Öppen BH

En öppen BH är ett riktigt sexigt underklädesplagg som istället för att följa framhäver brösten. Istället för att dölja bysten har en öppen BH vaddering och bygel undertill som lyfter upp och brösten. Banden är normalt elastiska och även justerbara så att du kan spänna åt BH:n så att den sitter bekvämt.

Öppen BH kan antingen köpas separat eller som sexigt BH-set med tillhörande matchande trosor. Precis som att BH:n med öppen kupa är väldigt avslöjande så kan även trosan vara det och exempelvis ha en öppen gren.

Köp BH med öppen kupa här

Visar 1 – 7 (av 43 produkter) Hittade 43 st produkter Hittade en produkt No results found
Filters Sort results
Reset Apply
Abierta Fina: Open Bra & String Set
Sexigt set med öppen bh och stringtrosa med öppen gren. Läckra strassdetaljer.
Cottelli Curves: Öppen bygel-BH med spets
Lätt vadderad bygel-BH i spets med öppen design som framhäver brösten.
Cottelli Lingerie: BH med öppen design, svart
Lätt vadderad och öppen BH som sexigt lyfter upp och betonar dina bröst.
Cottelli Lingerie: Öppen BH med Stringtrosor
Förföriskt set med öppen behå och grenlösa stringtrosor i vacker spets.
Half-cup Set
Ett romantiskt set i skimrande klarröd färg med det där lilla extra som får hakan att falla ned till knäna…Bygel-bh med öppna kupor för att visa hela härligheten, som är spetsprydda och har…:
Basic Half-cup Bra, Black
Det här är en riktigt stilren svart halvkupad BH med bygel som ger bysten bra stöd. BH-banden går att reglera efter din längd och hur mycket stöd du behöver. Även bandet som löper över ryggen…:
Pink Half-cup Set
Ett gulligt set från Cottelli som ger en känsla av oskyldighet med hjälp av sin pastellrosa färg och söta rosetter, samtidigt som den verkligen framhäver dina mest intima delar.. Denna set kommer…:
1 2 7

BH med öppen kupa passar de flesta storlekar

Till skillnad från vanliga BH:s som har olika kup-storlekar är finns det behås med öppen kupa som är i one size. Detta då bandet över ryggen normalt har flera hylsor som går att reglera, och dels vilar brösten fritt i kupan och den behöver därför inte vara i samma storlek. Det finns även öppna bygel-BH som kommer i olika storlekar, det går då att välja kupstorlek från A – F.

Öppen BH passar perfekt för både förspelet, för rollspel eller som ett sexigt underklädesplagg att ha på sig när man går ut.

Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2022-06-08

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par