Dildo vibrator

En dildo vibrator är en helt enkelt en dildo eller massagestav med vibrationer. På så sätt får man inte bara den sköna känslan av sex, penetration och samlag utan även vibrationer som förstärker upplevelsen ytterligare. Med en dildovibrator kan både menas en penisliknande dildo med vibrationer, massagestavar som vibrerar och vibrerande rabbit-vibratorer.

Fortsätt läsa för att hitta en dildo vibrator som passar just dig.

Realistiska eller snyggt designade dildo vibratorer

Dildovibratorer brukar delas upp i antingen realistiska dildos som verkligen ser ut som en penis. Det finns till och med dildos som är avgjutningar av porrskådisars penisar. Men det finns även dildos som inte är naturtrogna utan mer designade i mer feminina färger och former.

De kan, istället för att se ut som en erigerad penis, ha mjuka, rundade, vågade eller ribbad struktur och design. Dessa dildovibratorer är oftast inte heller hudfärgade utan kommer i blått, rosa, lila och liknande kulörer.

Köp dildo i rosa, blått & andra färger

Stor eller liten vibrerande dildo?

Ska du välja en stor eller liten vibrerande dildo? Det är så klart en smaksak och helt upp till dig. Är du ”nybörjare” när det kommer till dildos och sexleksaker för kvinnor så rekommenderar vi att välja en mindre modell och sen uppgradera om du känner att det inte räcker. Det skadar inte att ha flera storlekar för att testa på, ibland vill man ta det lite enklare och ibland vill man kanske mer testa sina gränser och bli rejält utfylld med en stor vibrerande dildo.

De mindre dildos som finns är från ca 15 – 19 cm. För större modeller brukar räknas från ca 22 – 25 cm och uppåt. När du väljer dildo ska du inte bara titta på längden på dildon utan även den införbara delen (den som penetrerar då man ju även håller i staven) samt omkretsen på dildon.

Till en smal omkrets på en dildo räknas ca 3 – 3,5 cm, stor dildo runt 5 cm och därefter blir det extra large.

Dildovibrator för att stimulera G-punkten

En dildovibrator är bara en av alla slags olika dildos och vibratorer. Föredrar du att även bli klittlad vid klitoris kan du välja en rabbit vibrator. Det finns även G-punktsvibrator som är utformade så att de verkligen kommer åt vid G-punkten. Även en dildovibrator har ofta den här formen då den precis som en penis ofta böjs lite uppåt för att gnugga mot G-punkten som sitter några centimeter in på ovansidan av vaginan.

Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2021-06-02

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par