Kondomer

Är du på jakt efter att köpa kondomer online? Här tipsar vi om både billiga kondomer, stora och små kondomer, tunna kondomer och kondomer med olika funktioner och struktur som knottriga och räfflade kondomer.

En kondom är ett väldigt effektivt preventivmedel som både minskar risken för att sprida könssjukdomar samt att bli gravid. Det är alltid bra att ha tillgång till kondomer, t.ex. i plånboken eller vid nattduksbordet, så att man alltid har en redo om behovet skulle uppstå.

välj rätt kondomer

Så hittar du rätt storlek på kondomen

mät storleken på penis

För de allra flesta personer så passar kondomer i standardstorlek alldeles utmärkt. Även om alla har olika storlekar och omkretsar på sin penis så är kondomer gjord i stretchigt latex-material så att de passar de flesta. Men genom att välja en kondom som har precis rätt storlek så blir passformen bättre. Har du en för liten kondom kan den spricka och är kondomen för stor så kan den glida av.

Även om kondomer har olika längd är det omkretsen du framför allt ska titta på när du väljer kondomer i rätt storlek.

 1. Leta rätt på ett måttband
 2. Se till att din penis är erigerad (på egen hand, eller varför inte med en masturbator?)
 3. Börja vid 0 mm och dra måttbandet ett varv runt din penis och se hur många cm det är vid ett varv.
 4. Använd sen tabellen här nedan för att hitta kondomer med rätt storlek

Vid en penisomkrets på 11 – 13 cm passar generellt de flesta kondomer dig. Omkrets på mindre än 11 cm bör du välja små kondomer som t.ex. RFSU Tight och vid omkrets på 13 cm och uppåt bör du välja en stor kondom som Grande.

Måttabell för kondomer utifrån penisomkrets:

 • 7-9 cm – välj en kondom på 45-47 mm
 • 9-11 cm – välj en kondom på 49-52 mm
 • 11-12 cm – välj en kondom på 53-54 mm
 • 12-13 cm – välj en kondom på 55-57 mm
 • 13-15 cm – välj en kondom på 58-60 mm
 • 15-17 cm – välj en kondom på 64 mm
 • 17-18 cm – välj en kondom på 69 mm

Kondomer med olika egenskaper

En kondom kan ha väldigt många egenskaper. Trots att de till utseendet är väldigt lika så kan kondomer vara extra tunna för en så skön upplevelse som möjligt, de kan ha blivit behandlade med fördröjningsmedel för att man ska kunna hålla på längre innan utlösning och de kan vara smaksatta eller räfflade för en skönare känsla för henne.

Läs vidare för att hitta kondomer med de egenskaper som du är ute efter.

Beställ gratis kondomer – Tips!

Exempel på vad som kan ingå i mix med gratis kondomer.

Tips! Hos Kondomkungen kan man just nu beställa ett gratis 10-pack med mixade kondomer och även glidmedel. Mixen med kondomer innehåller både ”vanliga” kondomer, smaksatta, knottriga och räfflade kondomer m.m. Exakt vad som ingår i varierar.

Priset är 0 kr (värde ca 79 kr). Det enda villkoret är att man köper något annat – precis vad som helst – innan man går vidare till kassan.

Klicka här för att beställa ditt gratis varuprov på kondomer.

Supertunna kondomer (för mer känsla)

För dig som tycker att kondomer tar bort lite känsel och känsla så finns det supertunna kondomer som har en tjocklek på endast ca 0,02 – 0,05 mm. Fördelen med dessa kondomer är att det ger en skönare känsla för både honom och henne då det blir en mer hudnära upplevelse där man känner extra mycket kroppsvärme från varandra – det är inte mycket i vägen mellan penis och vagina så att säga.

Den eventuella nackdelen med sådana här supertunna kondomer är att det finns en liten, liten, ökad risk att kondomen inte håller. Risken är väldigt liten – det är fortfarande en mycket säker kondom. Supertunna kondomer finns både i latex och i latexfria varianter. Exempel på supertunna kondomer är RFSU Beyond Thin, Pasante Silk Thin och EXS Air Thin

Visar 1 – 7 (av 16 produkter) Hittade 16 st produkter Hittade en produkt No results found
Filters Sort results
Reset Apply
EXS Nano Thin 30-pack
Supertunn kondom som är endast 0,045 mm tjock.
RFSU So Sensitive 6st Tunna kondomer
Sensitive är en supertunn lukt- och latexfri plastkondom. Sensationellt tunn kondom som leder kroppsvärme och ger en naturlig känsla. Flexibelt material (polyerutanplast) som kan användas av latex…:
Durex Regular ? Kondomer
6 klassiska kondomer av supertunn naturgummi Appliceras med glidmedel och har reservoar vid spetsen Är supercool att rulla på och har en bekväm passform
Sagami Original 0.02 2-pack
Lätt som en samurai svingar sin klinga glider Sagami på penisen. Men du märker den inte ens då den endast är 0,02 mm tjock! Supertunn med andra ord och helt fantastiskt. Kondomen är dock inte gjord…:
Pasante Silk Thin 30-pack
Supertunn kondom av tålig latex, endast 0,04 mm.
EXS Air Thin 10-pack
Supertunn kondom som är vår absoluta bästsäljare.
Pasante Silk Thin 12-pack
Supertunn kondom i 12-pack. Standardstorlek &: 0,04 mm tjock.
1 2 3

Latexfria kondomer (för allergiker)

En del personer är allergiska mot latex, ett ämne som många kondomer är tillverkade av. Som tur är finns det latexfria kondomer som alternativ. Dessa latexfria kondomer är då tillverkade i andra material, exempelvis polyuretan som är en slags plast.

Pasante Unique är en populär latexfri kondom med en tjocklek på endst 0,015 mm. Till skillnad från en vanlig kondom är den inte ihoprullad utan ligger utsträckt i förpackningen.

Visar 1 – 7 (av 32 produkter) Hittade 32 st produkter Hittade en produkt No results found
Filters Sort results
Reset Apply
Skyn Elite 10-pack
Tunnare, latexfri kondom från det omåttligt populära märket Skyn.
Skyn Extra Lubricated 10-pack
Extra tunn, latexfri kondom som har extra mycket glidmedel.
Skyn Extra Lubricated 30-pack
Latexfri kondom som är behandlad med extra mycket glidmedel.
Skyn - Original - 10 st Kondomer
Skyn orginal latexfri kondom Skyn Original är latexfria kondomer, som är tillverkade av det nya materialet Polyisopren, som är 100% fritt från latex. Kondomerna är i europeisk standard – och de…:
RFSU Sensitive kondomer 6 st
RFSU Sensitive är supertunna, luktfria plastkondomer som leder kroppsvärme och ger en naturlig känsla. RFSU sensitive är tillverkade i flexibelt material.En ofärgad, rak latexfri kondom (polyuretanplast)…:
RFSU So Sensitive 6st Tunna kondomer
Sensitive är en supertunn lukt- och latexfri plastkondom. Sensationellt tunn kondom som leder kroppsvärme och ger en naturlig känsla. Flexibelt material (polyerutanplast) som kan användas av latex…:
Skyn Original 10-pack
Latexfri kondom, tillverkad av materialet sensoprene.
1 2 5

Köp billiga kondomer – för under 10 kr

Nu är kondomer inte speciellt dyrt i allmänhet, men är man storförbrukare eller vill spara pengar så går det att köpa riktigt billiga kondomer för bara någon krona styck. Här nedan hittar du de billigaste kondomerna som går att köpa på nätet just nu.

Trots att kondomerna är billiga så görs inget avkall på säkerheten – en billigare kondom ska inte vara sämre än en dyrare variant. Om en kondom är dyrare så beror inte det på att den är säkrare utan ofta att den har någon annan funktion eller kommer från ett visst märke. En dyrare kondom kan exempelvis vara knottrig, räfflad eller har värmande eller kylande effekt.

Visar 1 – 7 (av 10 produkter) Hittade 10 st produkter Hittade en produkt No results found
Filters Sort results
Reset Apply
LONDON KONDOMER 2st
2 st kondomer för 3kr1,5 kr/styck
Blandade Kondomer
Mix-pack där du får prova på de flesta olika kondomtyper.
Kondombutiken Kondom
Latexkondom i standardstorlek till riktigt bra styckpris.
Pasante Delay condoms PASANTE DELAY KONDOMER - 1 ST
Kondomer som fördröjer din utlösningPasante Delay kondomer är speciella kondomer som gör det möjligt att njuta mer och längre tillsammans med din partner. Kondomen är insmord med medel som hjälper…:
PASANTE BLACK VELVET SVARTA KONDOMER - 1ST
Svarta kondomer i lite större storlekPasante Black Velvet Kondomer har en svart färg, är lite större och bredare än en normal kondom och är insmorda med glidmedel för skön komfort och sex. Detta…:
VITALIS - Strong Condom- Extra starka kondomer 1 st
1 st Kondom som är Extra starkaBlanda dina favoriter självVitalis Starka kondomer utmärker sig för sin kvalitet, de är tillverkade av premium latex, rankade 5 stjärnor för deras kvalitet, har förstärkta…:
VITALIS - SAFETY CONDOMS - 1st KONDOM för 3kr
1 st Slät Medium Kondom Vitalis Starka kondomer utmärker sig för sin kvalitet, de är tillverkade av premium latex, rankade 5 stjärnor för deras kvalitet, har förstärkta väggar för överlägsen…:
1 2

Räfflade kondomer – för en extra skön känsla

Räfflade kondomer har utstående ”linjer” som gör att kondomen inte är helt rak utan har ribbor på sig. Detta ger en ökad stimulering för personen som blir penetrerad.

Precis som för en dildo så föredrar många att den har lite struktur som ådror och ett markerat ollon – på samma sätt kan det vara med kondomer. En helt slät kondom ger inte lika mycket stimulans som en kondom med knottror, ribbor och räfflor.

Visar 1 – 7 (av 28 produkter) Hittade 28 st produkter Hittade en produkt No results found
Filters Sort results
Reset Apply
Rilaco Noprino 3p
Använd dig av dessa romantiskt rosa kondomer som ger lite extra stimulans. Detta är en förpackning med tre stycken knottriga och räfflade latexkondomer med behållare. Kondomerna är rosafärgade och…:
Mutual Climax 10
Sex med säkerhet! Räfflad-knottrig kondom med easy-on-passform för en perfekt passform och som gör den lättare att rulla på. Med reservoir och silikonbaserat fuktskikt. Genomskinlig. 10 stycken.
Durex Feel - Mutual Climax, 10 pack
Durex Feel – Mutual Climax, 10 pack Sex med säkerhet! Räfflad-noppad kondom med easy-on-passform för en perfekt passform och som gör den lättare att rulla på. Med reservoir och silikonbaserat fuktskikt.…:
Durex Pleasure Me
Räfflad och knottrig för den dubbla lusten! Dessa genomskinliga kvalitetskondomer är ovanligt räfflade och knottriga och ger bägge maximal stimulation under samlaget. Easy-on-passform (så att kondomen sitter perfekt och lätt kan rullas på) med silikonbaserat fuktskikt och reservoir. 10 stycken.
EXS Ribbed Dotted Flared
Unikt strukturerad kondom med både räfflad och knottrig yta.
Pasante Cooling Sensation Condoms 1 styck
Kyla kylande kondomer för sex. Pasante Cooling Condoms är ribbade/räfflade och har ett speciellt kylsubstrat för ännu mer passion och spänning! Kondomerna är gjorda av naturlig latex och är glidmedelsbehandlade…:
Durex Mutual Climax - Bedövande Kondomer 10 St.
10 kondomer med bedövande medel inuti Får dig att hålla länge utan att förlora känslan Fylld med räfflad och nopprad struktur på utsidan Skyddar mot sexuellt överförbara sjukdomar och graviditet Den är lätt att rulla på och har en bra passform Är behandlad med glidmedel och har behållare
1 2 4

Smaksatta kondomer (jordgubb, mint, blåbär m.m.)

Smaksatta kondomer passar utmärkt vid oralsex för extra god smak. Det finns kondomer med smaker som jordgubb, banan, blåbär, mint, vanilj, choklad, tuggummi. Smaksatta kondomer kan ge en extra krydda till sexlivet – bokstavligt talat. Finns även i flerpack så att man kan få en mix av olika smaker på kondomen och testa sig fram tills man hittar sin favorit.

Visar 1 – 7 (av 41 produkter) Hittade 41 st produkter Hittade en produkt No results found
Filters Sort results
Reset Apply
Pasante Mint
Stimulerande kondom som även har en frisk doft och smak av mint.
Pasante Mint 30-pack
Kondom med stimulerande och frisk smak/doft av mint.
Skins Mint 1 st
Skins mintkondom sprider verkligen en härlig arom och gör oralsex med kondom roligare! Det finns dem som tror att könssjukdomar inte sprids vid oralsex. Detta är såklart fel! Däremot så kan oralsex…:
EXS Bubblegum Rap 50-pack
Kondomer behandlade med glidmedel som smakar tuggummi.
Amor Taste Cola 10-pack
Smaksatt kondom i standardstorlek som doftar cola.
Pasante tropical 1p
För dig som vill ha mer spännande kondomer.Smaksatt kondomPasante tropical är en smaksatt kondom för dig som vill njuta av härliga smaker.Slumvis smakSlumpen avgör om du får en gul kondom med smak…:
VITALIS Color & Flavor 3-pack
Sätt färg på sexlivet med smaksatta och färgade kondomer från tyska VITALIS! Ett paket innehåller de populära smakerna banan, jordgubb och choklad. Kondomerna, som är i standardstorlek är dessutom…:
20 kr29 kr
1 2 6

Kondomer med varm eller kall känsla

Det finns även kondomer där man tillsatt ett speciellt glidmedel som ger en antingen varm eller kall känsla. En perfekt kondom för att testa att få en annan känsla. Finns både som vanliga kondomer eller med räfflor och knottror.

Värmande kondomer innehåller en speciellt medel som gör att det känns en skön varm effekt som för många gör att njutningen blir mer intensiv – både för honom och henne. Kylande kondomer har istället medel som ger en frisk känsla, ofta är det lite menthol. Om medlet sitter på insidan av kondomen känner bara han av det, är det på både in- och utsida får båda glädje av värmen eller kylan.

Visar 1 – 7 (av 25 produkter) Hittade 25 st produkter Hittade en produkt No results found
Filters Sort results
Reset Apply
Control Condoms - Hot Passion - 10 pcs
Control Condoms – Hot Passion – 10 pcs Control Hot Passion är en kondom med en speciell smörjning som låter dig känna en behaglig varm effekt samtidigt som den intensifierar njutningen tack vare närvaron…:
Pasante Climax 12-pack
Climax från Pasante innehåller kondomer med både kylande och värmande effekt. Börja kvällen med de heta kondomen och svalka er sedan med de kylande, denna mix innehåller nämligen de båda.Innehåller…:
Pasante warming 1p
Kondomer med värmande effekt.För dig som vill ha mer spännande kondomer.VärmandePasante warming är en kondom som ger en värmande effekt.RibbadFör att ge din partner extra stimulans så är den även…:
Pasante cooling 1p
För dig som vill ha mer spännande kondomer.Kylande för mannenPasante cooling är en kondom som på insidan är försedd med ett stimulerande medel som innehåller menthol för att ge mannen en extra…:
Pasante Cooling 144-pack
Kylande kondom för en samtidigt stimulerande känsla hos båda.
Pasante Warming 50-pack
Värmande kondom, för en stimulerande och extra het känsla.
Pasante Warming
Värmande kondom från engelska Pasante.
1 2 4

Kondomer för att hålla på extra länge

Det finns även kondomer med fördröjningsmedel på, för att kunna hålla på lite extra länge. Det är ett alternativ till fördröjningsspray då kondomen har ett lätt bedövande medel, t.ex. benzocaine, som gör att du inte får utlösning lika snabbt.

De mest populära kondomerna med fördröjning är från Durex och heter Extended eller Performa.

Visar 1 – 0 (av 0 produkter) Hittade 0 st produkter Hittade en produkt No results found
Filters Sort results
Reset Apply
Hittade inget produkter. Rensa filter och försök igen?

Små kondomer (omkrets upp till 47 mm)

Har du ibland problem att kondomen inte sitter tillräckligt tight och glider av, då kan du testa en kondom i mindre storlek. Här har vi valt ut små kondomer som har en omkrets på från 45 – 47 mm (standard är 49 mm). Längden på kondomen är ca 16 cm fullt utrullad. Men det är omkretsen som gäller när du ska hitta små kondomer.

Visar 1 – 7 (av 26 produkter) Hittade 26 st produkter Hittade en produkt No results found
Filters Sort results
Reset Apply
Mister Size 47 mm
Sitter som skräddarsydd – för mer känsla! Genomskinliga, väldigt tunna kondomen Mister Size (47 mm) av naturkautschuklatex med glidkräm och reservoir. Vegan. På förpackningens framsida kan man använda bredden på den mörkblå stapeln i mitten för att uppskatta rätt kondomstorlek. Storlek 47 mm passar för ett penisomfång på 9,5 till 10 cm.
My size 47 mm
Extra tighta kondomer. Ett 3-pack glidmedelsbehandlade kondomer med behållare. De är gjorda i naturlatex och varje kondom är elektroniskt testad och uppfyller europeisk standard. Bredd 47 mm
Mister Size Kondomer 47 mm, 36-pack
Individanpassning: Ingen på jorden är lik den andra. Det vet MISTER SIZE om. Intima är mycket glada över att våra kunder kan handla en kondom som passar dig och sitter som en smäck. Säkerhet: Med…:
My Size - 47 mm 36-pack
Minsta kondomen från märket My Size. Passar 9-11 cm omkrets.
My.Size - 47mm
Extra små My.Size 47 mm kondomer från det erkända märket My.Size.Har du svårt att hitta en kondom som inte åker av? Då har du hittat rätt. Detta är en extra liten kondom med en diameter på 47mm…:
RFSU Good Vibration Kit Kondomer
Good vibration kit hjälper till att maximera din njutning. Paketet är en mix av olika kondomer och en vibratorring som är designad för att ge upp till 45 min njutning. Vibratorringen kan användas…:
Mister Size 47 mm ? Kondomer-10 st.
Ultratunna latexkondomer med glidmedel och reservoar Sitter som om de var gjorda skräddarsydda för mer intensiv känsla Skyddar mot sexuellt överförbara sjukdomar och graviditet Mätskalan på förpackningen kan mäta bredden på din penis Finns i olika kvantiteter – beställ efter dina behov
1 2 4
Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2022-05-17

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par