Fingervibrator

En fingervibrator är en liten, smidig och diskret vibrator som du helt enkelt sätter på fingret. Fingervibratorn kan användas antingen själv vid onani för att stimulera klitoris eller under sex för att ge lite extra pirrande och skön stimulering.

Fingervibratorn är liten vilket gör att den passar utmärkt att ha med i handväskan eller på resan då man verkligen kan säga att den är i ”rese-size”. Vibratorn är normalt batteridriven och kan vibrera i olika hastigheter och mönster.

Belladot Ingrid fingervibrator – populärast!

ingrid fingervibrator

Fingervibratorn Ingrid från Belladot är i vårt tycke den bästa fingervibratorn 2021, anledningen är det den böjbara funktionen som gör att man kan anpassa formen på vibratorn så att den passar just dig, att den är vattentät (går att använda i duschen eller badet) samt att det går att välja mellan tre olika hastigheter. Dessutom ingår batterier.

Testvinnande produkter som bl.a. fått 4 av 5 stjärnor i Expressens test av sexleksaker för kvinnor.

Köp din fingervibrator här

Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2021-04-28

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par