Vibrerande trosa

Kombinera ett par sexiga trosor med en vibrator och vips så har du ett par vibrerande trosor där du när som helst kan sätta igång den mycket tysta och diskreta vibratorn.

Vibrerande trosor finns i lite olika utformningar, men vanligast är att de har en ficka för en bulletvibrator eller annan liten vibrator som stimulerar området kring klitoris. Det finns både vibrerande trosor som drivs av vanliga batterier och med uppladdningsbara batterier så du slipper byta.

Trosorna kommer med en fjärrkontroll så att du antingen kan styra vibrationerna själv eller låta någon annan styra över hur och när vibrationerna ska kännas. Perfekt för paraktiviteter och för att bli ”fjärrstyrd” av sin partner från distans.

  • Vibrationerna är mycket tysta – ingen kommer veta vad som egentligen försiggår under kläderna.
  • Låt din partner styra dina trosor med fjärrkontrollen

Köp vibrerande trosor här

Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2021-05-12

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par