Appstyrd vibrator

En appstyrd vibrator går att styra via en app i din mobil eller surfplatta. Det behöver inte vara du själv som styr appen utan du kan överlåta det till din partner. Vem har sagt att ni ens behöver vara i samma rum? Med en appstyrd vibrator kan du låta någon annan styra vibrationerna från distans.

För extra flexibilitet finns det även vibratorer som går att både styra med både app och fjärrkontroll. Så även om man inte vill, eller kan, använda sin mobil så går den ändå att ta kontrollen från distans.

Recension av appstyrda vibratorer & sexleksaker för henne:

Vad är en appstyrd vibrator?

Appstyra vibratorer är ett samlingsbegrepp för alla sexleksaker med vibration som går att kontrollera via en app. Du hittar därför både g-punktsvibratorer, lufttrycksvibratorer, analpluggar som går att styra via mobilen. Till honom finns det även appstyrda penisringar som du kan låta din partner styra över.

 • Appstyrd vibrator för klitoris
 • Appstyrd vibrator för g-punkt
 • Appstyrd vibrator för vagina
 • Appstyrd buttplug

Till vibratorerna som stimulerar klitoris kan man även räkna olika parvibratorer och vibrerande penisringar då tanken med dem är att vid sex så kommer även de åt kvinnans känsliga delar.

Bästa appstyrda vibratorn 2021 för klitoris

We-Vibe Nova appstyrd vibrator

Erotikguiden har utsett We-Vibe Nova som bästa appstyrda klitorisvibratorn. Det är en rabbitvibrator med böjbar och rörlig vibrerande vibrator som ständigt är i kontakt med klitoris även när den penetrerande delen av vibratorn förs in och ut.

När du använder We-vibe Nova 2 så ställer du först in rabbitvibratorns vinkel, beroende på hur mycket kontakt med därmed stimulans mot klitoris som du vill ha. Du får därefter både G-punktstimulering vid införande och klitorisstimulering med ”rabbit-delen”.

Gratis app (We Connect) där du kan styra appen, ställa in vibrationslägen m.m. Samma inställningar du kan göra på själva vibratorn kan du även göra i appen.

 • 13 olika vibrationslägen
 • Omkretsen är på 3,5 cm och längden är 21,5 cm.
 • Rabbitvibrator som hela tiden är i kontakt med klitoris
 • Uppladdningsbar (sladd medföljer)
 • Förvaringspåse och glidmedel medföljer

Bästa appstyrda G-punktvibratorn 2021

Magic Motion Flamingo Vibrator

Magic Motion Flamingo Vibrator är en appstyrd G-punktsvibrator som du kan styra med din smartphone. Vibratorn är i rosa tillverkad av silikon. Den har ett kraftigt Li-ion batteri som du laddar med den medföljande USB-laddaren. Batteritiden är på hela 4 timmar när sexleksaken är fulladdad.

Appen finns för både iOS och Android och är gratis att ladda ner. Med appen och din smartphone kan du göra saker som att ställa in och styra vibrationsmönster. Det går att ställa in så att vibrationerna går i takt med musiken, en röst som talar i telefonen eller med färdiga vibrationsmönster som är optimala för skön stimulering. Du kan självklart även styra appen ”som vanligt” med hjälp av knapparna på vibratorn.

Då vibratorn är tillverkad i silikon rekommenderas vattenbaserat glidmedel.

 • Längd: 18 cm (införbar längd 10 cm)
 • 3 st olika vibrationshastigheter
 • 4 st olika vibrationsmönster
 • Tillverkad i högkvalitativt silikon
Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2021-05-05

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par