Lösvagina

lösvagina

En lösvagina är en onaniprodukt för män där själva vuxenleksaken till sin form och funktion påminner om en vagina, därav namnet lösvagina. Till skillnad från en sexdocka är en lösvagina bara själva öppningen och storleken på sexleksaken är liten och diskret, sällan längre än 20 cm så den är enkel att förvara och ha med sig.

  • Lösvagina är realistiska sexleksaker både vad gäller utseende, material och funktion
  • Använd tillsammans med glidmedel för en skönare onanistund
  • Kan användas själv eller tillsammans med en partner vid förspel

Fleshlight lösvagina – Bäst i test 2022

fleshlight lösvagina

Det är inget snack om saken att Fleshlight gör bäst lösvaginor. Denna diskreta masturbator har formen av en ficklampa, men när man skruvar av locket finns det en vaginaöppning att använda för onani.

Den lösvagina, som vi utser till bäst i test, är Fleshlight Stamina Training Unit. Det är en tighare variant som gör att den fyller två funktioner – dels får du skön onani och dels så tränar du upp din uthållighet så du inte kommer för tidigt.

Denna lösvagina är tillverkad i ett patenterat material – Real Feel Super Skin – ett mjukt, stretchigt och skönt material som känns i princip som ”på riktigt” – eller så nära som det är möjligt i alla fall.

Använd tillsammans med vattenbaserad glidmedel, efteråt rengör du med varmt vatten och rengöringsmedel för sexleksaker.

Det finns flera olika modeller av Fleshlight som vi går igenom mer i detalj här.

Testvinnande budget lösvagina – billig och populär

water woman lösvagina

Den allra enklaste formen av lösvagina är den vattenfyllda Water Woman som är en engångsprodukt. Denna lösvaginan är tillverkad i plast (lite tjockare än en vanlig plastpåse), men den är förvånansvärt skön att använda trots det. Självklart inte jämförbart med en kvalitetsprodukt likt Fleshlight, men med tanke på priset är det många som har denna som sin favorit.

Water Woman fylls upp med kroppstempererat vatten (ca 37 grader) och du använder rikligt med glidmedel vid öppningen. Satsen kommer inuti lösvaginan, men du behöver inte rengöra något utan när du är klar så slänger du bara produkten, snabbt smidigt och enkelt.

Normalt ingår små påsar med glidmedel så det är inget du behöver köpa extra.

Lösvagina gjord av porrstjärna

Pocket Pussy (lösvagina) som är en formgjutning av porrskådespelerskan Belladonna (även känd som Michelle Anne Sinclair). En billig lösvagina som verkligen ser ut – och känns – som en riktig vagina tack vare både det realistiska utseendet och materialet UR3 som den är tillverkad av.

Använd tillsammans med vattenbaserad glidmedel och skölj av efteråt med varmt vatten och rengör med rengöringsmedel för sexleksaker.

Billig lösvagina med vibrator

xoxo lösvagina

Xoxo är en riktigt billig och prisvärd lösvagina som både ser ut som en vagina och har vibrationer inuti för en mer intensiv upplevelse. Kommer i en snyggt designad och diskret förpackning där man på utsidan inte ser att det är en sexleksak. Använd den antingen själv för skön onani eller vid förspel med en partner.

Till produktens nackdel är att vibrationerna bara har ett läge samt att den drivs med batterier (LR44) och ej är uppladdningsbar. Men med tanke på priset – och vibrationerna – är det ändå en riktigt prisvärd sexleksak.

Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2022-04-30

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par