Kondomer

Är du på jakt efter att köpa kondomer online? Här tipsar vi om både billiga kondomer, stora och små kondomer, tunna kondomer och kondomer med olika funktioner och struktur som knottriga och räfflade kondomer.

En kondom är ett väldigt effektivt preventivmedel som både minskar risken för att sprida könssjukdomar samt att bli gravid. Det är alltid bra att ha tillgång till kondomer, t.ex. i plånboken eller vid nattduksbordet, så att man alltid har en redo om behovet skulle uppstå.

välj rätt kondomer

Så hittar du rätt storlek på kondomen

mät storleken på penis

För de allra flesta personer så passar kondomer i standardstorlek alldeles utmärkt. Även om alla har olika storlekar och omkretsar på sin penis så är kondomer gjord i stretchigt latex-material så att de passar de flesta. Men genom att välja en kondom som har precis rätt storlek så blir passformen bättre. Har du en för liten kondom kan den spricka och är kondomen för stor så kan den glida av.

Även om kondomer har olika längd är det omkretsen du framför allt ska titta på när du väljer kondomer i rätt storlek.

 1. Leta rätt på ett måttband
 2. Se till att din penis är erigerad (på egen hand, eller varför inte med en masturbator?)
 3. Börja vid 0 mm och dra måttbandet ett varv runt din penis och se hur många cm det är vid ett varv.
 4. Använd sen tabellen här nedan för att hitta kondomer med rätt storlek

Vid en penisomkrets på 11 – 13 cm passar generellt de flesta kondomer dig. Omkrets på mindre än 11 cm bör du välja små kondomer som t.ex. RFSU Tight och vid omkrets på 13 cm och uppåt bör du välja en stor kondom som Grande.

Måttabell för kondomer utifrån penisomkrets:

 • 7-9 cm – välj en kondom på 45-47 mm
 • 9-11 cm – välj en kondom på 49-52 mm
 • 11-12 cm – välj en kondom på 53-54 mm
 • 12-13 cm – välj en kondom på 55-57 mm
 • 13-15 cm – välj en kondom på 58-60 mm
 • 15-17 cm – välj en kondom på 64 mm
 • 17-18 cm – välj en kondom på 69 mm

Kondomer med olika egenskaper

En kondom kan ha väldigt många egenskaper. Trots att de till utseendet är väldigt lika så kan kondomer vara extra tunna för en så skön upplevelse som möjligt, de kan ha blivit behandlade med fördröjningsmedel för att man ska kunna hålla på längre innan utlösning och de kan vara smaksatta eller räfflade för en skönare känsla för henne.

Läs vidare för att hitta kondomer med de egenskaper som du är ute efter.

Beställ gratis kondomer – Tips!

Exempel på vad som kan ingå i mix med gratis kondomer.

Tips! Hos Kondomkungen kan man just nu beställa ett gratis 10-pack med mixade kondomer och även glidmedel. Mixen med kondomer innehåller både ”vanliga” kondomer, smaksatta, knottriga och räfflade kondomer m.m. Exakt vad som ingår i varierar.

Priset är 0 kr (värde ca 79 kr). Det enda villkoret är att man köper något annat – precis vad som helst – innan man går vidare till kassan.

Klicka här för att beställa ditt gratis varuprov på kondomer.

Supertunna kondomer (för mer känsla)

För dig som tycker att kondomer tar bort lite känsel och känsla så finns det supertunna kondomer som har en tjocklek på endast ca 0,02 – 0,05 mm. Fördelen med dessa kondomer är att det ger en skönare känsla för både honom och henne då det blir en mer hudnära upplevelse där man känner extra mycket kroppsvärme från varandra – det är inte mycket i vägen mellan penis och vagina så att säga.

Den eventuella nackdelen med sådana här supertunna kondomer är att det finns en liten, liten, ökad risk att kondomen inte håller. Risken är väldigt liten – det är fortfarande en mycket säker kondom. Supertunna kondomer finns både i latex och i latexfria varianter. Exempel på supertunna kondomer är RFSU Beyond Thin, Pasante Silk Thin och EXS Air Thin

Visar 1 – 7 (av 19 produkter) Hittade 19 st produkter Hittade en produkt No results found
Filters Sort results
Reset Apply
Skyn Intense Feel
Supertunn latexfri kondom med textur för ökad känsla.
EXS Air Thin Kondom
Man kan aldrig får för många tunna kondomer och EXS Air är ett av våra senaste tillskott. Den är faktiskt supertunn.Men, kolla priset?! Vad har hänt. Du är hos Kondomkungen. Det är sånt som händer…:
Pasante Silk Thin Supertunn kondom
Silk Thin är Pasantes tunnaste latexkondom. Den är hälften så tjock som deras vanligaste kondom.Pasante Silk Thin är 0,04 mm tunn, vilket har effekten att du kommer närmare den mer naturliga känslan.…:
Skins Ultra Thin Kondom
Skins Ultra Thin är Skins tunnaste kondom. Den är inte riktigt så supertunn som namnet antyder, men gott och väl tunnare än många andra kondomer.Storlek: 190 x 0,06 x 52 mm
EXS Nano Thin supertunn Kondom
En av de tunnaste kondomerna som finns på EU marknaden! Ett perfekt val för dig som vill maximera njutningen och komma så nära känslan utan kondom som det gå.Kondomerna är gjorda av latex.Storlek:…:
EXS Nano Thin 30-pack
Supertunn kondom som är endast 0,045 mm tjock.
Pasante Feel: Kondomer, 12-pack
En supertunn men säker kondom, för maximal känslighet och njutning.
1 2 3

Latexfria kondomer (för allergiker)

En del personer är allergiska mot latex, ett ämne som många kondomer är tillverkade av. Som tur är finns det latexfria kondomer som alternativ. Dessa latexfria kondomer är då tillverkade i andra material, exempelvis polyuretan som är en slags plast.

Pasante Unique är en populär latexfri kondom med en tjocklek på endst 0,015 mm. Till skillnad från en vanlig kondom är den inte ihoprullad utan ligger utsträckt i förpackningen.

Visar 1 – 7 (av 28 produkter) Hittade 28 st produkter Hittade en produkt No results found
Filters Sort results
Reset Apply
RFSU So Sensitive Kondomer 6-pack
RFSU So Sensitive är en latexfri kondom som är tillverkad av polyuretanplast och är därför idealisk för personer som är allergiska mot latex. Den är extra smal och leder kroppsvärme vilket ger…:
SKYN Intense Feel Latexfri Kondom
Varför måste latexfria kondomer vara så tråkiga och ha en slät yta? Det är standard när det kommer till latexfria kondomer att de ska vara raka och utan förskönande egenskaper som knottror eller…:
SKYN Large Latexfri Kondom
Den här latexfria kondomen i large-storlek är elastisk och glidmedelsbehandlad.Normalt så är latexfria kondomer av plast, som RFSU Naked, men SKYN Large är tillverkad i polyisopren vilket ger mer…:
SKYN Elite Latexfria Kondomer 10-pack
SKYN? Elite är av polyisopren. En latexfri kondom som är tunnare än andra latexfria kondomer.Elite är SKYNs tunna alternativ och är 0.05 mm tjock. Det är faktiskt inte vad du troligen är van vid…:
SKYN Elite Latexfri Kondom
SKYN? Elite är av polyisopren. En latexfri kondom som är tunnare än andra latexfria kondomer.Elite är SKYNs tunna alternativ och är 0.05 mm tjock. Det är faktiskt inte vad du troligen är van vid…:
SKYN Extra Latexfri Kondom
Den här kondomen från SKYN är latexfri, tunn och behandlad med extra glidmedel.Tycker du om SKYN Original men önskar att det var lite mer glid på den? Då passar Extra Lubricated dig! Den här kondomens…:
Durex Real Feeling 10-pack
Latexfri och samtidigt extra tunn kondom från Durex.
1 2 4

Köp billiga kondomer – för under 10 kr

Nu är kondomer inte speciellt dyrt i allmänhet, men är man storförbrukare eller vill spara pengar så går det att köpa riktigt billiga kondomer för bara någon krona styck. Här nedan hittar du de billigaste kondomerna som går att köpa på nätet just nu.

Trots att kondomerna är billiga så görs inget avkall på säkerheten – en billigare kondom ska inte vara sämre än en dyrare variant. Om en kondom är dyrare så beror inte det på att den är säkrare utan ofta att den har någon annan funktion eller kommer från ett visst märke. En dyrare kondom kan exempelvis vara knottrig, räfflad eller har värmande eller kylande effekt.

Visar 1 – 7 (av 112 produkter) Hittade 112 st produkter Hittade en produkt No results found
Filters Sort results
Reset Apply
LONDON KONDOMER 2st
2 st kondomer för 3kr1,5 kr/styck
Pasante Passion/Ribbed Kondomer styckvis
Ribbed är en ribbad kondom från Engelska Pasante av standardstorlek och rak passform. Ribbor som känns Den ribbade designen är till för att ge kvinnan lite extra njutning samtidigt som risken att…:
Pasante Trim kondomer styckvis
Pasante Trim är en mindre kondom värd att kallas small. Kondomen är 49 mm bred (52 mm är standard) vilket gör detta till en av de mindre kondomerna på marknaden. Small kondom Trim är en kondom i…:
Pasante Love kondomer styckvis
Pasante har här paketerat sina Regular-kondomer i riktigt trevliga och roliga paket med kärlekstema. Pasante Love kallas de.Kondomen är som sagt deras standardkondom. När du köper dessa Love-kondomer…:
Pasante Regular kondomer styckvis
Regular är en standardkondom från Pasante med anatomisk form. Bra passform Regular har anatomisk form för bättre passform och är glidmedelsbehandlad med vattenbaserat glidmedel. Kondomen har behållare…:
London Extra Spezial Extra stark kondom
Extra starka kondomer med exceptionell stretching och en starkare vägg för ännu bättre skydd.Storlek 185 x 0.08 x 56 mm
London Wet Kondom
London Wet är en glidemedelsbehandlad kondom som är enkel och effektiv. Den är utformad för att passa de flesta män. Ett perfekt val om du föredrar enkla och klassiska kondomer – till ett billigt…:
1 2 16

Räfflade kondomer – för en extra skön känsla

Räfflade kondomer har utstående ”linjer” som gör att kondomen inte är helt rak utan har ribbor på sig. Detta ger en ökad stimulering för personen som blir penetrerad.

Precis som för en dildo så föredrar många att den har lite struktur som ådror och ett markerat ollon – på samma sätt kan det vara med kondomer. En helt slät kondom ger inte lika mycket stimulans som en kondom med knottror, ribbor och räfflor.

Visar 1 – 7 (av 30 produkter) Hittade 30 st produkter Hittade en produkt No results found
Filters Sort results
Reset Apply
Durex Mutual Climax 10p
Förlänger sexakten för honomDurex Intensse är en kondom som inuti innehåller ett lätt bedövande medel som får honom att hålla ut längre.Stimulans för henneKondomens utsida är försedd med räfflad…:
Rilaco Noprino 3p
Använd dig av dessa romantiskt rosa kondomer som ger lite extra stimulans. Detta är en förpackning med tre stycken knottriga och räfflade latexkondomer med behållare. Kondomerna är rosafärgade och…:
Mutual Climax 10
Sex med säkerhet! Räfflad-knottrig kondom med easy-on-passform för en perfekt passform och som gör den lättare att rulla på. Med reservoir och silikonbaserat fuktskikt. Genomskinlig. 10 stycken.
Durex Feel - Mutual Climax, 10 pack
Durex Feel – Mutual Climax, 10 pack Sex med säkerhet! Räfflad-noppad kondom med easy-on-passform för en perfekt passform och som gör den lättare att rulla på. Med reservoir och silikonbaserat fuktskikt. Genomskinlig. 10 stycken.
Mates Ribbed Kondom Kondom
Mates Ribbed är kondomer som ger stimulans. Hur? De är räfflade!Du som kille lyser nog upp nu, men håll i hästarna. För räfflorna är till för tjejen! Men det är inte så dumt ändå. Andras njutning…:
Amor Wild Dreams Räfflad Kondom
En räfflad kondom gör vilda stunder vildare. Det är precis vad Amor Wild Dreams erbjuder.Räfflor även för ökad säkerhetAnledningen till att man placerar räfflor på en kondom är främst att göra…:
Mates Intensity Kondom Kondom
Både räfflad och knottrig. För de speciella tiderna när du vill ha lite intensitet, lite mer spänning och mycket mer njutning i ditt kärleksliv
1 2 5

Smaksatta kondomer (jordgubb, mint, blåbär m.m.)

Smaksatta kondomer passar utmärkt vid oralsex för extra god smak. Det finns kondomer med smaker som jordgubb, banan, blåbär, mint, vanilj, choklad, tuggummi. Smaksatta kondomer kan ge en extra krydda till sexlivet – bokstavligt talat. Finns även i flerpack så att man kan få en mix av olika smaker på kondomen och testa sig fram tills man hittar sin favorit.

Visar 1 – 7 (av 35 produkter) Hittade 35 st produkter Hittade en produkt No results found
Filters Sort results
Reset Apply
EXS Hot Chocolate Kondom
EXS Hot Chocolate har en värmande och härlig chokladsmak. En smaksatt kondom för den sötsugna! Hot Chocolate är dessutom färgad och storleksmässigt ligger den i vår Large-kategori med sin bredd…:
Amor Orange Färgad Kondom
Amor Orange är en smaksatt kondom som smakar och luktar (doftar?) apelsin. Denna kondom är även röd. Amor Orange är behandlad med silikonbaserat glidmedel.Storlek: 185 x 0,06 x 52 mm
Amor Tutti Frutti Kondom
Amor Tutti Frutti är en smaksatt kondom som smakar och luktar (doftar?) tutti frutti. Denna kondom är även blå. Kondomen är behandlad med silikonbaserat glidmedel.Storlek: 185 x 0,06 x 52 mm
Amor Cola-kondom
Amor Cola är en smaksatt kondom som smakar och luktar smarrig cola. Denna kondom är även svart.Cola är en klassisk smak och något som gör oss barnsligt glada. Så passa på att skänka extra glädje…:
Pasante Mint
Stimulerande kondom som även har en frisk doft och smak av mint.
ICE glidmedel - mint, 80ml
ICE glidmedel – mint, 80ml ICE, smaksatt glidmedel är vattenbaserat och doftar ljuvligt. Det passar även utmärkt för massage och går att använda ihop med kondomer av latex. Dermatologiskt testat. Smak: Mint Innehåll: 80ml
Pasante Mint 30-pack
Kondom med stimulerande och frisk smak/doft av mint.
1 2 5

Kondomer med varm eller kall känsla

Det finns även kondomer där man tillsatt ett speciellt glidmedel som ger en antingen varm eller kall känsla. En perfekt kondom för att testa att få en annan känsla. Finns både som vanliga kondomer eller med räfflor och knottror.

Värmande kondomer innehåller en speciellt medel som gör att det känns en skön varm effekt som för många gör att njutningen blir mer intensiv – både för honom och henne. Kylande kondomer har istället medel som ger en frisk känsla, ofta är det lite menthol. Om medlet sitter på insidan av kondomen känner bara han av det, är det på både in- och utsida får båda glädje av värmen eller kylan.

Visar 1 – 7 (av 28 produkter) Hittade 28 st produkter Hittade en produkt No results found
Filters Sort results
Reset Apply
EXS Hot Chocolate Kondom
EXS Hot Chocolate har en värmande och härlig chokladsmak. En smaksatt kondom för den sötsugna! Hot Chocolate är dessutom färgad och storleksmässigt ligger den i vår Large-kategori med sin bredd…:
Pasante Warming Värmande Kondom
Warming är en kondom som ger en värmande effekt. Perfekt för dig som normalt ser en kondom som ett nödvändigt ont och vill göra det bästa av situationen. Värmer med unika egenskaper Pasante Warming…:
Pasante Climax Kondomer 12-pack
Pasante Climax innehåller både värmande och kylande kondomer. Ni kanske vill börja med att hetta upp stämningen, för att avsluta med en kalldusch. Climax är ett 12-pack som erbjuder båda delarna!…:
Control Condoms - Hot Passion - 10 pcs
Control Condoms – Hot Passion – 10 pcs Control Hot Passion är en kondom med en speciell smörjning som låter dig känna en behaglig varm effekt samtidigt som den intensifierar njutningen tack vare närvaron…:
Condoms Hot Passion - 10 pcs
Condoms Hot Passion – 10 pcs Control Hot Passion är en kondom med en speciell smörjning som låter dig känna en behaglig varm effekt samtidigt som den intensifierar njutningen tack vare närvaron av…:
Amor Hot Moments Värmande Kondom
Amor Hot Moments är Cold Moments antagonist. Hot Moments har en värmande effekt, utan smak.Kondom som värmerNär man använder en kondom är man oftast två. Detta innebär att värmen inte kommer att…:
Pasante Climax Warming & Cooling Kondomer 12-pack - Klar
Pasante Climax Warming &: Cooling kondomer har utvecklats för att ge en kylande eller värmande upplevelse. Ett speciellt glidmedel har använts i och på kondomen, som kyler eller värmer när det…:
1 2 4

Kondomer för att hålla på extra länge

Det finns även kondomer med fördröjningsmedel på, för att kunna hålla på lite extra länge. Det är ett alternativ till fördröjningsspray då kondomen har ett lätt bedövande medel, t.ex. benzocaine, som gör att du inte får utlösning lika snabbt.

De mest populära kondomerna med fördröjning är från Durex och heter Extended eller Performa.

Visar 1 – 0 (av 0 produkter) Hittade 0 st produkter Hittade en produkt No results found
Filters Sort results
Reset Apply
Hittade inget produkter. Rensa filter och försök igen?

Små kondomer (omkrets upp till 47 mm)

Har du ibland problem att kondomen inte sitter tillräckligt tight och glider av, då kan du testa en kondom i mindre storlek. Här har vi valt ut små kondomer som har en omkrets på från 45 – 47 mm (standard är 49 mm). Längden på kondomen är ca 16 cm fullt utrullad. Men det är omkretsen som gäller när du ska hitta små kondomer.

Visar 1 – 7 (av 28 produkter) Hittade 28 st produkter Hittade en produkt No results found
Filters Sort results
Reset Apply
Mister Size 47 mm
Sitter som skräddarsydd – för mer känsla! Genomskinliga, väldigt tunna kondomen Mister Size (47 mm) av naturkautschuklatex med glidkräm och reservoir. Vegan. På förpackningens framsida kan man använda bredden på den mörkblå stapeln i mitten för att upps
My size 47 mm
Extra tighta kondomer. Ett 3-pack glidmedelsbehandlade kondomer med behållare. De är gjorda i naturlatex och varje kondom är elektroniskt testad och uppfyller europeisk standard. Bredd 47 mm
Mister Size Kondomer 47 mm, 36-pack
Individanpassning: Ingen på jorden är lik den andra. Det vet MISTER SIZE om. Intima är mycket glada över att våra kunder kan handla en kondom som passar dig och sitter som en smäck. Säkerhet: Med…:
My Size - 47 mm 36-pack
Minsta kondomen från märket My Size. Passar 9-11 cm omkrets.
My Size - 45 mm 36-pack
Tajtaste kondomen från märket My Size. Förbehandlad med glid.
RFSU Good Vibration Kit - Kondomer och Vibratorring
Good Vibration Kit från RFSU innehåller en mix av olika kondomer för varierad njutning för dig och din partner. Du får även med en vibratorring som ger upp till 45 minuters förhöjd njutning. Även batteri ingår. Detta ingår i Good Vibration Kit: 2 x Thin (kondomer) 2 x Näkken (kondomer) 2 x Grande (kondomer) 1 ... Läs mer
My.Size Pro Kondomer Mix 47-64 Mm 18-pack
Det här är en mix med sex st. av de populära My.Size-kondomerna. Sammanlagt så innehåller produkten 18 st. kondomer (tre av vardera storlek) och lämpar sig mycket bra för dig som vill prova dig…:
1 2 4
Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2022-05-17

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par