Sexdocka

sexdocka

För dig som inte nöjer dig med en masturbator utan vill ha något som verkligen påminner om riktigt sex finns det flera riktigt realistiska sexdockor. En sexdocka är i verklig storlek (ofta 160 – 165 cm hög), har armar och ben som kan böjas och kroppsöppningar där du kan förverkliga alla dina fantasier i. Inuti sexdockan – om den är i verklig storlek – finns det ofta en värmestav så att den kan värmas upp till kroppstemperatur.

Att köpa en sexdocka kostar från ca 3 000 – 5 000 kr upp till ca 15 000 – 20 000 kr – allt beror på hur realistisk och verklighetstrogen sex dockan är, ju mer naturtrogen den är desto högre prislapp, men du får också mycket bättre kvalitet och en betydligt mer realistisk sex docka.

 • Välj sexdocka med full kropp, bara överkropp eller rumpa
 • Använd tillsammans med vattenbaserat glidmedel, glidmedel med silikon kan skada sexdockan
 • Finns både budget sexdocka för några hundralappar till mycket verklighetstrogna och realistiska sexdockor

Verklig sexdocka från Real Doll

Verklig sexdocka från Real Doll

För dig som vill ha en verklig sexdocka är det någon av alla skönheter från Real Doll du bör välja. Här finns tiotals olika sexdockor som kan uppfylla alla dina fantasier. Det finns sexdockor med små bröst, med stora bröst och mittemellan. Sexdockor med vaginal öppning eller penis likt en shemale. Det finns kort och gott något för alla.

Priset ligger på från ca 7 000 kr och uppåt när du köper en Real Doll sexdocka. Sexdockorna har många spännande funktioner som värmestav för kroppstemperatur, rengöringsredskap och vibratorägg att stoppa in i henne.

 • Serie med olika realistiska och verkliga sexdockor från Real Doll

Mandy – bästa sexdockan 2024

sexdocka mandy

Mandy är en mycket realistisk sexdocka med stor byst och rundade former. Sexdockan har öppning för både mun, vagina och anal som har en äkta och realistisk känsla tack vare det hudliknande materialet och att dockan går att värma upp.

Sexdockan Mandy är 158 cm hög och har mycket stora och fasta bröst. Med sexdockan medföljer USB-värmestång som gör att du kan värma upp kroppsöppningarna. Du kan positionera Mandy i precis de ställningar du vill att hon ska stå i.

Använd med vattenbaserat glidmedel och tvätta av med rengöringsmedel för sexleksaker efteråt.

 • För dig som vill ha en riktigt premium sexdocka
 • Bästa sexdockan 2024

Populäraste sexdockan 2024

sexdocka med stora bröst

Fuck Me Silly 2 Mega Masturbator från Pipedream Extreme är den just nu mest populära sexdockan på marknaden. Sexdockan är en överkropp (torso) med både bröst i D-kupa, vagina och anal. Sexdockan är tillverkad i material som känns som riktig hud så det går att få en väldigt realistisk onanistund med denna dockan.

Sexdockan är tillverkad i det verklighetstrogna materialet Fanta Flesh som verkligen känns som riktig hud. Dockan finns både med ljus och mörk hudfärg och det finns även fler sexdockor från samma tillverkare utan bröst med bara rumpa.

 • Realistisk sexdocka med två hål och stora bröst
 • Tar mycket mindre plats än en sexdocka med full kropp, därmed enklare att förvara och ”gömma undan”.

Realistisk sexdocka med stora bröst & mjuk hud

sexdocka pipedream

Pipedream Extreme har tagit fram en serie med riktigt realistiska sexdockor som har mjuk hud (Fanta Flesh Skin) som har möjlighet att bli uppvärmd till kroppstemperatur. Sexdockan har öppningar för både mun, vagina och anal som alla går att använda. Har precis som en vanlig människa skelett med böjbara leder så att hon går att positionera som du vill.

Sexdockan Caress Bianca är 163 cm lång och kan röra sig och böja sig precis som en riktig kropp.

 • Mycket realistisk och vacker sexdocka

Sexdockan Amanda – ett billigare alternativ

sexdocka amanda

Som alternativ till en realistisk sexdocka i full figur finns sexdocka med endast överkropp. Sexdockan Amanda är en sådan som har hål vid både mun, vagina och vid analen som alla går att använda. Du bör använda med vattenbaserat glidmedel. Efteråt rengör du med varmt vatten och sexleksaksrengöringsmedel.

 • Prisvärt alternativ till en sexdocka i full storlek

Sexdocka med rumpa

Den här sexdockan är i form av en lösrumpa med både vagina och anal som går att använda. Rumpan är tillverkad i skönt TPR-material som ger en väldigt realistisk och hudliknande känsla.

Använd tillsammans med glidmedel och rengöringsmedel efteråt för lång livslängd på lösrumpan.

 • Mycket verklighetstrogen, mer realistisk känsla jämfört med en masturbator
 • Enklare att förvara och gömma undan än en riktig sexdocka

Köp din sexdocka diskret här

Nedan hittar du alla sexdockor som går att beställa diskret från svenska webbutiker. Beställer du från butikerna skickas sexdockan i ett diskret paket med diskret avsändare, så att ingen kan lista ut vad som finns inuti paketet.

Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2022-10-21

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par