Parvibrator

En parvibrator är en sexleksak för par som båda parter använder tillsammans och blir stimulerade av. Egentligen finns det ingen exakt definition för vilka sexleksaker som ska klassas som en parvibrator, utan det är helt enkelt alla vuxenleksaker som ger stimulans till båda – oavsett om det är en vibrerande penisring, en g-punktsvibrator eller appstyrd vibrator.

Den vanligaste sexleksaken man syftar på när man pratar om just parvibratorer är dock den kombinerade g-punkts- och klitorisvibratorn som är böjd och formad som ett U.

Tack vare formen stimulerar den både g-punkten och klitoris samtidigt, och vid penetration så kan även mannen känna av vibrationerna inuti mot penis vilket ger en extra intensiv upplevelse. Vid sex blir det även trängre med en parvibrator på plats vilket också kan ge en annan, och mer stimulerande, upplevelse.

 • En parvibrator är något som båda får glädje av, men går i många fall även att använda själv vid exempelvis onani.
parvibrator

Bäst parvibrator 2024

double joy parvibrator

Erotikguiden har utsett Satisfyer Double Joy till bästa parvibratorn 2024. Det är en appstyrd vibrator som går att programmera och styra i den tillhörande appen. Trots den lilla storleken, och det billiga priset (kostar bara från ca 200 – 300 kr), så har den två kraftfulla motorer som sköter vibrationerna. Det är alltså en separat motor för G-punkten och en för klitoris. Vid sex känner mannan av vibrationerna mot penis inuti.

I appen kan man ställa in så att vibratorn är synkad med musik eller följa vissa mönster. Vibrationsmönstren kan vara regelbundna, oregelbundna, kraftfulla, ökande m.m. Parvibratorn laddas enkelt tack vare magnetisk USB-laddning (sladd medföljer).

 • Mycket prisvärd parvibrator som stimulerar både honom & henne
 • Från kvalitetsmärket Satisfyer
 • Styr vibratorn med den tillhörande kostnadsfria appen (finns till både iOS och Android)

Satisfyer parvibrator – stimulerar båda samtidigt

satisfyer parvibrator

Satisfyer Partner Vibrator är en parvibrator som är smart utformad så att den stimulerar och masserar både mannen och kvinnan samtidigt. Parvibratorn förs in i vaginan, på utsidan ligger vibratorn mot klitoris och vibrerar skönt mot det området. Inuti ger Satisfyer Partner stimulans åt G-punkten samtidigt som mannen känner av vibrationerna vid sex då penisen masseras vid sex.

Det är även extra skönt för mannen då vibratorn gör att det känns tightare inuti, detta i kombination med vibrationerna gör att det nästan blir svårt att inte komma för tidigt.

Satisfyer Partner är tillverkad i skönt greppvänligt silikon och har en U-formad design för riktigt bra passform.

 • 10 olika vibrationslägen, ändra enkelt med knappen på parvibratorn
 • Stimulerar både klitoris, G-punkt och penis vid samlag.
 • Uppladdningsbar med medföljande USB-sladd.

Prisvärd parvibrator för både honom & henne

parvibrator från Satisfyer

Satisfyer Endless Fun är en vibrator för både honom och henne, det finns nästan oändligt med möjligheter med denna parvibrator.

Vibratorn kan både användas som en masturbator för penis såväl som för penetration av henne och för stimulans av klitoris, blygdläppar och andra zoner. Vibratorn är tillverkad i mjuk skön silikon och går att rengöra enkelt med ljummet vatten och tvål. Vi rekommenderar glidmedel (vattenbaserat) för en extra skön upplevelse.

Den ”tångliknande” delen av parvibratorn kan exempelvis sättas på penis och användas vid dubbel penetration, så att ni har vaginalt sex med penis och delen med massagestaven går in analt (med riktligt med glidmedel) eller så att både penisen och staven går in vaginalt för en trängre och vibrerande upplevelse.

 • En mycket prisvärd allt-i-allo sexleksak för par.
 • Det medföljer en mycket bra manual som går igenom över 30 olika användningsområden för parvibratorn.
 • Stimulerar erogena zoner hos både honom & henne.

Vibrator för par med fjärrkontroll & app

we vibe sync parvibrator

Något som kan ge spänning när man utforskar sexleksaker med en partner är möjligheten att fjärrstyra dem. We-Vibe Sync parvibrator är en sådan vuxenleksak för par som kommer med en medföljande fjärrkontroll där du (eller din partner) kan ställa in när vibrationerna ska komma och vilken intensitet.

Parvibratorn förs in så att vibrationerna kommer både mot G-punkten och klitoris. Vid sex blir det trängre för partnern (och dig) vilket i kombination med vibrationerna kan bli en riktigt sensuell upplevelse.

We-Vibe Sync kan även styras via app genom We-Connect där din partner kan styra leksaken från distans. Denna parvibratorn har vunnit många tester, bl.a. ”Årets sexleksak för par”.

 • Fjärrstyrd parvibrator (både fjärrkontroll och app)
 • Stimulerar både G-punkt, klitoris och penis (vid samlag)
 • 11 olika vibrationsnivåer
 • Vunnit många bäst i test utmärkelser

Parvibrator med lufttrycksvågor

Satifyer Pro 4 Couples parvibrator

Satisfyer Pro 4 Couples parvibrator är något så häftigt som en parvibrator kombinerad med en lufttrycksvibrator. Böjningen på parvibratorn gör så att den går att stoppa och komma åt G-punkten på insidan samtidigt som lufttrycksvibratorn ger ”luftpuffar” mot klitoris. Om ni använder vibratorn vid samlag så känner både du och din partner vibrationerna och blir stimulerade.

Många män och pojkvänner har känt sig lite utanför när partnern skaffat en lufttrycksvibrator – nu kan även mannen få vara med när hon använder sin luftvibrator!

 • Tillverkad i silkon
 • Uppladdningsbar med magnetisk USB-sladd (som ingår)
 • 11 olika pulseringar och 10 olika vibrationsnivåer
 • Från kvalitetsmärket Satisfyer

Köp din parvibrator här

Här nedan hittar du alla parvibratorer som går att köpa diskret via Erotikguiden.

Visar 1 – 7 (av 174 produkter) Hittade 174 st produkter Hittade en produkt No results found
Filters Sort results
Reset Apply
Parvibrator
Använd den själv eller ihop med partnern! Parvibrator med en vibrobullet i varje ände. Böjlig. Kan föras in vaginalt eller analt. Passar även bra till dubbelpenetration. Smal form. Stimulerar även yttre hotspots. 15 vibrationsodus. S/D-knapp för att välja vilken om bara en eller båda ändar ska vibrera. Vattentät. Laddas upp med medföljande USB-kabel. Total längd: ... Läs mer
Parvibrator
Mångfaldiga stimulationer! Denna parvibrator ägnar sig inte bara åt dina hotspots, utan penetrerar också med sköna vibrationer. De båda vibrerande armarna möjliggör en mångsidig användning medan skaftet stimulerar med 10 vibrationsmodus. Dessa kan inte bara styras på skaftet, utan även med fjärrkontrollen. I skaftet och antennerna befinner det sig en stark motor så att båda ... Läs mer
Parvibrator Choice
Kraftfull parvibrator med dubbla motorer, överdrag av silikon.
Love Nest Parvibrator
U-formad, trådlös parvibrator av underbart mjuk silikon.
Love Nest Parvibrator
Ergonomisk parvibrator som används av henne och honom under sex. Den klassiska U-formen låter en av motorerna ligga direkt mot hennes klitoris, medans den andra vibrerar inuti vaginan mot G-punkten.…:
Parvibrator Couples Choise
Härlig och helt unik parvibrator som monteras kring mannens penis. Med Cpuples Choice får du lite extra storlek och ger din partner både vibrationer inuti och utanpå vaginan. Produkten kan även användas…:
Rocks-Off: Cocktail Parvibrator, svart
695 kr895 kr
1 2 25
Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2022-06-10

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par