Klitoris vibrator

Klitoris existerar med ett enda syfta – att ge njutning. Klitoris är full av nervändar som vilket gör den väldigt känslig och går att stimulerar på många olika sätt, med tungan, massage, fingrar eller en vibrator. Då vi alla föredrar olika njutning och går igång på olika saker så är det samma med klitoris. Då klitoris är så känslig är det inte alla som klarar av massage direkt på, utan föredrar hellre att vibrationerna är runtomkring.

Som tur är finns det ett STORT utbud av klitorisvibratorer och det går att välja en vibrator som passar bra för just dig. När du köper en klitoris vibrator kan du t.ex. välja mellan, och ställa dig följande frågor.

  • Behöver den vara helt 100 % vattentät så att du kan ha den i dusch och bad, eller räcker det att den klarar av vattenstänk?
  • Vill du ha både penetration och klitorisstimulering?
  • Vill du uppleva kraftfulla orgasmer genom lufttrycksvågor mot klitoris?
  • Vill du även bli stimulerad av din partner?

Klitorisvibrator med kraftfulla vibrationer

Vill du ha kraftfulla vibrationer kan du med fördel välja en magic wand vibrator. Det är en massagestav där massagehuvudet kan användas både till att stimulera klitoris eller andra områden på kroppen. En allt-i-allo sexleksak som både stimulerar och masserar.

Klitorisvibrator som även penetrerar

Vill du både få penetration med G-punktsstimulering och klitorisstimulering kan du välja en rabbitvibrator som både penetrerar och gnuggar det känsliga området runt klitoris.

Revolutionerande lufttrycksvibrator som stimulerar klitoris

Vill du uppleva känslan av oralsex med en sugande känsla, och för dig som har svårt att få orgasm av vanlig vibrator, bör du välja en lufttrycksvibrator. Denna revolutionerande sexleksak har fått många kvinnor som annars har svårt att få orgasm att få både kraftfulla och multipla orgasmer. Vissa undersökningar pekar på att 99 (!) av alla kvinnor får orgasm med en sådan klitorisvibrator.

Klitorisvibrator att använda med en partner

Vill du få stimulering av din partner när ni har sex kan du välja en parvibrator eller trä på honom en vibrerande kukring. En vibrerande penisring kommer gör så att din partner kommer åt området runt din klitoris vid penetration och stimulerar då området extra. När din partner stöter in i dig glider även den vibrerande penisringen emot och gnuggar klitoris.

Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2021-06-02

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par