Arcwave Ion Stroker

Nu finns äntligen den unika tekniken med stimulering via lufttrycksvågor även för män.

Arcwave Ion är världens första masturbator för män som använder sig av samma teknik med lufttrycksvågor som finns i populära lufttrycksvibratorer för kvinnor (t.ex. Womanizer och Satisfyer) där ingen fysiskt kontakt behövs för att uppleva kraftfulla orgasmer.

Onanileksaken Arcwave Ion skickar ut pulserande luftvågspulser mot området runt om frenulum (området vid penissträngen, strängen som fäster vid ollonet). Tekniken med lufttrycksvågor för stimulans kallas för Pleasure Air-teknik.

Hur fungerar Arcwave Ion lufttrycksvibrator?

Arcwave Ion

Då detta områdets nervtrådar fungerar på samma sätt som kvinnans klitoris går även de att stimulera, och tanken med denna sexleksaken är att ge mannen en liknande upplevelse av orgasm som kvinnan kan känna vid klitoris.

När du använder Arcwave Ion så kan du välja själv om du vill föra den upp och ner – likt en pocket pussy – eller bara hålla den stilla.

Det rekommenderas att använda glidmedel, och vattenbaserat sådant. Ett litet paket på 10ml medföljer som räcker till en första användning.

Själva förvaringsbasen som Arcwave Ion kommer i fungerar både som en torkstation (där du sätter upp sexleksaken på efter användning och rengöring) samt laddstation. Du rengör din Arcwave Ion genom att vrida på enheten och ta loss sleeven, rengör med rengöringsmedel för sexleksaker eller antibakteriell tvål, torka av med en handduk och sen hänger du upp den på förvaringsbasen. Sexleksaken blir då både torr och laddas upp igen.

Arcwave Ion har dessutom en modern svart och diskret design, den ser mer ut som en högtalare eller elektronikpryl än en sexleksak.

 • Startar/stoppar automatiskt vid hudkontakt med funktionen Smart Silence.
 • Tillverkad i skönt mjukt CleanTech-silikon av medicinsk kvalitet
 • Uppladdningsbar med USB-sladd (medföljer)
 • Välj mellan 8 olika intensitetsnivåer
 • 100 % vattentät (IPX7)

Hur känns det att använda Arcwave Ion?

Att använda Arcwave Ion kommer vara en upplevelse du sannolikt aldrig har känt förut. Företaget själva har sagt att det kan ta några gånger innan man verkligen känner den intensiva upplevelsen, just för att det är en så ny känsla, och inte helt lätt att få kläm på hur sexleksaken fungerar och vad som är skönast just för dig.

Recensioner, fördelar & nackdelar

 • Helt unik och revolutionerande sexleksak för män
 • Smart Silence-funktion där du inte behöver tycka på On/Off-knappen utan låter lufttrycksvibratorn starta eller sluta automatiskt vid hudkontakt
 • Enkel att rengöra (vrid isådär delarna) och skölj med vatten och rengör med rengöringsmedel för sexleksaker
 • Då enheten är öppen på båda ändar passar den för alla längder, max diameter på penis är 4,4 cm.
 • Snygg och diskret utformning
 • Kostar relativt mycket (1 500 – 2 000 kr), samtidigt får man mycket teknik och en unik sexleksak för pengarna. Håll utkik här på Erotikguiden för kampanjpris och REA på denna produkt.
 • Alla gillar inte den här typen av stimulans. Men det är i princip omöjligt att veta om man inte har testat.
 • Vissa tycker att den låter lite för mycket.

Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2022-05-10

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par