Womanizer

Womanizer är den mest populära vibratorn på marknaden idag och har nästan blivit synonym med begreppet lufttrycksvibrator. Det som är så unikt med Womanizer är den snygga feminina och diskreta designen tillsammans med den patenterade lufttrycksvibrationerna som stimulerar klitoris utan fysisk beröring.

Något som är gemensamt för alla Womanizer Original lufttrycksvibratorer är att de har:

  • Flera olika intensitetslägen, välj intensitet på lufttrycksvågorna
  • Patenterad Pleasure Air-teknologi som ger en känsla av massage, oralsex och sug
  • Vattentät (IPX7) går alltså att använda både i dusch och badkar
  • Magnetisk USB-laddning
  • Enkel att rengöra
  • One size fits all – en design och utformning som passar alla

Utifrån de Womanizer vi har testat föredrar vi Womanizer Duo – men det beror på att testpanelen uppskattar att den stimulerar från två håll – både G-punkten samt klitoris samtidigt. Det är inte alla som gillar det, utan det kan bli för mycket. I sådana fall är sannolikt Womanizer Premium, Starlet eller Liberty bättre. Vilken av dessa man i sin tur är lite av en prisfråga då de alla tre är riktigt bra, även om man väljer en billigare Womanizer-modell.

Womanizer Premium – Lyxig premiumprodukt känd från TV

Womanizer premium

Womanizer Premium är den mest exklusiva lufttrycksvibratorn från märket Womanizer. Något som är unikt med denna modell är ”autopiloten” där du lämnar över kontrollen till vibratorn och bara behöver luta dig tillbaka.

Något som även utmärker Womanizer Premium är designen, den finns i totalt fyra olika lyxiga färgkombinationer: svart/guld, röd/guld, rosa/silver samt blå/silver. Vi tycker att svart-guld varianten är snyggast, men för den som vill ha en mer feminin touch väljer med fördel rosa-silver. Detta är så klart en smaksak – vibratorn och funktionerna är självklart identiska.

Lufttrycksvibratorn har 12 olika lägen med olika intensiteter, den här modellen har både mildare och mer intensiva lägen än vad andra varianter har. Laddas via den magnetiska USB-laddaren som medföljer.

Utöver den unika tekniken med lufttrycksvågor så är även Womanizer Premium utrustad med en ”Smart Silence” teknologi som gör att vibratorn är supertyst vid användning.

Womanizer Stalet – Prisvärd populär lufttrycksvibrator (billigast)

womanizer starlet

Womanizer Starlet är en av de billigaste lufttrycksvibratorerna. Men trots det låga priset är det en riktig kvalitetsprodukt som verkligen gör vad den ska. Då det verkligen är en kvalitetsprodukt är garantin normalt på 5 år.

Precis som andra Womanizers använder den sig av den patenterade tekniken med lufttrycksvågor utan fysisk beröring. En till bra egenskap som Womanizer Starlet har är att den är liten – mindre än de flesta andra Womanizers. För dig som vill ha en diskret vuxenleksak i väskan eller på resan så är detta därför ett bra val.

Womanizer Starlet 2 har 4 olika nivåer av intensitet som du kan ändra mellan genom att trycka på + eller -. Den är vattentät och du laddar den enkelt med den medföljande USB-kabeln. Finns i färgerna blått eller orange.

Womanizer Duo – stimulerar både G-punkt & klitoris (bäst i test)

womanizer duo

För extra kraftfulla orgasmer rekommenderas Womanizer Duo som både stimulerar G-punkten och skickar sköna lufttrycksvibrationer mot klitoris. Detta kan resultera i kraftfulla blandorgasmer. Vibratorn har en smart funktion som gör att den sätter igång automatiskt vid hudkontakt.

Precis som andra Womanizers så har den här vibratorn flera olika intensiteter (10 pulseringsmönster + 12 olika intensiteter), den är enkel att rengöra och ladda med den medföljande magnetiska USB-sladden.

Womanizer Duo har vunnit många priser och bäst i test, bland annat Årets SexleksakXbiz Europa Awards och blivit utsedd till den Bästa lyxprodukten inom sexleksaker av StorErotica.

Nästan alla recensioner vi har läst har varit positivt inställda, det enda negativa är priset på denna Womanizer är lite tilltaget, men trots det tycker väldigt många användare att den är prisvärd. Det kan helt enkelt vara värt att betala lite extra för något som ger en sån skön känsla.

Womanizer Liberty – enkel och resevänlig vibrator

Womanizer liberty

Womanizer Liberty är en lufttrycksvibrator i smidig resevänlig och diskret storlek. Måtten på denna vibratorn är endast ca 5 x 5 x 10 cm, den är alltså mycket enkelt att ”gömma undan” vid sängbordet, ryggsäcken eller resväskan.

Vibratorn använder sig samma patenterade lufttrycksvågor som andra Womanizers och är 100 % vattentät. Välj mellan 6 olika nivåer av stimulans, beroende på hur intensiv upplevelse du vill ha. I paketet med din Womanizer Liberty medföljer vibratorn, en förvaringspåse och USB-laddsladd med magnetiskt fäste. Kommer i snygg och feminin rosa eller lila design.

Det enda negativa vi har att säga om Womanizer Liberty är ljudnivån, denna modellen låter något mer än Womanizers övriga modeller. Är det viktigt för dig att vibratorn är väldigt tyst bör du överväga Womanizer Premium istället.

Köp din Womanizer här – Lista med alla modeller

Här hittar du alla Womanizer dildo vibratorer som går att köpa från svenska webbutiker, inklusive Womanizer på REA.

Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2022-04-25

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par