Pocket Pussy

En pocket pussy är en skön onanileksak och vuxenleksak för män. Tanken och idén med en pocket pussy är att ge en så realistisk känsla av sex och penetration som möjligt. Som namnet antyder (pocket = ficka) är lösvaginan liten och bärbar, den är alltså diskret och enkel att t.ex. ha med sig i en resväska eller gömma undan i nattduksbordet.

Den kanske mest kända av alla lösvaginorna är Fleshlight som har gett ut en hel serie med olika masturbatorer där designen påminner om en diskret ficklampa. Även Mr. Membr har gett ut en serie med olika pocket pussies, både med realistiskt utseende med hudfärg och i mer diskret varianter.

hitta bästa pocket pussy

Mest prisvärda pocket pussy 2021

tenga egg

Vill man ha en enklare pocket pussy mer för engångsbruk är Tenga och deras små ”onaniägg” med räfflad mjuk insida och medföljande glidmedel ett förvånansvärt bra och, kanske framför allt, billigt alternativ.

Tenga Eggs gör verkligen skäl för namnet pocket pussy då den är så pass liten, själva ägget är bara ca 6-7 cm hög och är alltså både diskret och enkel att ta med sig. Men då ägget är tillverkat i ett mycket elastiskt silikonmaterial som kan stretchas ut till hela 30 cm så passar den till alla storlekar.

När du köper ett Tenga Egg så medföljer en liten förpackning med vattenbaserat glidmedel som nästan är ett måste att använda med denna sexleksak för en skön upplevelse.

Observera att Tenga Eggs är en engångsprodukt, men om du rengör den ordentligt kan den användas ett flertal gånger. Se bara till så att du har glidmedel så du kan använda den igen.

  • Populär pocket pussy designad som ett diskret ägg
  • Mycket elastisk onanileksak som ger en skön känsla vid onani
  • Använd själv eller få hjälp av en partner

Pris: 58 kr. Finns att köpa här.

Mest verklighetstrogna pocket pussy

Madison Ivy i serien Fleshlight Girls är en mycket verklighetstrogen lösvagina / pocket pussy – både på insidan och utsidan. Den yttra delen är en avgjutning i mjuk silikon av porrskådespelaren Madison Ivys vagina. På insidan finns en mycket spännande struktur och textur med både utbuktningar, räfflor och trång på rätt ställen.

Madison Ivy pocket pussy

Fleshlight har gett ut en hel serie pocket pussies med vaginor och anus från kända porrskådespelare, du kan läsa mer om dessa här.

Längden på den här sexleksaken är 25 cm, varav en penetrerbar del på 22 cm. Den tål vatten, så det är inga problem att använda den i duschen eller badet. Efter användning bör du rengöra med rengöringsmedel för vuxenleksaker. Du bör även använda vattenbaserat glidmedel för en extra skön och verklighetstrogen onanistund.

  • Mycket verklighetstrogen och skön pocket pussy
  • Kvalitetsprodukt

Pris: 799 kr. Finns att köpa här.

Satisfyer Pocket Pussy

Premiummärket Satisfyer är mest kända för sina lufttrycksvibratorer till damer, men de har faktiskt även en serie lösvaginor för män. Sexleksaken heter kort och gott Satisfyer Men och är tillverkad i ett mjukt, skönt och realistiskt material. Satisfyer Men ger en extra skön penetration tack vare tryckreglatorn som skapar ett sug inuti leksaken.

satisfyer men pocket pussy

Satisfyer Pocket Pussy är enklare att rengöra än många andra sexleksaker då det räcker med tvål och varmt vatten för att rengöra den inför nästa användning.

  • Den här masturbatorn är den från Satisfyer som fått bäst betyg och recensioner av användare som testat den.
  • Det många framför allt gillar med den är att den är trång och realistiskt.
  • Mycket prisvärd pocket pussy från ett premiummärke

Pris: 329 kr. Finns att köpa här.

Köp din pocket pussy här

Hittar du ingen favorit bland våra testvinnare här ovan? Då kommer här fler alternativ för dig som vill köpa en pocket pussy på nätet:

Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2021-05-15

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par