Bäst onaniägg

onaniägg

Ett onaniägg – eller runkägg som det också kallas – är en enkel masturbator för män att använda vid onani. Namnet kommer från sexleksakens design – det ser ut en ett ägg till formen. Onaniägget används på penis och har en mjuk, stretchig insida med knottror som stimulerar vid onani. Onaniägget kan antingen användas själv eller tillsammans med en partner.

Här hjälper vi dig att hitta bästa onaniägget 2024.

Onaniägg från Satisfyer – Bäst onaniägg 2024

Vuxenmärket Satisfyer ger ut många olika sexleksaker för både män och kvinnor. Självklart har de även ett onaniägg i sitt utbud. Satisfyer Egg är mjukare och mer stretchiga än många konkurrerande onaniägg och det är därför vi tycker att deras runkprodukt är bästa onaniägget 2024.

Satisfyer Egg kommer i en snygg design dessutom och går att köpa för under hundralappen. Onaniägget är en engångsprodukt men om du rengör det ordentligt går det att använda några gånger till.

Ett extra plus med Satisfyer Egg är att det är tillverkat i ett speciellt TPE-material där inget glidmedel behöver tillsättas utan det räcker med några droppar vatten så uppstår en skön glidkänsla vid onani.

Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2022-11-10

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par