Pocket Pussy

En pocket pussy är en skön onanileksak och vuxenleksak för män. Tanken och idén med en pocket pussy är att ge en så realistisk känsla av sex och penetration som möjligt. Som namnet antyder (pocket = ficka) är lösvaginan liten och bärbar, den är alltså diskret och enkel att t.ex. ha med sig i en resväska eller gömma undan i nattduksbordet. Eller i fickan om man vill ha den väldigt lättillgänglig…

Den kanske mest kända av alla pocketpussy är Fleshlight som har gett ut en hel serie med olika masturbatorer där designen påminner om en diskret ficklampa när den inte används. Även Mr. Membr har gett ut en serie med olika pocket pussies, både med realistiskt utseende med hudfärg och i mer diskreta varianter.

hitta bästa pocket pussy

Mest prisvärda pocket pussy 2023

tenga egg

Vill man ha en enklare pocket pussy mer för engångsbruk är Tenga och deras små ”onaniägg” med räfflad mjuk insida och medföljande glidmedel ett förvånansvärt bra och, kanske framför allt, billigt alternativ.

Tenga Eggs gör verkligen skäl för namnet pocket pussy då den är så pass liten, själva ägget är bara ca 6-7 cm hög och är alltså både diskret och enkel att ta med sig. Men då ägget är tillverkat i ett mycket elastiskt silikonmaterial som kan stretchas ut till hela 30 cm så passar den till alla storlekar.

När du köper ett Tenga Egg så medföljer en liten förpackning med vattenbaserat glidmedel som nästan är ett måste att använda med denna sexleksak för en skön upplevelse.

Observera att Tenga Eggs är en engångsprodukt, men om du rengör den ordentligt kan den användas ett flertal gånger. Se bara till så att du har glidmedel så du kan använda den igen.

 • Populär pocket pussy designad som ett diskret ägg
 • Mycket elastisk onanileksak som ger en skön känsla vid onani
 • Använd själv eller få hjälp av en partner

Mest verklighetstrogna pocket pussy

Madison Ivy i serien Fleshlight Girls är en mycket verklighetstrogen lösvagina / pocket pussy – både på insidan och utsidan. Den yttra delen är en avgjutning i mjuk silikon av porrskådespelaren Madison Ivys vagina. På insidan finns en mycket spännande struktur och textur med både utbuktningar, räfflor och trång på rätt ställen.

Madison Ivy pocket pussy

Fleshlight har gett ut en hel serie pocket pussies med vaginor och anus från kända porrskådespelare, du kan läsa mer om dessa här.

Längden på den här sexleksaken är 25 cm, varav en penetrerbar del på 22 cm. Den tål vatten, så det är inga problem att använda den i duschen eller badet. Efter användning bör du rengöra med rengöringsmedel för vuxenleksaker. Du bör även använda vattenbaserat glidmedel för en extra skön och verklighetstrogen onanistund.

 • Mycket verklighetstrogen och skön pocket pussy
 • Kvalitetsprodukt som håller länge
 • Diskret förpackning som påminner om en ficklampa

Satisfyer Pocket Pussy

Premiummärket Satisfyer är mest kända för sina lufttrycksvibratorer till kvinnor, men de har faktiskt även en serie lösvaginor för män. Sexleksaken heter kort och gott Satisfyer Men och är tillverkad i ett mjukt, skönt och realistiskt material. Satisfyer Men ger en extra skön penetration tack vare tryckreglatorn som skapar ett sug inuti leksaken.

satisfyer men pocket pussy

Satisfyer Pocket Pussy är enklare att rengöra än många andra sexleksaker då det räcker med tvål och varmt vatten för att rengöra den inför nästa användning.

 • Den här masturbatorn är den från Satisfyer som fått bäst betyg och recensioner av användare som testat den.
 • Det många framför allt gillar med den är att den är trång och realistiskt.
 • Mycket prisvärd pocket pussy från ett premiummärke

Satisfyer Egg – Mycket diskret pocketpussy

Premiummärket Satisfyer (mest kända för sina lufttrycksvibratorer) har tagit fram ett onaniägg för män. Denna masturbator är mycket diskret och är – som namnet antyder – ett ägg. Sexleksaken är därför mycket enkel att gömma och ta med i väskan, vid t.ex. resor eller till hotell.

Trots det billiga priset går runkägget att använda flera gånger, rengör bara efteråt och torka så kan du använda pocket pussyn igen.

Kombinerad pocket pussy & penisförlängare

penisförlängare och masturbator

Smart sexleksak som är en kombinerad pocket pussy (stroker) och penisförlängare. Själva vuxenleksaken är penisformad med en ingång som är en vagina. Du kan både använda den vid onani själv eller för att experimentera med en partner då den ”förvandlas” till en penisförlängare/penisförstorare.

Hela sexleksaken är ca 22 cm lång varav införbara längden är på 17 cm. Om du sätter den på din penis och har sex med din partner får du då en ca 8 cm längre penis då ollon-delen är så lång efter den införbara delen.

Tillverkad av skönt Nature Skin-material som ger en realistisk känsla på insidan. Använd tillsammans med vattenbaserat glidmedel, skölj av efteråt med ljummet vatten och rengör med sexleksaksrengöringsmedel.

 • Kombinerad pocket pussy & penisförlängare
 • Ger ca 8 cm längre penis
 • Använd själv vid onani eller tillsammans med partner

Pocket Pussy med twist

tenga spinner pocket pussy

Den här sexleksaken är designad för att skapa ett så realistiskt handjobb som bara möjligt. Detta genom en fjädring inuti som vrider sig samtidigt som du tränger in och därmed kittlar penisen vilket blir till själva ”twisten”.

Använd Tenga Spinner med vattenbaserat glidmedel för en skönare känsla. Ett varuprov ingår så att du kan använda sexleksaken direkt även om du inte har något glidmedel.

Efter att du har använt din Tenga Spinner så vänder du den ara ut och in och sköljer med varmt vatten samt rengöringsmedel för sexleksaker, så är den redo för nästa användning.

 • Mycket prisvärd pocket pussy från japanskt kvalitetsmärke
 • Diskret produkt med modern design

Köp din pocket pussy här

Hittar du ingen favorit bland våra testvinnare här ovan? Då kommer här fler alternativ för dig som vill köpa en pocket pussy diskret, snabbt och billigt på nätet. Här nedan hittar du alla lösfittor som går att köpa online från svenska butiker.

Så använder du din pocket pussy

Det är enkelt att använda sig av en pocket pussy. Ta bara fram den, skruva av locket om den har ett sådant. Applicera lite glidmedel vid vaginaöppningen och eventuellt din penis och sen är det bara att föra den fram och tillbaka. Använd den själv vid onani eller tillsammans med en partner, som förspel eller för att onanera tillsammans.

Efteråt, för att förlänga livslängden på din pocket pussy, är det viktigt att du rengör den efter användning. Om sexleksaken har en avtagbar ”sleeve” (den mjuka räfflade insidan) så tar du ut den och sköljer med ljummet vatten. Du kan sen använda rengöringsmedel för sexleksaker som är anti-bakteriellt. Rengöringsmedlet har även återfuktande egenskaper så att det mjuka hudliknande materialet i din pocket pussy bevaras längre.

Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2022-06-20

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par