Bästa lösvaginan

lösvagina

En lösvagina är en onaniprodukt för män där själva vuxenleksaken till sin form och funktion påminner om en vagina, därav namnet lösvagina. Till skillnad från en sexdocka är en lösvagina bara själva öppningen och storleken på sexleksaken är liten och diskret. Lösvaginan är sällan längre än 20 cm så den är enkel att förvara och ha med sig, diametern ligger ofta på runt 6 – 10 cm.

Här hjälper vi dig att hitta bästa lösvaginan 2024 – både riktigt verklighetstrogna produkter samt budgetvarianter.

  • Lösvagina är realistiska sexleksaker både vad gäller utseende, material och funktion
  • Använd tillsammans med glidmedel för en skönare onanistund
  • Kan användas själv eller tillsammans med en partner vid förspel

Fleshlight lösvagina – Bäst i test 2024

fleshlight lösvagina

Det är inget snack om saken att Fleshlight gör bäst lösvaginor. Denna diskreta masturbator har formen av en ficklampa, men när man skruvar av locket finns det en vaginaöppning att använda för onani.

Den lösvagina, som vi utser till bäst i test, är Fleshlight Stamina Training Unit. Det är en tighare variant som gör att den fyller två funktioner – dels får du skön onani och dels så tränar du upp din uthållighet så du inte kommer för tidigt.

Denna lösvagina är tillverkad i ett patenterat material – Real Feel Super Skin – ett mjukt, stretchigt och skönt material som känns i princip som ”på riktigt” – eller så nära som det är möjligt i alla fall.

Använd tillsammans med vattenbaserad glidmedel, efteråt rengör du med varmt vatten och rengöringsmedel för sexleksaker.

Det finns flera olika modeller av Fleshlight som vi går igenom mer i detalj här.

Bäst elektrisk lösvagina som vibrerar 2024

svakom sam neo lösvagina

Svakom Sam Neo är en riktigt bra elektrisk lösvagina som både har sugeffekter och vibrationer inuti onanileksaken. Du kan själv ställa in både sugeffekten och vibrationsnivåer och intensitet för att verkligen få till den elektriska lösvaginan som du vill ha den.

För att få ut det mesta av sexleksaken kan du även appstyra den genom gratisappen Feel Connect (finns till både iOS och Android) där du både kan fjärrstyra den få tillgång till erotisk film som är synkad med rörelserna inuti den elektriska lösvaginan. Då lösvaginan går att fjärrstyra kan du låta en partner ta över kontrollen och t.ex. ha distanssex med varsin vuxenleksak.

Inuti Svakom Sam Neo finns en skön sleeve med både knottror och textur för extra stimulans mot penis. Denna är sen enkel att ta av och rengöra då den är löstagbar.

Sexleksaken är uppladdningsbar, efter tre timmars laddning kan den hålla på och suga och vibrera i en hel timme.

Tänk på att Svakom Sam Neo inte är vattentålig, du bör alltså inte ha den i badet eller duschen.

Testvinnande budget lösvagina – billig och populär

water woman lösvagina

Den allra enklaste formen av lösvagina är den vattenfyllda Water Woman som är en engångsprodukt. Denna lösvaginan är tillverkad i plast (lite tjockare än en vanlig plastpåse), men den är förvånansvärt skön att använda trots det. Självklart inte jämförbart med en kvalitetsprodukt likt Fleshlight, men med tanke på priset är det många som har denna som sin favorit.

Water Woman fylls upp med kroppstempererat vatten (ca 37 grader) och du använder rikligt med glidmedel vid öppningen. Satsen kommer inuti lösvaginan, men du behöver inte rengöra något utan när du är klar så slänger du bara produkten, snabbt smidigt och enkelt.

Normalt ingår små påsar med glidmedel så det är inget du behöver köpa extra.

Bästa lösvaginan 2024 – enligt användarna

bästa lösvaginan

Den lösvaginan som 2024 fått bäst recensioner och omdömen av användare är Fleshlight Elsa Jean som är en avgjutning av denna porrskådisens vagina. Utsidan av lösvaginan är en exakt avgjutning av Elsa Jeans vagina och på insidan har porrskådisen själv varit med och tagit fram strukturen. Det är en tight insida med knottror och räfflor i supermjukt hudliknande SuperSkin-material.

Trycket på insidan går att reglera genom att skruva på locket så att man kan använda så mycket vakuum som man föredrar. Använd lösvaginan med vattenbaserat glidmedel för en skönare upplevelse. Du kan även hälla i varmt vatten innan för att få upp temperaturen.

En användare som tycker att det här är bästa lösvaginan skriver bl.a. att sexleksaken är tillverkad i väldigt naturtroget material som är behagligt att träna in i samt att det är svårt att använda den länge då det är svårt att hålla sig.

Lösvagina gjord av porrstjärna

Pocket Pussy (lösvagina) som är en formgjutning av porrskådespelerskan Belladonna (även känd som Michelle Anne Sinclair). En billig lösvagina som verkligen ser ut – och känns – som en riktig vagina tack vare både det realistiska utseendet och materialet UR3 som den är tillverkad av.

Använd tillsammans med vattenbaserad glidmedel och skölj av efteråt med varmt vatten och rengör med rengöringsmedel för sexleksaker.

Billig lösvagina med vibrator

xoxo lösvagina

Xoxo är en riktigt billig och prisvärd lösvagina som både ser ut som en vagina och har vibrationer inuti för en mer intensiv upplevelse. Kommer i en snyggt designad och diskret förpackning där man på utsidan inte ser att det är en sexleksak. Använd den antingen själv för skön onani eller vid förspel med en partner.

Till produktens nackdel är att vibrationerna bara har ett läge samt att den drivs med batterier (LR44) och ej är uppladdningsbar. Men med tanke på priset – och vibrationerna – är det ändå en riktigt prisvärd sexleksak.

Tyvärr, hittade inga produkter.

Lösvagina som suger automatiskt

lovense max 2 lösvagina

Det finns även mer avancerade lösvaginor som både suger och vibrerar så att det verkligen känns som att penetrera på riktigt, eller ha oralsex. Den här typen av lösvagina kallas även för avsugningsmaskin. Med en sådan här lösvagina kan du släppa taget, luta dig tillbaka och låta sexleksaken göra jobbet åt dig.

Vi rekommenderar Lovense Max 2 som är en appstyrd lösvagina där motorn både skapar sammandragningar och vakuum inuti. Lösvaginan uppladdningsbar så du behöver varken batterier eller sladd. Då lösvaginan är appstyrd innebär det att den kan styras via app till iPhone eller Android – du kan antingen styra vibrationsmönstren själv eller låta din partner ta över.

Köp lösvagina diskret på nätet

Här nedan kan du beställa din lösvagina snabbt, säkert och diskret på nätet från svenska webbutiker. Lösvaginan skickas i ett diskret paket med diskret avsändare så ingen vet vad som finns inuti paketet.

Visar 1 – 7 (av 91 produkter) Hittade 91 st produkter Hittade en produkt No results found
Filters Sort results
Reset Apply
Alive Realistisk Lösvagina
Realistisk lösvagina i hårt skal, för bästa grepp.
199 kr
Dirty Talk Lösvagina
Har du provat alla lösvaginor och tänkt på att det…
995 kr
Pussy To Go Mystic Lösvagina
En lösvagina du kan ta med på resan när en…
499 kr
Lösvagina - Transparent 15 cm
Lösvagina – Transparent 15 cmVad är detta för lösvagina?En…
349 kr
Penispump Med Lösvagina - 22 cm
Penispump Med Lösvagina – 22 cmVad är detta för penispump?…
449 kr
ViewTube Stroker - Lösvagina
ViewTube Stroker – LösvaginaVad är detta för stroker?ViewTube är…
349 kr
Lösvagina Cheap Thrills
Lösvagina Cheap ThrillsVad är detta för lösvagina?Denna mastrubator är…
229 kr295 kr
1 2 13

Så fungerar en lösvagina

En lösvagina är en sexleksak där tanken med den är att den ska vara så lik en riktig vagina som möjligt – både vad gäller form, utseende, funktion och känsla. Den ska alltså se ut som en vagina och när du tränger in i den ska känslan på insidan också påminna om vaginan vad gäller t.ex. mjukhet och fuktighet.

Lösvaginan är tillverkad av hudliknande material, ett av de mest kända sådana materialen är Real Feel Super Skin från Fleshlight. Kanalen på insidan av lösvaginan är inte helt rak utan har olika textur, inbuktningar och räfflor för att ge stimulans när penisen tränger in och ut.

Genom att använda lösvaginan med glidmedel så uppnår man en realistisk känsla av sex då detta ger den fuktiga känslan. Då en lösvagina normalt är åtminstone delvis tillverkad av latex bör du använda vattenbaserat glidmedel. Efter användning brukar du kunna ta ut ”sleeven” och sen rengöra den med ljummet vatten och helst rengöringsmedel för sexleksaker.

Så använder du lösvaginan i tre enkla steg:

  1. Skruva av locket (om den har sådan) och applicera glidmedel vid mynningen samt din penis
  2. För lösvaginan fram och tillbaka över penisen
  3. Vissa lösvaginor går det att reglera vakuumet på genom en skruvfunktion i botten, du kan på så sätt regler hur mycket motstånd du vill ha
  4. När du fått utlösning inuti lösvaginan tar du ut sleeven och rengör den
Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2022-11-15

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par