Satisfyer Pro 2 Next Generation

Satisfyer Pro 2 Next Generation är nya och förbättrade versionen av den populära lufttrycksvibratorn från märket Satisfyer. Nytt i Satisfyer Pro 2 Next Generation är den är mycket tystare, har ett mjukt hudvänligt huvud i sillkon och stimulerar klitoris utan någon fysisk kontakt med den patenterade lufttrycksteknologin (Air-Pulse Technology).

Anledningen att Satisfyer är en så populär vibrator är att många kvinnor som annars kan ha haft svårt att få klitorisorgasm nu får både många och intensiva orgasmer. Med Satisfyer Pro 2 Next Generation ingår nästan orgasmgaranti – det finns siffror som pekar på att 99 % av alla som testar vibratorn får orgasm!

  • 11 olika intensitetslägen av tryckvågor
  • Nytt lite större munstycke som stimulerar större yta & passar alla
  • Laddning: USB-laddare (medföljer)

Fördelar

  • Stimulerar klitoris utan kontakt med luftvågor
  • Mycket tyst, man hör knappt motorn
  • Hjälpt många kvinnor att få orgasm
  • Liten och diskret (16,5 cm lång)
  • Prisvärd vibrator

Nackdelar

  • Kan upplevas hård och plastig
  • Du behöver inte längre någon partner

Så fungerar Satisfyer Pro 2 Next Generation

Satisfyer Pro 2 Next Generation stimulerar med tryckvågor mot klitoris. Tryckvågorna ger klitoris en skön massage utan att någon fysisk beröring sker. Lägg dig bara ner, och placera munstycket mot klitoris. Vi rekommenderar att du använder glidmedel på kanten av sughuvudet för en mjukare och skönare upplevelse.

Du styr själva vibratorn med de två knapparna på ovansidan, de är enkla att både hitta och trycka på. En knapp är av/på och den andra knappen hoppar mellan olika intensitetslägen. Totalt finns 11 olika vibrationslägen att välja mellan.

När du använt klart din Satisfyern är det enkelt ladda den med den medföljande USB-laddaren. USB-laddaren är magnetisk så du behöver inte koppla i någon sladd utan bara placera den mot vibratorn. En full laddning tar ca 30 minuter, undertiden laddning pågår så blinkar lampan, när lampan istället lyser med ett fast sken är vibratorn färdigladdad och redo för användning.

Tänk på att första gången du använder din Satisfyer Pro 2 Next Generation behöver den laddas i 8 timmar för att fungera fullt ut. Även om du är ivrig att testa är det alltså bra att du laddar den fullt innan första användningen så du inte behöver avsluta abrupt.

Hur känns det att använda Satisfyer Pro 2 Next Generation?

Den kittlande intensiva känslan när man använder en Satisfyer Pro 2 Next Generation liknas av många vid att få oralsex.

Många som tidigare har haft svårt att komma får orgasmer inom allt från 30 sekunder upp till 3-4 minuter. Det går alltså riktigt fort för många att få en skön orgasm med en Satisfyer Pro 2 Next Generation.

Tänk på att! Även om många tycker att Satisfyer Pro 2 Next Generation är Guds gåva till kvinnorna får man tänka på att vi alla gillar olika saker och är skapta olika – de flesta är väldigt nöjda med den här vibratorn medans det finns andra som hellre får orgasm på andra sätt. Se vår guide till vibratorer för att hitta en vibrator som passar just dig.

Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2022-04-27

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par