Sexleksaker för par

Med sexleksaker för par kan du och din partner ha mysiga, intima och sexiga stunder tillsammans. Med parsexleksaker kan ni båda njuta samtidigt, experimentera och få en fräckare upplevelse tillsammans. Fler vuxenleksaker är framtagna för att just användas tillsammans – som en parvibrator som både stimulerar klitoris och penis vid samlag eller en penisring som båda känner vibrationerna av.

Populära sexleksaker för par är parvibratorer som kan fjärrstyras av partnern (med fjärrkontroll eller app), vibrerande penisringar som även stimulerar klitoris, utmanande sexspel för förspel och olika kit med sexleksaker, eller erotiska julkalendrar, att utforska tillsammans.

sexleksaker för par

Bästa sexleksaker för par 2024

Att använda vuxenleksaker är för många något som ger mer njutning vid onani som gör att man kan bli stimulerad på ett annat sätt än bara med hjälp av sina händer. På samma sätt kan sexleksaker för par tillföra något utöver att använda ”bara” de egna kropparna.

Fortsätt läsa för att se våra rekommendationer över bästa sexleksakerna för par att använda tillsammans, här nedan är vår topplista över bästa sexleksaker för par 2024.

Bästa sexleksaken för par – multileksak från Satisfyer

Erotikguiden har utsett Satisfyer Endless Fun till bästa sexleksaken för par 2024. Anledningen är att detta är en otroligt mångsidig sexleksak som kan användas på ca 30 olika sätt – för både honom, henne och tillsammans.

Bästa sexleksaken för par - multileksak från Satisfyer

Denna sexleksaken för par kan exempelvis används som vibrerande stroker på penisen, för att penetrera henne, klämma åt bröstvårtorna och går både att anvnäda vaginalt och analt, både när den sitter fast på penis likt en penisring eller löst.

När du köper Satisfyer Endless Fun får du även med illustrationer som visar alla användningsområden för sexleksaken. Parvibratorn har 30 olika vibrations- och pulsmönster och tre separata motorer som vibrerar.

Set med parleksaker – 10 Days of Love challenge

parbox parleksaker

Spännande set med parleksaker framtagen av vuxenbutiken Sinful med 10 luckor där det göms lika många vuxenprodukter för par. Vuxenleksakerna i parboxen passar för både honom, henne och par. Innehåller sexleksaker för par gjorda för att användas tillsammans som bulletvibrator, penisring (med och utan fjärrkontroll), buttplug och knipkulor.

Då innehållet är för par är boxen en perfekt present att ge till sin pojkvän, flickvän eller partner. Värdet på produkterna i parboxen är högre än vad den kostar att köpa vuxenprodukterna separat. Innehåller både sexleksaker för par att använda just när man har sex men även onanileksaker att använda på egen hand eller tillsammans med en partner så att man kan ”hjälpas åt”.

Se även andra sexkalendrar och boxar.

Köp 10 days of love här (sorterat utifrån lägsta pris: 795 kr)

Last updated: 2024-06-17 21:02:18

Double Joy parvibrator med app

Satisfyer parvibrator Double Joy passar perfekt för par då vibratorn kan styras med fjärrkontroll genom den kostnadsfria appen (finns till både iPhone och Android) som ingår.

Vibratorn stimulerar både G-punkten och klitoris tack vare sin böjda form. Vid sex så stimulerar den även mannen tack vare vibrationerna inuti. Är parleksaken instoppad i henna känner mannen av vibrationerna mot penis. Det gör även att det blir trängre vilket kan uppfattas som skönt.

Genom appen kan man även hitta och ställa in nya vibrationsmönster samt synka med spellistor i Spotify. Ni kan alltså låta er favoritmusik styra hur parvibratorn ska röra sig.

Kalender med sexleksaker för par

Satisfyer julkalender 2020

Varje år kommer det ut nya sexkalendrar för par med vuxenleksaker för både honom och henne. Med en sådan erotisk kalender får ni tillsammans utforska 24 st vuxenprodukter. En erotisk kalender innehåller sexleksaker för par, erotiska tillbehör, spel, BDSM-tillbehör, massageoljor och annat smått och gott.

Du hittar årets sexkalendrar där.

Penisring från Satisfyer – skönt för både honom & henne

Satisfyer Signet Ring är en vibrerande penisring som går att styra via app. Den passar därför perfekt både för att använda själv eller tillsammans med en partner då du kan låta din partner ta över kontrollen över din penis.

Utöver att penisringen gör att erektionen blir både hårdare och ståndet varar längre så stimulerar den även din partner då den vid samlag vibrerar mot området runt klitoris.

Penisringen är tillverkad i skönt silikon, ett elastiskt material som passar de flesta penisstorlekar. Denna parleksaken är uppladdningsbar via USB-sladd (som givetvis medföljer)

Kama Sutra Poker parspel

kama sutra poker sexspel

Bluffpoker kombinerat med erotik kombineras i detta Kama Sutra Poker-spel. Litar du på din partner eller bluffar hen? Gissar du rätt så får du mer makt och får dominera, förlorar du förlorar du även kontrollen till din partner.

Populärt parspel som är för främst par (2 st personer), men det går även att vara fler spelare, spelet kanske då blir ännu mer spännande? Perfekt som förspel med sin partner. Du hittar fler sexspel här.

Fingervibrator för parlekar

Liten fingervibrator (endast 7 cm lång) att leka själv med eller som sexleksak att använda tillsammans med sin partner. Välj mellan 7 olika vibrationsmönster och använd överallt på kroppen. Inuti vibratorn sitter en batteridriven bulletvibrator (batterier medföljer).

Fingervibratorer finns från många märken, gemensamt är att de är små, kan sättas fast på fingret och har en vibrator.

Set & kalendrar – en introduktion till sexleksaker för par

Just olika sexleksaksset och parlådor fungerar bra som ”introduktion” till sexleksaker och passar utmärkt att ge sin partner i en sexig present till alla hjärtans dag, som födelsedagspresent eller julklapp.

Hur föreslå & introducera sexleksaker tillsammans med sin partner?

Men hur introducerar man då sexleksaker för par att använda tillsammans om man inte gjort det tidigare? Ämnet kan kännas känsligt att ta upp, speciellt om man nyligen blivit tillsammans eller inte har någon vana av att prata om sex tillsammans.

Ett tips kan vara att prata om sexleksaker tillsammans först, och inte bara köpa. Det är inte säkert att partnern uppskattar överraskningen och försätts i en jobbig situation när prylen ligger där framför näsan. Det behöver inte vara mer krångligt än att säga till sin pojkvän / flickvän något i stil med ”Jag läste om en cool vibrator på Erotikguiden.nu som man kan styra via en app, hade inte det varit lite spännande att testa?”.

Om personen inte tycker att det låter som en bra idé så är det bara att acceptera. Genom att prata om ämnet har du kanske ändå sått ett frö – längre fram kanske hen blir nyfiken ändå ”på det där som vi pratade om”.

Tycker din partner istället att det var en bra och spännande idé att testa sexleksaker tillsammans så är det bara att sätta igång och leta sexprodukter. En vibrator till henne och en penisring till honom är en bra start. Du hittar många fler bra tips i våra topplistor här på Erotikguiden.

Det kan också vara en idé att köpa en sexkalender att använda tillsammans. Det är en ganska ”mainstream” vuxenprodukt som inte bara säljs i vuxenbutiker utan även vanliga presentbutiker på nätet.

Kalendrar med erotiskt innehåll för par

Som ett alternativ till chokladkalender och lakritskalender ger flera vuxenbutiker och -märken ut egna sexkalendrar. Även det fungerar bra som en introduktion till sexleksaker då en erotisk vuxenkalender innehåller produkter till både honom, henne och par som är relativt enkla att använda sig (det är t.ex. vibrator, penisringar, underkläder, kittlare, tärningsspel och liknande produkter).

Man får även spännande stunder vid lucköppningen då man inte på förhand vet vad man har att ”leka” med.

Bästa sexleksaker för par – stor lista

Här nedan hittar du utvalda populära och bästa sexleksaker för par som är antingen storsäljare, testvinnare eller vunnit olika utmärkelser. Du kan köpa vuxenleksaker för par från ett stort antal svenska sexbutiker som samtliga erbjuder snabba och diskreta leveranser.

Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2022-10-20

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par