Sexiga BH

På jakt efter sexiga BH till dig själv eller som en spännande present att ge sin partner eller flickvän? Här kan du köpa sexiga BH:s i många kategorier, både separat eller som BH-set med matchande trosor. Här hittar du allt från sensuella spets-BH:s till half-cup BH:s som visar upp och framhäver precis allting. Sexiga BH:s är ett sätt att krydda sexlivet tillsammans med andra sexiga underkläder.

Det gemensamma för alla BH:s är att de är riktigt spännande, sensuella, förföriska och erotiska. Vilken BH vågar du köpa?

Sexiga BH-set med spets

Till de mest klassiska sensuella underkläderna hör BH-set med spets. Här finns allt från lite mer ”konservativa” varianter till spets-BH:s med öppen kupa och matchande trosor med eller utan öppen gren.

Sexiga set med BH + String

Flera sensuella BH:s kommer i set med stringtrosor så att du får en sexig BH som matchas med string i samma färg, tyg och material. På så sätt slipper du själv leta upp matchande sexiga underkläder och kan köpa allt i ett färdigt set.

Sexiga BH:s som visar allt

Den kanske mest sexiga – och inte minst avslöjande – BH:n är den med öppen kupa. Istället för att dölja bysten så framhävs den tack vare den vadderade bygeln undertill.

Sexiga BH i plus size

Det finns gott om sexiga och feminina BH:s i plus size för lite mer kurviga figurer. Allt från sensuella BH:s i svart eller rött siden, till BH med öppen kupa som lyfter upp brösten utan att dölja dem.

BH-set för bondage

Slutligen finns även sexiga BH-set mer anpassade för bondage och olika lekar i sängkammaren.

Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2022-02-22

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par