Strap On

Med en strap on kan man ta sexlekarna till nästa nivå. En strap on dildo kan bäras av både honom och henne – ge både analsex, vaginal sex eller varför inte oral sex. En strap on dildo öppnar upp många spännande möjligheter i sexlivet.

Bästsäljande Strap On med utbytbar dildo

Det här setet innehåller både en strap on dildo, justerbart harness och fjärrkontroll för att styra vibrationerna med. Dildon har ett säkerhetsstopp så att den går att använda vid analsex utan risk att den ska åka in.

Den medföljande dildon är 22 cm lång (införbar längd på 16 cm) och går att använda med vibrationer, den här då 3 olika vibrationslägen som går att styra med den medföljande fjärrkontrollen. Dildon har en böjning uppåt för att stimulera både prostatan hos honom eller G-punkten hos henne (beroende på vem det är som blir penetrerad).

  • Går att använda av både honom & henne
  • Dildon har sugpropp så den går att ta av och t.ex. sätta på kakelplattor i duschen
  • Använd tillsammans med rikligt med glidmedel

Strap On med dubbeldildo

Unisex strap On dildo som kan bäras av både henne och honom med två dildos fastsatta i selet. Den övre penisen är något grövre (4 cm diameter) och den undre något smalare (3 cm). Båda är ca 13 cm långa och tanken är att använda den övre för vaginal sex och den undre penisen för analsex.

Anledningen till att strap on-dildon är unisex är för att den övre dildon är ihålig och alltså går att stoppa in penisen i (men det är inget måste för att använda den).

  • Unisex Strap on dubbeldildo som även passar oerfarna pga relativt små storlekar
  • Justerbart sele som passar de flesta
Tyvärr, hittade inga produkter.

Strap on för henne (G-punkt + dildo)

strap on för tjejsex

Strap on dildo framtagen för kvinnor och tjejsex där den hos bäraren är införd och sitter på plats mot G-punkten samtidigt som mottagaren blir stimulerad av den vibrerande dildon.

Precis som när man använder ett vibratorägg ger denna strap on-dildon träning för bäckenbotten genom att den behöver klämmas åt lite för att sitta på plats.

  • Strap on-dildon har 3 olika hastigheter och 4 olika vibrationsmönster att experimentera med
  • Sexleksak för henne utan något sele eller harness
Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2022-05-02

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par