Fingervibrator

En fingervibrator är en liten, smidig och diskret vibrator som du helt enkelt sätter på fingret. Fingervibratorn kan användas antingen själv vid onani för att stimulera klitoris eller under sex för att ge lite extra pirrande och skön stimulering.

Fingervibratorn är liten vilket gör att den passar utmärkt att ha med i handväskan eller på resan då man verkligen kan säga att den är i ”rese-size”. Vibratorn är normalt batteridriven och kan vibrera i olika hastigheter och mönster.

Belladot Ingrid fingervibrator – populärast!

ingrid fingervibrator

Fingervibratorn Ingrid från Belladot är i vårt tycke den bästa fingervibratorn 2022, anledningen är det den böjbara funktionen som gör att man kan anpassa formen på vibratorn så att den passar just dig, att den är vattentät (går att använda i duschen eller badet) samt att det går att välja mellan tre olika hastigheter. Dessutom ingår batterier.

Testvinnande produkter som bl.a. fått 4 av 5 stjärnor i Expressens test av sexleksaker för kvinnor.

Satisfyer Fingervibrator

satisfyer fingervibrator

Kvalitetsmärket Satisfyer (kända för sina lufttrycksvibratorer) har lanserat en mini-vibrator vid namn High Fly Fingervibrator. Formen på fingervibratorn påminner om en fjäril och har 5 vibrationsnivåer och 7 olika pulsmönster. Välj själv var du vill stimulera med fingervibratorn, du kan stimulera både bröstvårtor, klitoris och andra erogena zoner.

Placera långfingret i sänkan på vibratorn med ringfingret och pekfingret bredvid på ”vingarna”, på så sätt är det enkelt att både kontrollera och styra över sexleksaken.

  • 100 % vattentät
  • Uppladdningsbar (laddare medföljer

Köp din fingervibrator här

Nedan kan du köpa fingervibratorer från svenska webbutiker, diskret och med snabb leverans.

Visar 1 – 7 (av 40 produkter) Hittade 40 st produkter Hittade en produkt No results found
Filters Sort results
Reset Apply
Satisfyer Candy Cane SVART - Mångsidig fingervibrator
Mångsidig fingervibrator -Candy Cane SVART – :Candy Cane är en idealisk produkt för nybörjare och mycket populär på grund av sina flexibla armar och 2 motorer. Dess mångsidighet lämpar sig…:
Satisfyer Candy Cane Orange - Mångsidig fingervibrator
Mångsidig fingervibrator -Candy Cane : – ORANGE färgad : :Candy Cane är en idealisk produkt för nybörjare och mycket populär på grund av sina flexibla armar och 2 motorer. Dess mångsidighet…:
Sweet Smile fingervibrator
För sköna smek! Lila fingervibrator med böjd spets till en G-punkts-stimulation. Med minivibrator. 9,3 cm lång, införingsdjup: 4,5 cm, Ø 2,1-2,3 cm. Vibroägget är 5,9 cm långt, Ø 1,7 cm. Silikon med PUR-skikt. Inkl. batterier.
Belladot Ingrid: Fingervibrator, rosa
Vattentät fingervibrator med mjuka räfflor som ger en skön stimulans.
SevenCreations: Rabbit Fingervibrator, rosa
En liten och smidig fingervibrator med formen av en kanin.
Fingervibrator
Njut! Trä bara finger-vibratorn över fingret och nu kan du stimulera partnerns alla lustzoner. Fingeröppningen är lätt elastisk. Vit/lila. 10 cm lång. Material: silikon, ABS. Inklusive batterier.
Dolfinger Rosa Fingervibrator
Efterföljaren till den populära Dolfinger som fått bäst i test i Expressen. Nu äntligen utan sladd!En fantastiskt kittlande fingervibrator med tunna silikonfenor som vibrerar kraftfullt och hänförande…:
1 2 6
Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2022-05-10

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par