Parvibrator

En parvibrator är en sexleksak för par som båda parter använder tillsammans och får stimulans av. Egentligen finns det ingen exakt definition för vilka sexleksaker som ska klassas som en parvibrator, utan det är helt enkelt alla vuxenleksaker som ger stimulans till båda – oavsett om det är en vibrerande penisring, en g-punktsvibrator eller appstyrd vibrator. En parvibrator är något som båda får glädje av, men går i många fall även att använda själv vid exempelvis onani.

Den vanligaste sexleksaken man syftar på när man pratar om just parvibratorer är dock den kombinerade g-punkts- och klitorisvibratorn som är böjd formad som ett U. Tack vare formen stimulerar den både g-punkten och klitoris samtidigt, och vid penetration så kan även mannen känna av vibrationerna inuti.

parvibrator

Bäst parvibrator 2021

double joy parvibrator

Erotikguiden har utsett Satisfyer Double Joy till bästa parvibratorn 2021. Det är en appstyrd vibrator som går att programmera och styra i den tillhörande appen. Trots den lilla storleken, och det billiga priset, så har den två kraftfulla motorer som sköter vibrationerna.

I appen kan man ställa in så att vibratorn är synkad med musik eller följa vissa mönster. USB-sladd för laddning medföljer.

  • Mycket prisvärd parvibrator som stimulerar både honom & henne
  • Från kvalitetsmärket Satisfyer
  • Styr vibratorn med den tillhörande kostnadsfria appen (finns till både iOS och Android)

Satisfyer parvibrator – stimulerar båda samtidigt

satisfyer parvibrator

Satisfyer Partner Vibrator är en parvibrator som är smart utformad så att den stimulerar och masserar både mannen och kvinnan samtidigt. Parvibratorn förs in i vaginan, på utsidan ligger vibratorn mot klitoris och vibrerar skönt mot det området. Inuti ger Satisfyer Partner stimulans åt g-punkten samtidigt som mannen känner av vibrationerna vid sex då penisen masseras vid sex.

Det är även extra skönt för mannen då vibratorn gör att det känns tightare inuti, detta i kombination med vibrationerna gör att det nästan blir svårt att inte komma för tidigt.

Satisfyer Partner är tillverkad i skönt greppvänligt silikon och har en U-formad design för riktigt bra passform.

  • 10 olika vibrationslägen, ändra enkelt med knappen på parvibratorn
  • Stimulerar både klitoris, g-punkt och penis vid samlag.
  • Uppladdningsbar med medföljande USB-sladd.

Prisvärd parvibrator för både honom & henne

parvibrator från Satisfyer

Satisfyer Endless Fun är en vibrator för både honom och henne, det finns nästan oändligt med möjligheter med denna parvibrator.

Vibratorn kan både användas som en masturbator för penis såväl som för penetration av henne och för stimulans av klitoris, blygdläppar och andra zoner. Vibratorn är tillverkad i mjuk skön silikon och går att rengöra enkelt med ljummet vatten och tvål. Vi rekommenderar glidmedel (vattenbaserat) för en extra skön upplevelse.

  • En mycket prisvärd allt-i-allo sexleksak för par.
  • Det medföljer en mycket bra manual som går igenom över 30 olika användningsområden för parvibratorn.
  • Stimulerar erogena zoner hos både honom & henne.

Köp din parvibrator här

Här nedan hittar du alla parvibratorer som går att köpa diskret via Erotikguiden.

Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2021-06-02

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par