. Den här modellen är mer behändig, mer tajt och kanske ännu mer diskret.Hemlighetsfull vaginaFleshlight flight pilot ser…:
Fleshlight Flight Pilot
Vad gör den speciell? Upptäck prisvinnaren Flight Pilot – en mer kompakt, stramare och smalare Fleshlight än tidigare modeller! Denna trängre design gör att den känns ännu tightare än andra lösvaginor.…:
Fleshlight Quickshot Vantage Clear
Litet men ack så skönt onanihjälpmedel från Fleshlight.
Quickshot Vantage
Vad gör den speciell? Designad för maximal njutning med eller utan partner, levererar Quickshot en intensiv njutning och tillfredsställande upplevelse. Denna sexleksak kan användas tillsammans som…:
Fleshlight Stamina Training Unit Quickshot Lady/Butt
Vad gör Fleshlight Stamina Quickshot speciell? Precis som sin full-size variant, Fleshlight Stamina Training Unit, så är Fleshlight Stamina Quickshot framtagen för att ge en så naturtrogen känsla…:
Fleshlight Stamina Training Unit
Vad gör denna lösvagina speciell? Önskar du att du var mer uthållig i sängen? Fleshlight Stamina Training Unit är framtagen för att du ska öva upp din uthållighet i sängen på ett skönt.…:
Fleshlight STU - Stamina Training Unit
Lösvagina med mycket intensiv struktur.
1 2 20

Billig masturbator (för under 100 kr)

Vill du köpa en billig pocket pussy så hittar du masturbatorer för under hundralappen. Dessa är både engångs-masturbatorer och onaniprodukter som går att använda flera gånger (om man rengör dem ordentligt). Detta är ett bra alternativ för dig som ännu inte riktigt bestämt dig om du vill ha en masturbator eller inte, du kan på så sätt testa med en billig produkt – gillar du det kan du sen uppgradera till en mer avancerad och kanske mer realistisk masturbator.

Visar 1 – 7 (av 103 produkter) Hittade 103 st produkter Hittade en produkt No results found
Filters Sort results
Reset Apply
Satisfyer Masturbator Egg Bubble
Onaniägg från Satisfyer strukturerat med bubblor på insidan.
Satisfyer Masturbator Egg Savage
Härligt runkägg för en skönare stund på egen hand.
G-Egg Masturbator Pink
Onaniägg med insida täckt av stimulerande prickar.
G-Egg Masturbator Red
Strukturerat onaniägg med mjuka ribbor och prickar.
G-Egg Masturbator Blue
Skönt onaniägg med intensiv och texturerad insida.
G-Egg Masturbator Black
Återanvändbart onaniägg av mjuk och elastiskt material.
G-Egg Masturbator Yellow
Mjukt runkägg för sköna stunder på egen hand.
1 2 15

Realistisk masturbator med ”kropp”

Är du mer erfaren”onanist” kan du välja en mer realistisk masturbator där även själva sexleksaken har formen av en kvinnokropp, även kallas sexdocka. En sådan masturbator är tillverkad i material som känns realistiskt både på huden på utsidan samt invändigt. De här masturbatorerna kan ha både vagina, bröst och mun för olika typer av penetration vid onani.

Själva funktionen för kroppsöppningen fungerar i regel precis som en masturbator gör, men här får du hela, eller delar av en kropp med på köpet.

Visar 1 – 7 (av 30 produkter) Hittade 30 st produkter Hittade en produkt No results found
Filters Sort results
Reset Apply
Pipedream Extreme: Fuck Me Silly 2, Mega Masturbator
2.995 kr4.499 kr
Fuck Me Silly to Go
Perfekt för resan! Smidig och kompakt masturbator med realistisk vaginaöppning och skönt räfflad lustkanal. Av ett hudliknande Fanta Flesh material. Total längd: 16,3 cm, införingdjup: 15 cm, Ø elastisk. TPE.
Fuck me silly sista!
För realistiska sexkänslor! Masturbator i svart kvinnokropps-torso med två trånga och elastiska lustöppningar och stora bröst. 54 cm lång, 32 cm bred, 17 cm hög. Vikt: 8,16 kg. Hudliknande material: TPR.
5.399 kr
Fuck Me Silly Mega Masturbator
Hannibal :- ”Detta är i särklass den bästa sexleksak jag någonsin har haft!!! Det är verkligen en fantastisk leksak!!” Vi har ett alternativ där du sparar flera hundra kronor, – klicka här Denna…:
3.899 kr
Fuck me Silly to Go Tight Ass Fuckhole
Perfekt på resan! Smidig och kompakt masturbator med en realistisk anusöppning och räfflad lustkanal. Av ett hudliknande Fanta Flesh material. Total längd: 16,3 cm, införingsdjup: 11,7 cm, Ø elastisk. TPE.
Fuck Me Silly 2 Mega Masturbator
Vi har ett alternativ till denna Fuck Me Silly 2 där du sparar flera hundra kronor, – klicka här Vad gör Fuck me Silly mega masturbator 2 speciell? Den här sexdockan är utrustad med fylliga former…:
3.279 kr
Pipedream - Fuck Me Silly Petite masturbator
Njut av denna lilla version av den populärera ”Fuck Me Silly, Ass and Pussy” – med den skillnad att Petite är ännu tightare och sexigare. Den är tillverkad i samma realistiska TPR-material som sin storsäljande föregångare, men du kommer garanterat att lägga märke till skillnaden, eftersom denna version är mycket trängre och därmed kan ge ... Läs mer
1.799 kr2.303 kr
1 2 5
Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2022-05-30

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par