Kondomer

Är du på jakt efter att köpa kondomer online? Här tipsar vi om både billiga kondomer, stora och små kondomer, tunna kondomer och kondomer med olika funktioner och struktur som knottriga och räfflade kondomer.

En kondom är ett väldigt effektivt preventivmedel som både minskar risken för att sprida könssjukdomar samt att bli gravid. Det är alltid bra att ha tillgång till kondomer, t.ex. i plånboken eller vid nattduksbordet, så att man alltid har en redo om behovet skulle uppstå.

välj rätt kondomer

Kondomer med olika egenskaper

En kondom kan ha väldigt många egenskaper. Trots att de till utseendet är väldigt lika så kan kondomer vara extra tunna för en så skön upplevelse som möjligt, de kan ha blivit behandlade med fördröjningsmedel för att man ska kunna hålla på längre innan utlösning och de kan vara smaksatta eller vara räfflade för en skönare känsla för henne.

Läs vidare för att hitta kondomer med de egenskaper som du är ute efter.

Beställ gratis kondomer

Exempel på vad som kan ingå i mix med gratis kondomer.

Tips! Hos Kondomkungen kan man just nu beställa ett gratis 10-pack med mixade kondomer och även glidmedel. Mixen med kondomer innehåller både ”vanliga” kondomer, smaksatta, knottriga och räfflade kondomer m.m. Exakt vad som ingår i varierar.

Priset är 0 kr (värde ca 79 kr). Det enda villkoret är att man köper något annat – precis vad som helst – innan man går vidare till kassan.

Klicka här för att beställa ditt gratis varuprov på kondomer.

Supertunna kondomer (för mer känsla)

För dig som tycker att kondomer tar bort lite känsel och känsla så finns det supertunna kondomer som har en tjocklek på endast ca 0,02 – 0,05 mm.

Fördelen med dessa kondomer är att det ger en skönare känsla för både honom och henne, men nackdelen är att det finns en liten, liten, ökad risk att kondomen inte håller. Risken är väldigt liten, det är fortfarande en mycket säker kondom.

Latexfria kondomer (för allergiker)

En del personer är allergiska mot latex, ett ämne som många kondomer är tillverkade av, då finns det som tur är alternativ. Dessa kondomer är då tillverkade i andra material, som t.ex. polyuretan som är en slags plast.

Köp billiga kondomer – för under 10 kr

Nu är kondomer inte speciellt dyrt i allmänhet, men är man storförbrukare eller vill spara pengar så går det att köpa riktigt billiga kondomer för bara någon krona styck. Här nedan hittar du de billigaste kondomerna som går att köpa på nätet just nu.

Trots att kondomerna är billiga så görs inget avkall på säkerheten – en billigare kondom ska inte vara sämre än en dyrare variant. Om en kondom är dyrare så beror inte det på att den är säkrare utan ofta att den har någon annan funktion eller kommer från ett visst märke. En dyrare kondom kan exempelvis vara knottrig, räfflad eller har värmande eller kylande effekt.

Räfflade kondomer – för en extra skön känsla

Räfflade kondomer har utstående ”linjer” som gör att kondomen inte är helt rak utan har ribbor på sig. Detta ger en ökad stimulering för personen som blir penetrerad.

Smaksatta kondomer (jordgubb, mint, blåbär m.m.)

Smaksatta kondomer passar utmärkt vid oralsex för extra god smak. Det finns kondomer med smaker som jordgubb, banan, blåbär, mint, vanilj, choklad, tuggummi.

Kondomer med varm eller kall känsla

Det finns även kondomer där man tillsatt ett speciellt glidmedel som ger en antingen varm eller kall känsla. En perfekt kondom för att testa att få en annan känsla. Finns både som vanliga kondomer eller med räfflor och knottror.

Kondomer för att hålla på extra länge

Det finns även kondomer med fördröjningsmedel på, för att kunna hålla på lite extra länge. Det är ett alternativ till fördröjningsspray då kondomen har ett lätt bedövande medel, t.ex. benzocaine, som gör att du inte får utlösning lika snabbt.

De mest populära kondomerna med fördröjning är från Durex och heter Extended eller Performa.

Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2021-05-15

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par