Lovense Lush 3

lovense lush 3

Lovense Lush 3 är en ny uppdaterad version av storsäljaren Lovense Lush 2. Precis som föregångaren är Lovense Lush 3 en appstyrd vibrator som både kan användas på egen hand eller som parleksak där du kan låta din partner styra vibrationsmönstren.

Vibratorn fungerar som en äggvibrator / knipkula men den kan även användas utvändigt som vibrator. Nytt i den här modellen är både den kraftfullare motorn och möjligheten att nu inte bara styra vibratorn via mobilen utan även din smartwatch. Formen på vibratorn, som påminner om en klämma, ser till så att vibratorn håller sig på plats.

Lovense Lush 3 Wearable Bullet är en mycket kraftfull vibrator med en batteritid på hela 5 timmar, trots det är den tyst i drift och diskret.

  • Styr via app (som du laddar ner kostnadsfritt) eller via knapparna på vibratorn
  • Perfekt för paraktiviteter och distanssex.
  • Tillverkad i skönt silikonmaterial
Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2021-05-17

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par