Masturbator

Masturbatorn har kommit att bli den mest populära sexleksaken för män, utöver att den ger en realistisk sexupplevelse vid onani så kan den även hjälpa till med att träna upp den sexuella uthålligheten i sängen. Masturbatorn förenar nytta med nöje helt enkelt.

Masturbatorn finns i många prisklasser, material och med olika öppningar för penetration – det finns både masturbator med vagina-, anal och mun (oral) öppning.

Populära masturbatorer för män 2021:

Masturbator för nybörjare

För nybörjare rekommenderar vi en enklare masturbator som du själv håller i handen vid onani, utan motor och vibration. De är både billigare (kostar ca 300 – 500 kr), är små och diskreta och enkla att rengöra efteråt.

Populära masturbatorer från Fleshlight

Fleshlight är för många synonymt med masturbator, denna runkmaskin har blivit populär mycket tack vare att det är en sådan kvalitetsprodukt.

Billig masturbator (för under 100 kr)

Vill du köpa en billig pocket pussy så hittar du masturbatorer för under hundralappen. Dessa är både engångs-masturbatorer och onaniprodukter som går att använda flera gånger (om man rengör dem ordentligt)

Realistisk masturbator med ”kropp”

Är du mer erfaren”onanist” kan du välja en mer realistisk masturbator där även själva sexleksaken har formen av en kvinnokropp.

En sådan masturbator är tillverkad i material som känns realistiskt både på huden på utsidan samt invändigt. De här masturbatorerna kan ha både vagina, bröst och mun för olika typer av penetration vid onanin.

Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2021-05-12

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par