Auto Masturbator

Med en automatisk masturbator får du en simulerad avsugning utan att du behöver använda sina egna händer. Låt blowjobmaskinen sköta jobbet och ge dig känslan av att få en avsugning med både vibration, sugande (som uppstår vid vakuum) och värmande känsla.

Det finns både avsugningsmaskiner som sköter allting ”själv” och de som mer fungerar mer som en fleshlight där man själv sköter rörelserna. Skillnaden är att en auto masturbator har en motor (som drivs med batterier eller sladd) som ger känslan av att någon ger dig en avsugning eller ett handjobb.

En avsugningsmaskin består normalt av två delar – en mjuk insida (sleeve) och en hård utsida av plast. Den mjuka insidan är tillverkad i skönt hudliknande material och det här här utlösningen – förhoppningsvis sker. Detta gör också sexleksaken enklare att rengöra då man helt enkelt tar ut sleeven och rengör utan att hela avsugningsmaskinen behöver göras ren.

 • Auto Masturbator simulerar en avsugning och försöker ge en så realistisk avsugning som möjligt med både sugande, vibration och utlösning.

Testvinnare – Autoblow AI Blowjob Maskin

autoblow avsugningsmaskin

Autoblow A.I. Blowjob Maskin är en testvinnande blowjobmaskin som är framtagen för att ge en så verklighetstrogen avsugning som möjligt. Avsugningsmaskinen använder sig av Artificiell Intelligens (därav A.I. i namnet) och kan stimulera över 250 punkter på penis med flera olika tekniker som används i verkligheten vid en avsugning.

Det finns flera kopior på denna prisvinnande blowjob simulator, men vill man ha den riktiga blowjobmaskinen med flera patent, är det denna från Autoblow du ska köpa.

Tips: Använd tillsammans med vattenbaserat glidmedel för en skönare upplevelse.

Fördelar och nackdelar med Autoblow avsugningsmaskin

 • Använder sig av 10 olika avsugningstekniker
 • Tyst och diskret motor
 • Välj mellan 10 olika hastigheter
 • Inget batteri behövs, kopplas i med sladd i vägguttag
 • Använder sig av artificiell intelligens för att ge en så realistisk avsugning som möjligt
 • Ej batteridriven, måste vara inkopplad i sladduttaget vid användning (fördelen med det är dock en starkare motor)

Avsugningsmaskin med pump & sug

avsugningsmaskin

Med Automatic Deep Throat Stroker från premiummärket Be Legendary får du både en djup avsugning och penispump samtidigt. Det ger kraftfullare stånd som du även själv får bevittna tack vare den genomskinliga designen.

Avsugningsmaskinen är batteridriven, så du behöver inte göra något jobb själv, annat än att välja intensitet och hastighet genom att trycka på mittenknappen.

De två andra knappar är av/på-knappen samt knappen för att ta bort vakuumet som uppstår i maskinen.

Fördelar och nackdelar med Automatic Deep Throat Stroker

 • Snygg och diskret avsugningsmaskin
 • Automatisk avsugning, välj mellan 3 olika hastigheter
 • Skapar vakuum vilket ger känslan av en djup avsugning
 • Ger ett hårt och kraftfullt stånd
 • Enkel att rengöra
 • Inte uppladdningsbar, utan du behöver byta batterier (använder sig av 3 st AAA-batterier)

Autoblow 2+ – prisvärd avsugningsmaskin

autoblow 2 avsugningsmaskin

Autoblow 2+ Blowjob är en mycket prisvärd avsugningsmaskin med en munformad öppning. Inuti avsugningsmaskinen sitter en motor som sköter allt jobbet – du kan bara luta dig tillbaka och låta maskinen ta över.

Upp till 15 cm av penisen blir ”bearbetad” av avsugningsmaskinen när pärlraderna dras upp och ner.

När du köper Autoblow 2+ så ingår en sleeve som är tillverkad i skönt hudliknande material, detta är alltså ”fodralet” eller ”muffen” som omsluter penisen. Välj den sleeven som bäst passar omkretsen på din penis, du kan här också välja lite beroende på hur tight passform du vill ha. Autoblow 2+ är en ganska tight avsugningsmaskin i sig (speciellt XT versionen), så genom storleken på sleeven kan du justera detta ytterligare.

Du kan även köpa till extra sleeves för att variera storlek på det invändiga i maskinen. Efter användning rengör du sleeven med rengöringsmedel för sexleksaker.

Till skillnad från vissa andra avsugningsmaskiner så är insidan på den här utan textur – om du gillar det eller ej är lite av en smaksak. Vissa gillar när det bara är lent, andra vill ha knottror och ribbor. Föredrar du det senare kan en annan vuxenleksak passa dig bättre.

 • Ger en automatisk avsugning, maskinen gör hela jobbet
 • Du kan själv ändra hastighet och intensitet
 • Inga batterier behövs, sätt bara in sladden i väggen
 • Stark motor som jobbar på utan att bli överhettad
 • Välj sleeve som passar omkretsen på din penis
 • Enkel att rengöra efteråt
 • Motorn kan låta lite, behöver du en helt tyst sexleksak bör du ha detta i åtanke
 • Även om leksaken är automatisk upplever många att man behöver hålla den med en hand för att få den bra på plats (dock sköter själva maskinen avsugningen, inget manuellt jobb behövs där)

Hur känns det att använda en avsugningsmaskin?

Känns det som att få en riktig avsugning med en avsugningsmaskin? Nja, inte riktigt. Det går aldrig att få en lika bra upplevelse som på riktigt, men det här är så nära man kan komma.

Bara känslan av att du inte behöver använda dina egna händer, utan att det är någon (något) annat som gör jobbet, är för många en riktigt skön upplevelse.

Köp din automatiska avsugningsmaskin här

Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2021-06-16

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par