Sexdocka

För dig som inte nöjer dig med en masturbator utan vill ha något som verkligen påminner om riktigt sex finns det flera riktigt realistiska sexdockor. En sexdocka är i verklig storlek (ofta 160 – 165 cm hög), har armar och ben som kan böjas och kroppsöppningar där du kan förverkliga alla dina fantasier i. Inuti sexdockan – om den är i verklig storlek – finns det ofta en värmestav så att den kan värmas upp till kroppstemperatur.

En sexdocka kostar från ca 3 000 – 5 000 kr upp till ca 15 000 – 20 000 kr – allt beror på hur realistisk och verklighetstrogen sex dockan är, ju mer naturtrogen den är desto högre prislapp, men också bättre kvalitet och mer realistisk.

Sexdockan Mandy – för dig som vill ha det bästa

sexdocka mandy

Mandy är en mycket realistisk sexdocka med stor byst och rundade former. Sexdockan har öppning för både mun, vagina och anal som har en äkta känsla tack vare det hudliknande materialet. Använd med vattenbaserat glidmedel och tvätta av med rengöringsmedel för sexleksaker efteråt.

  • För dig som vill ha en riktigt premium sexdocka

Populäraste sexdockan 2022

sexdocka med stora bröst

Fuck Me Silly 2 Mega Masturbator från Pipedream Extreme är den just nu mest populära sexdockan på marknaden. Sexdockan är en överkropp (torso) med både bröst i D-kupa, vagina och anal. Sexdockan är tillverkad i material som känns som riktig hud så det går att få en väldigt realistisk onanistund med denna dockan.

  • Realistisk sexdocka med två hål och stora bröst

Sexdocka med stora bröst & mjuk hud

sexdocka pipedream

Pipedream Extreme har tagit fram en serie med riktigt realistiska sexdockor som har mjuk hud (Fanta Flesh Skin) som har möjlighet att bli uppvärmd till kroppstemperatur. Sexdockan har öppningar för både mun, vagina och anal som alla går att använda. Har precis som en vanlig människa skelett med böjbara leder så att hon går att positionera som du vill.

  • Mycket realistisk och vacker sexdocka

Sexdockan Amanda – ett billigare alternativ

sexdocka amanda

Som alternativ till en realistisk sexdocka i full figur finns sexdocka med endast överkropp. Sexdockan Amanda är en sådan som har hål vid både mun, vagina och vid analen som alla går att använda. Du bör använda med vattenbaserat glidmedel. Efteråt rengör du med varmt vatten och sexleksaksrengöringsmedel.

  • Prisvärt alternativ till en sexdocka i full storlek

Sexdocka med rumpa

Den här sexdockan är i form av en lösrumpa med både vagina och anal som går att använda. Rumpan är tillverkad i skönt TPR-material som ger en väldigt realistisk och hudliknande känsla.

Använd tillsammans med glidmedel och rengöringsmedel efteråt för lång livslängd på lösrumpan.

  • Mycket verklighetstrogen, mer realistisk känsla jämfört med en masturbator

Köp din sexdocka diskret här

Nedan hittar du alla sexdockor som går att beställa diskret från svenska webbutiker. Beställer du från butikerna skickas sexdockan i ett diskret paket med diskret avsändare, så att ingen kan lista ut vad som finns inuti paketet.

Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2022-05-02

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par