Sexleksaker för honom

Utvecklingen inom sexleksaker för män går snabbt framåt. Det kommer många nya spännande produkter att testa både för sköna ensamma stunder med onani eller för att uppleva nya saker tillsammans med en partner.

Till skillnad från sexprodukter till kvinnor, så har sexleksaker för män nästan varit lite av tabu, men nu på senare tid har vi sett ett trendskifte då även erotiska njutningsprodukter för män blivit allt mer accepterat och mainstream. Det syns inte minst i att det finns presentboxar med erotiska produkter för män som många flickvänner och sambos köper till sin man.

sexleksaker för honom

Mest populära sexleksaker för honom 2024

Fleshlight masturbator – helt kit

Flestlight har nästan blivit synonymt med en masturbator, även om det egentligen är varumärket. Anledningen till att Fleshlight är så populär bland män är att det är en diskret kvalitetsprodukt som ger en realistisk känsla av penetration eller avsugning med det hudliknande materialet.

Det bästa med en Fleshlight är inte bara den sköna känslan utan även att den fungerar som träning – nästa gång du är i sängen kommer du prestera bättre och ha en förbättrad uthållighet.

Det här Fleshlight ”träningspaketet” innehåller allt som behövs – talk puder, rengöringsmedel, en hållare för att använda i duschen samt glidmedel (det sista är ett måste vid användning av en fleshlight).

Testvinnare: Sajten VibratingLove har utsett Fleshlight Stamina Unit som en riktigt bra sexleksak som ger effekt på uthålligheten redan efter några veckor användning.

Satisfyer Vibrerande Penisring

Satisfyer är ett märke som många förknippar med sexleksaker för kvinnor och deras populära lufttrycksvibrator. Det här är en sexleksak för honom från samma märke – en kraftfullt vibrerande penisring i mjukt töjbart silikon. Det häftiga med penisringen är att den är appstyrd så du (eller din partner) kan kontrollera vibrationerna med den tillhörande Satisfyer Connect appen.

Du kan självklart även styra den ”manuellt” med knappen som sitter på ovansidan. Då penisringen vibrerar kan du antingen vända den uppåt vilket stimulerar klitoris vid sex eller neråt för att stimulera dig själv genom att vibrationerna känns mot pungen.

Precis som en Fleshlight träningsenhet hjälper till med bättre uthållighet i sängen fyller även penisringen en funktion, den ser till att både erektionen blir hårdare och bibehålls längre. Dessutom ger vibrationerna en skön upphetsande känsla.

Tengaägg – för en skönare onani

Tengaägget – eller runkägget som det även kallas – är en diskret och snyggt designad onanileksak för honom. Om man inte redan vet vad ett tengaägg är så kan man aldrig gissa dess syfte.

När man skalar sitt tengaägg så finns en masturbator inuti. Det superelastiska och hudliknande silikonmaterialet kan töjas ut så långt som till 30 cm och det medföljer även glidmedel, så allt som du behöver för en skön onanistund finns alltså med i förpackningen.

Även om tengaägget är för engångsbruk så kan du rengöra det efteråt med rengöringsmedel för sexleksaker så kan du använda det flera gånger.

Testvinnare: Tengaägget – och även många andra sexleksaker från Tenga – har vunnit flera priser. Detta tengaägget har bl.a. fått 4 av 5 stjärnor i Expressens test med motiveringen att det är en ”onaniprodukt för män som verkligen fungerar” – och vi håller definitivt med! Det är en väldigt prisvärd vuxenleksak.

Vibrerande stroker

Vibrerande stroker för honom

Den vibrerande strokern är en vibrator som fungerar lika bra att använda själv vid onani eller tillsammans med en partner. När du använder sexleksaken själv så låter du strokern glida upp och ner för en kraftfullare och vibrerande onani. Använder du den med en partner vid sex har du den runt roten på penis och du kan då antingen hålla i strokern själv eller låta din partner göra det.

Fungerar lika bra vid penetrerande sex som vid oralsex. Strokern är en premiumleksak som är uppladdningsbar, har 10 olika vibrationsprogram och är designad i Sverige.

Här kan du läsa mer och köpa din parvibrator.

Lovense Max 2 – appstyrd masturbator

Lovense max masturbator

Lovense Max 2 är en diskret appstyrd masturbator för honom med en skön realistisk insida där det går att välja mellan 3 olika hastigheter. Materialet inuti Max 2 är tillverkat i TPE, det är ett hudliknande material som används när man vill få sexleksaken att kännas så likt att tränga in i en vagina som möjligt.

Precis som lufttrycksvibratorer för kvinnor så använder sig även denna sexleksak av liknande teknik, tack vare det kan det skapas sug och ”sammandragningar” inuti hela masturbatorn.

Då Lovense Max går att styra via app passar den perfekt för långdistansförhållanden då du kan låta din partner styra hur den ska vibrera. Det går även att låta er styra varandras leksaker om t.ex. din partner har en Lovense Lush 2 från samma tillverkare.

Testvinnare & bäst i test sexleksaker för honom

Här nedan hittar du alla testvinnande sexleksaker för honom som penisringar, masturbatorer, avsugningsmaskiner m.m. som har det gemensamt att de har vunnit olika bäst i test-utmärkelser eller fått väldigt bra betyg i olika produkttester.

Vi söker kontinuerligt igenom de största svenska erotiska webbutikerna för att hitta nya spännande sexleksaker för herrar som fått bra utmärkelser och recensioner, resultatet av detta ser du här nedan.

Bäst i test sexleksaker för honom

Här på Erotikguiden tar vi fram de bästa sexleksaker för honom, nya spännande och häftiga produkter som vuxenprodukter som fått bäst i test i olika recensioner och av användare. Då utbudet av produkter är stort är det viktigt att välja rätt. Vi jämför även priser så att du kan köpa dina sexleksaker till bäst pris.

Populära sexleksaker för män

Antalet olika sorters erotiska leksaker för män har breddats rejält under den senaste tiden. Från att mest har handlat om enklare ”pocket pussies” har utvecklingen lett till produkter som automatiska avsugningsmaskiner, penisringar där vibrationerna kan fjärrstyras via app och mycket verklighetstrogna sexdockor.

Dessutom finns många tillbehör och hjälpmedel för män, det är produkter som hjälper till att behålla erektionen, att få en större penis, fördröja utlösning m.m. Hit hör produkter som:

Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2022-08-09

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par