Sexkalender 2023

Sexkalender med erotiska tillbehör och vuxenleksaker

En sexkalender är precis vad det låter som – en kalender där det bakom varje lucka innehåller någon erotisk pryl som en sexleksak, sensuell accessoar, massageolja eller något annat tillbehör som används vid intima stunder – antingen själv vid onani eller tillsammans med en partner.

Sexkalendrar är oftast framtagna för par och innehåller därför spännande produkter för både honom och henne. Ofta är det lite fler vuxenprodukter till henne, men många produkter passar trots det bra att experimentera med tillsammans, och det finns även onaniprodukter för män som masturbator och onaniägg.

sexleksaker och tillbehör i en erotisk adventskalender

De erotiska kalendrarna finns både i budgetvarianter som kostar runt tusenlappen till mer exklusiva premiumkalendrar för 2 000 – 3 000 kr och uppåt. Vissa butiker har tagit fram både enklare och mer påkostade varianter av kalendrar så att man kan välja prisklass själv. Det kan ses lite som en nybörjarkalender och en för de lite mer kräsna.

Vilken erotisk adventskalender ska jag välja?

Är det första gången du köper en sexkalender kan du välja en enklare variant – har du testat på sexleksaker och erotikkalendrar innan kan du gott lägga några hundralappar extra för att få lite mer kvalitetsprodukter och lite mer innovativa nyheter. De mer exklusiva erotikkalendrarna innehåller ofta senaste nytt från ”sexleksaksvärlden” som appstyrda produkter och annat spännande.

Genom att köpa en sexkalender så sparar man väldigt mycket pengar jämfört med vad det hade kostat att köpa alla sexleksaker och accessoarer separat, vilket hade kostat ungefär dubbelt så mycket! Värdet av produkterna i en erotisk kalender ligger ofta på 5 000 – 6 000 kr, men det kan till och med vara ännu mer än så.

 • Guide till årets sexkalendrar (2024) – hitta bästa sexkkalendern
 • Se innehållet i årets erotiska julkalendrar för vuxna

Nyheter – senaste nya adventskalendrarna med sexleksaker

Satisfyer Premium – årets bästa sexkalender 2023

Erotikguiden.nu anser att Satisfyer Premium är utan tvekan årets bästa sexkalender. Adventskalendern innehåller premium sexleksaker från Satisfyer till ett värde av nästan 10 000 kr (!!). I erotikkalendern finns sexleksaker som Satisfyer Pro 2, en appstyrd lufttrycksvibrator, parvibratorn Satisfyer Endless Fun och masturbatorn Satisfyer Men One för honom – och det är bara exempel på tre av adventskalenderns 24 olika vuxenleksaker och tillbehör.

Satisfyer Premium Adventskalender är det perfekta valet för dig som verkligen vill ha vuxenleksaker som håller hög kvalitet. Har du nån gång innan köpt en billigare sexkalender är detta en bra uppgradering. Det är också den enda sexkalendern som har en ”riktig” sexleksak för män, nämligen Satisfyers populära masturbator.

Julkalender innehåller både produkter för onani och parleksaker att använda tillsammans, massageoljor och krämer som gör det enklare att få orgasm.

Satisfyer Premium Adventskalender 2023 innehåller bl.a:

 • Appstyrda sexleksaker från Satisfyer
 • Masturbator till honom och onaniägg
 • Massagestav, klitorisvibrator och lufttrycksvibrator till henne
 • Sexleksaker för par att använda tillsammans
 • Sensuella underkläder
 • BDSM-tillbehör som piska och handklovar
 • Analleksaker

Feel The Magic Shiver Sexkalender 2023

En helt ny adventskalender för 2023 är Feel The Magic Shiver. Det är en påkostad sexleksaks kalender som innehåller vuxenleksaker och tillbehör för över 6000 kr. Bland innehållet i kalendern finns bl.a. en lufttrycksvibrator från We-Vibe, analplugg, penisring till honom, läderpiska för BDSM, premium massagestav för henne och klitorisvibrator.

Det här innehåller Feel The Magic Shiver Adventskalender 2023:

 • 13 st sexleksaker (inklusive lufftrycksvibrator)
 • 4 erotiska och sensuella tillbehör
 • 5 kosmetiska produkter, inklusive orgasmgel
 • 2 produkter för soft bondage/BDSM, som t.ex. piska
Tyvärr, hittade inga produkter.

Mshop Erotisk Adventskalender 2023

En till nyhet 2023 är Mshop’s erotiska adventskalender med utvalda kvalitetsprodukter. Till skillnad från många andra ”vanliga” julkalendrar har Mshop inte 24 luckor utan istället endast 4 st. Men istället för kvantitet och utfyllnadsprodukter innehåller Mshops adventskalender kvalitet rakt igenom.

Mshop Adventskalender innehåller exempelvis både rabbitvibrator, penisvibrator och parvibrator. Alltså något för både honom, henne och för par att använda tillsammans.

Allt innehåll i Mshop Adventskalender 2023:

 • Rabbitvibrator för henne
 • Penisvibrator för honom (kan användas både slakt tillstånd och vid erektion)
 • Parvibrator med fjärrkontroll
 • Handbojor
 • Piska / kittlare
 • Rengöringsmedel för sexleksaker
 • Glidmedel (vattenbaserat)
Tyvärr, hittade inga produkter.

Erotisk adventskalender från Satisfyer (Deluxe version)

Populära vuxenmärket Satisfyer har tagit fram ytterligare adventskalender med premiumprodukter från egna varumärket – Satisfyer Deluxe Adventskalender 2023. Satisfyer är ett nytänkande märke som ligger i framkant och kan sägas utveckla ”framtidens sexleksaker”.

I samband med att du börjar med lucköppningen är det dags att du – och din partner – laddar ner gratisappen Satisfyer Connect – många av sexleksakerna i kalendern går att styra via appen. I appen kan man styra leksaker från distans, ”programmera” egna vibrationsmönster och på så sätt använda din mobil som en fjärrkontroll för alla kompatibla Satisfyer-enheter.

En cool funktion är även kopplingen till Spotify där man kan få sexleksaken att synka med vibrationerna i musiken.

Satisfyer Deluxe Adventskalender
Satisfyer Deluxe Adventskalender

Sexkalendern innehåller bl.a. rabbitvibrator, lufttrycksvibrator och knipkulor. Årets kalender innehåller många spännande sexleksaker – som en appstyrd vibrator. Årets kalender kommer dessutom i en riktigt snygg och fräsch design.

Det här innehåller årets Satisfyer adventskalender 2023:

 • 11 st sexleksaker till både honom och henne (inkl. Satisfyer lufttrycksvibrator)
 • 4 st massageoljor och glidmedel
 • 4 st produkter för soft bondage
 • 3 st massageprodukter
 • 2 st sensuella & sexiga klädesplagg.

Det totala värdet på produkterna i Satisfyer adventskalender ligger på över 5500 kr.


Naughty & Nice Sexkalender 2024

Naughty and nice adventskalender

En återkommande favorit bland adventskalendrar för vuxna är Naughty and Nice Adventskalender. Kalendern är riktigt påkostad och kommer i den mystiska och sensuella färgtonen ”purple starlight”. Bakom varje lucka i Naught and Nice kalender finns sexleksaker, produkter för mjukare bondage, accessoarer, sexspel, glidmedel och massageolja.

Naughty & Nice adventskalender innehåller:

 • 8 st sexleksaker för både honom, henne och par.
 • 6 st produkter inom glidmedel, massageolja och liknande
 • 4 st produkter inom mjuk bondage (t.ex. mjuka handklovar).
 • 6 st spel, tillbehör och accessoarer

Exempel på innehåll i Naughty & Nice julkalender är parvibrator, mjuka handklovar, g-punktsvibrator, analplugg, sexspel med tärningar och geishakulor.

Värdet på produkterna i Naught and Nice adventskalender är på över 4 500 kr och priset ligger på runt 1 500 kr. Man får väldigt mycket värde för pengarna alltså. Då kalendern är i Limited Edition är det stor risk att den blir slutsåld långt innan december månad (det har den blivit tidigare år). Vill man köpa en kalender är det därför dumt att vänta.

 • Mått på adventskalendern: 31 x 38 x 13 cm
 • Kalendern utkommer i början av september

Populär billig sexkalender från Sinful 2024

sinful adventskalender sex

Vuxenbutiken Sinful har en tradition av att ge ut sina egna adventskalendrar med produkter från egna märket. 2023 har man gett ut en Original-variant med främst Sinful-produkter och en Premium-variant med de bästa märkena inom vuxenleksaker. Mycket av populariteten har att göra med att kalendern är riktigt prisvärd (går att köpa för under eller runt tusenlappen) och att den ändå trots det innehåller riktigt bra produkter. Vuxenleksakerna kommer både från egna märket (Sinful) och från tillverkare som Obaie, Nortie och Amaysin.

Sinfuls classic julkalender är en bra sexkalender för nybörjare då prislappen ligger på under 1000-lappen, man kan på så sätt testa på sexleksaker med en partner utan att lägga ner allt för mycket pengar på det – om det nu inte är något man fastnar för.

Kalendrarna innehåller produkter för enklare BDSM som ögonbindel, kittlare och handklovar samt sexleksaker som olika vibratorer, penisring, fjärrstyrd vibrator, bulletvibrator och butt plugs.

Sinful Original kalender innehåller

Sinful Original julkalender 2023 innehåller vuxenleksaker till ett värde av ca 3 400 kr. Kalendern innehåller både sexleksaker, erotiska tillbehör, BDSM-leksaker och erotiska spel. Innehållet i Sinful julkalender 2023 är anpassat för både honom och henne, och både att använda vid sex, förspel och onani. Det mesta av innehållet i Sinfuls kalender är dock för kvinnor.

Exempel på produkter är parvibrator, massagestav, klitorisvibrator och analplugg.

Sinful julkalender 2023 innehåll:

 • 16 st sexleksaker (massagestav, parvibrator, vibratorägg, klitorisvibrator, onaniägg, buttplugg m.m.)
 • 3 st erotiska tillbehör
 • 5 st bondageprodukter

Sinful Premium kalender innehåller

Årets Sinful Premium erotikkalender är en mer påkostad variant för dig som kanske provat Sinful Original/Classic adventskalender innan.

sinful premium julkalender

I Sinful Premium julkalender finns snyggt designade vuxenleksaker som går i svart och guld, kalendern innehåller både vibratorer, sexleksaker för honom analplugg och olika erotiska tillbehör. Allt till ett värde av nästan 6 000 kr!

 • 16 st sexleksaker
 • 2 st erotiska tillbehör
 • 6 st bondageprodukter

Sexleksakerna är produkter för både honom och henne – här finns vibrator, bullet vibrator, parvibrator, penisring, masturbator m.m. De erotiska tillbehören är exempelvis spel och bondageprodukterna är exempelvis handbojor, kittlare och mjukt rep.

Köp & Jämför pris på Sinful julkalender

Last updated: 2024-04-15 13:02:29

Orion Sexkalender 2024

Även vuxenbutiken Orion har tagit fram en sexkalender, värdet på 2023 års sexkalender är på nästan 6000 kr.

Orion Adventskalender innehåller vuxenprodukter för både honom, henne och par. Inuti boxarna i kalendern gömmer sig produkter som massagestav, vibrerande penisring, knipkulor, handbojor, wand vibrator, tärningsspel, massageolja, kondomer m.m.

De mest påkostade vuxenleksakerna i årets Orion sexkalender är den uppladdningsbara vibratorn, vibrobullet vibrator, den vibrerande penisringen och Lay On-vibratorn för henne.

Med kalendern medföljer även inspirationshäfte som ger tips & trix om hur produkterna fungerar.

Innehåll i Orion Adventskalender

 • Fingervibe
 • Massageolja
 • Piska
 • Analplugg
 • Mask
 • Uppladdningsbar vibrator
 • Orgasm-gel
 • Kärlekskulor
 • Tärningar
 • Datenight-kort
 • Masturbator
 • Vibrobullet
 • Ställningshäfte
 • Dildo
 • Glidgel
 • Vibrerande penisring
 • Kortlek Knick Knack
 • Analkedja
 • Handklovar
 • Lay On
 • Penisring
 • Vattenbaserad glidgel
 • Nipplesticker
 • Panty vibe

Köp Orion Adventskalender här (sorterat utifrån lägsta pris: 995 kr)

Last updated: 2024-04-15 13:02:46

Sexkalender för honom

Nytt för i år är att det finns en sexkalender med enbart sexleksaker för män. Kalendern har 12 luckor med 12 sexleksaker för män, som främst är för onani men går även att använda tillsammans med en partner (speciellt om partnern också har en egen kalender).

sexkalender till honom

Köp antingen till din pojkvän/man – eller, om du är kille – till dig själv. Produkterna i julkalendern är värda ca 2 000 kr.

Sexkalendern till honom innehåller bl.a:

 • Penisring
 • Vibrerande penisring
 • Bulletvibrator
 • Penisvibrator

Sexkalender till henne

Och för rättvisans skulle finns det även en sexkalender med enbart sexleksaker och erotiska tillbehör för henne. Sexkalendern för kvinnor innehåller onaniprodukter och vibratorer som klitorisvibrator, geishakulor, vibrator och massagestav

sexkalender kvinnor

Varför inte köpa varsin sexkalender du och din partner – en sexkalender för män till honom och en för kvinnor till dig?


Sexkalender året runt (inte bara december)

Fifty shades of - kalender

Även om sexkalendern är en adventskalender, där tanken är att man ska öppna luckor mellan just 1 – 24 december, så kan man med fördel använda en sexkalender året runt. Bara för att luckan har siffran 1 kan man ju vara lite ”rebellisk” och öppna vid ett annat tillfälle än just 1:a december.

Det kan ju även vara som så att det blir lite mycket av 24 erotiska stunder i december månad. Man kan istället sprida ut lucköppningarna mer och öppna ett visst antal luckor i veckan eller månaden, beroende på vad man tycker är lagom.

Det finns även kalendrar som inte är lika kopplade till just december och julkalendrar. Hit hör exempelvis Pleasure Overload, Sweet Sensations Kit från Fifty Shades of Grey.

Här får man istället 7 luckor med erotiska produkter som massagolja, förspelstärningar, doftljus, ögonbindel, massageleksak, mjuka remmar och fjäder.


Fifty Shades of Grey julkalender (BDSM-tema)

För dig som vill experimentera lite extra i sängkammaren och har sett (eller läst) Fifty Shades of Grey är sexkalendern med samma namn ett givet val. Kalendern är framtagen i samarbete med E L James och innehåller sexleksaker, vibratorer och produkter för BDSM. Produkter som passar både förspel och lite mer kinky aktiviteter.

I kalendern finns bl.a. rabbit vibrator, bröstklämmor, knipkulor, handbojor, piska, ögonbindel, penisring och förspelstärningar. Nu är BDSM-produkter egentligen inget unikt för just denna erotikkalender, i princip alla årets sexkalendrar innehåller 3 – 5 produkter inom BDSM/bondage som ögonmasker, handklovar, mjuka rep och liknande.

Köp 10 Days of Love challenge här (sorterat utifrån lägsta pris: 795 kr)

Last updated: 2024-04-15 13:03:23

Köp din sexkalender 2023 här

Här nedan hittar du alla årets adventskalendrar för vuxna med sexleksaker, vuxenprodukter och med erotiskt innehåll. Från butikerna nedan får du både snabb leverans, diskret avsändare och i nästan samtliga fall är det även fri frakt på din beställning. Köp din sexkalender här för en varm och spännande decembermånad!

Erotisk adventskalender för både honom & henne

adventskalender för vuxna

En klassisk erotisk adventskalender består av 24 luckor men det finns även kalendrar med exempelvis 4 luckor där tanken är att man öppnar en lucka per vecka under en månad. Det finns även vuxenkalendrar med 10 luckor som helt enkelt innebär 10 spännande tillfällen tillsammans.

De flesta erotiska adventskalendrarna har innehåll både för honom och henne, och fungerar både för heterosexuella och homosexuella par. Vissa kalendrar har lite olika tema – exempelvis mer fokus på BDSM-produkter eller premiumprodukter – men annars är innehållet i de flesta kalendrarna liknande.

Många väljer att ge bort en erotisk adventskalender till sin pojkvän eller flickvän inför december som en slags tidig julklapp. Perfekt då den erotiska kalendern ofta kommer i en riktigt snygg förpackning som är redo för att ges bort. Det här är då verkligen en present som man själv får nytta av då det mesta av innehållet är tänkt att experimentera med tillsammans.

Du får fuska – öppna flera luckor samtidigt!

Att öppna en lucka per dag funkar riktigt bra om man har en lakritskalender eller chokladkalender – när det gäller en erotisk kalender är vårt tips att fuska lite. Även om man ofta har sex kan 24 dagar på raken bli i mesta laget, dessutom är ibland innehållet i kalendern mer av ett tillbehör än en sexleksak.

Öppna därför gärna några luckor åt gången och testa på lite olika saker.

Vad innehåller en sexkalender?

En sexkalender innehåller vuxenleksaker och tillbehör för både honom, henne och produkter att använda tillsammans.

Produkter för honom som man brukar hitta i en sexkalender är exempelvis:

För henne finns vuxenprodukter i stil med:

 • Lufttrycksvibrator från t.ex. Satisfyer eller Womanizer (ofta bakom lucka 24).
 • Dildo
 • Mini-vibrator
 • Rabbitvibrator
 • Vibratorägg / geisha-kulor
 • Sensuella genomskinliga underkläder i spets som trosor & BH.

Produkter för båda:

 • Massageolja
 • Ögonbindel
 • Mjuka handklovar
 • Buttplug
 • Parvibrator
 • Kittlare & piska
 • Glidmedel
 • Sexspel för att prova på nya ställningar, få inspiration m.m.

Tips! Köp med glidmedel och rengöring för sexleksaker när du köper din julkalender (om det inte redan ingår). Det kommer göra det både enklare och roligare att utforska innehållet.

Presentboxar & set med sexleksaker

Som ett alternativ till erotiska sexkalendrar finns även presentboxar som innehåller ”startkit” med sexleksaker. Produkterna påminner mycket om det man hittar i en sexkalender och adventskalender, men fördelen med sexleksaksset är att de går att köpa året runt. Adventskalendrar säljs ofta bara under en begränsad tid och blir fort slutsålda (då de normalt är väldigt populära).

Så gör du din egna sexiga julkalender

Precis som att många gör egna adventskalendrar till sin partner med små presenter och överraskningar kan du göra en egen sexig julkalender att ge till din pojkvän eller flickvän.

 1. Bestäm först om du vill ha 24 luckor eller förenkla det lite till 4 luckor (dvs en ”riktig” adventskalender där man öppnar en lucka varje advent).
 2. Välj sen innehållet i din julkalender. Har du tänkt att ha 24 luckor bör du välja enklare och billigare produkter (t.ex. kondomer, tengaägg och liknande) då det kan bli lite väl dyrt med exklusiva sexleksaker bakom varje lucka… Du hittar ett stort och brett utbud av vuxenprodukter hos t.ex. Mshop och Sinful.
 3. Har du istället en adventskalender med 4 luckor – vilket vi för enkelhetens skull rekommenderar – kan du istället slå in en liten blandning av sexleksaker i ett paket. Du kan exempelvis ha ett tema för paketet som BDSM där produkterna i den luckan är mjuka handklovar, en kittlare och ögonbindel.
 4. Skapa en bra mix av produkter. Välj både produkter som passar bra till henne, några som är främst för män och vuxenprodukter som passar för båda.
 5. Komplettera rena sexleksaker (vibrator, masturbator m.m.) med tillbehör som massageolja, lusthöjande krämer, underkläder och ett bra glidmedel.
 6. Slå in dina produkter i små paket eller påsar. Numrera paketen eller påsarna med rätt datum. Färdigt!

Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2023-09-26

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par