Bästa Fleshlight

Fleshlight logo

Fleshlight är den mest populära sexleksaken bland män och anledningen är den sköna, realistiska och verklighetstrogna upplevelsen. En fleshlight är en lösvagina som påminner både till det yttre och inre utseendet om en vagina. Den här masturbatorn kallas även för pocket pussy då det ju det som den föreställer och då den inte är mycket större än en ficklampa är den enkel att gömma undan eller ha med sig på t.ex. resan.

De flesta fleshlights används ”för hand” så inga batterier eller sladdar behövs. Det finns även mer avancerade batteridrivna fleshlights med vibrationer. Vad man föredrar är lite av en smaksak, gillar du att ha kontrollen själv eller vill du få hjälp från maskinen att göra jobbet?

Fakta: Namnet Fleshlight är en ordlek av ficklampa och kropp på engelska, anledningen är för att sexleksaken – när den är i sin förpackning – påminner om formen av en ficklampa och det som den föreställer ju en del av en kvinnokropp.

Utöver fleshlights för vaginalsex finns även varianter för oralsex och analsex. Här nedan går vi igenom och recenserar alla de mest populära Fleshlight-modellerna som går att köpa i Sverige. Längre ner kan du läsa exakt hur en fleshlight fungerar, hur du rengör den och lite tips & trix för en skönare onani.


Bästa fleshlight 2022 (Sverige)

Här kommer de fleshlight som vi rekommenderar, som fått bäst i test eller på annat sätt utmärker sig. Här kan du köpa din fleshlight snabbt, smidigt och diskret på nätet. Vi jämför pris från flera olika vuxenbutiker så du kan köpa den billigt dessutom.

Det är på sätt och vis svårt att utse en bäst-i-test fleshlight efter ALLA lösvaginor från Fleshlight är bra. Det är helt enkelt en testvinnare i sig. De olika modellerna har lite olika funktioner och design men är i grunden ganska lika. Det är därför viktigare att du väljer en fleshlight som passar dig bäst och det du vill ha ut av den. Fortsätt läsa för att hitta bästa fleshlighten.

Guide – vilken fleshlight ska jag välja:

Bäst fleshlight för att bli mer uthållig i sängen (tightare variant)

Det går att träna upp allting – kondition i löpspåret och styra på gymmet. Du kan även träna upp din uthållighet i sängen. Det ser Fleshlight Stamina Training Unit till att hjälpa dig med. Den här modellen är tillverkad i Real Feel Super Skin ger en skön och mycket realistisk upplevelse

En Fleshlight Training Unit är trängre än en vanlig fleshlight – vilket både kan vara skönare och göra att det är svårare att kämpa emot. Den här varianten går att justera genom att vrida på ett vrede, på så sätt kan det skapas ett vakuum inuti vilket ger en mer intensiv upplevelse.

Övning ger färdighet – ju mer du använder din Fleshlight Stamina Training Unit desto längre kan du räkna med att hålla på sen när det väl gäller. Du förenar nytta med nöje helt enkelt.

 • Ger bättre uthållighet i sängen för många på 3 – 4 veckor
 • Allt du behöver följer med – fleshlighten, rengöringsmedel, glidmedel och t.o.m. duschmunstycke
 • Diskret produkt som är enkel att gömma undan
 • Vissa uppfattar den som lite för tight, är du väldigt välutrustad bör du välja annan modell

Fleshlight Flight Pilot – Bästa diskreta fleshlighten

Fleshlight Flight Pilot

Fleshlight Flight Pilot är en snygg stilren och diskret masturbator i svart design för män. Namnet Flight Pilot har att göra med att den är i ”resestorlek” – enkel att ta med sig på ett diskret sätt.

Den kommer i en snygg svart behållare där ingen kan misstänka vad innehållet är (om man inte äger en själv då det vill säga). Vi hoppas inte att namnet Flight Pilot kommer från att flygkaptenen har med sig en sådan i cockpit…

 • Diskret fleshlight i kompakt format (längden är totalt endast 20 cm, inre längd 16,5 cm)
 • Tillverkad i hudliknande naturtroget material, du kan skapa vakuum inuti för att skapa en extra skön sugkänsla
 • Prisvinnande fleshlight, har bl.a. vunnit utmärkelsen ”årets sexleksak för män” på AVN Award.

Bäst i test fleshlight – transparent masturbator för handjobb

Fleshlight Quickshot Vantage

Fleshlight Quickshot Vantage är en unik testvinnande fleshlight med genomskinligt material så att du ser vad som pågår på insidan när du använder den. Har vunnit pris som ”bästa nya sexleksak för män” på ETO Awards.

Quickshot Vantage är tillverkad i sköna hudliknande ”SuperSkin”-materialet som ger en riktigt verklighetstrogen och skön onaniupplevelse.

Den här masturbatorn är till skillnad från de flesta andra fleshlights öppen i båda ändarna, detta ger en känsla av ett handjobb som någon annan utför. Denna Fleshlighten kan med fördel användas tillsammans med en partner, då satsen inte hamnar inuti sexleksaken kanske en partner kan ställa upp på andra sidan istället?

Inuti fleshlighten finns det utbuktningar och knottror som förstärker stimulansen och upplevelsen. Använd tillsammans med vattenbaserat glidmedel för att få en så skön upplevelse som möjligt.

 • Vunnits pris som ”bästa nya vuxenprodukt för män” på ETO Awards
 • Ger en realistisk känsla av ett handjobb

Riley Reid – Bästa fleshlighten för anal

De flesta fleshlights är som bekant för ”vanlig” vaginal sex, denna varianten i serien Fleshlight Girls är istället för anal penetration och tillverkad efter en avgjutning av porrskådespelaren Riley Reid.

Då fleshlighten är anal är det en trängre och mer tight upplevelse, precis som på riktigt. På insidan finns en knottrig yta tillverkad i sköna och hudliknande Super Skin-materialet. Använd mycket glidmedel (vattenbaserat) när du använder din Reiley Reid anal fleshlight.

 • Fleshlight för tight analsex
 • Ha sex med en porrskådis med denna sexleksak

Bästa Fleshlighten för nybörjare

Fleshlight Pink Lady

Fleshlight Pink Lady är den mest klassiska och ”vanliga” fleshlighten och som därför passar bra för nybörjare – orginalet skulle man kunna säga.

Fleshlight Pink Lady har en inte fullt lika tight insida som vissa andra fleshlights, men du kommer antagligen inte kunna hålla på så länge ändå tack vare det supermjuka och sköna materialet på insidan. Till skillnad från andra fleshlights har den inte heller några direkta knottror eller räfflor på insidan istället är helt rak.

 • Klassisk Fleshlight som passar de flesta

Fleshlight Stamina Value Pack – Komplett paket

fleshlight stamina value pack

Slutligen – har du bestämt dig för en fleshlight och vill ha alla praktiska tillbehör som finns så är Fleshlight Stamina Value Pack ett väldigt prisvärt och bra paket.

Här ingår själva fleshlighten (Fleshlight Stamina som vi har skrivit om här ovan) men även flera riktigt bra tillbehör som glidmedel anpassat efter just fleshlights, rengöringsmedel, ett speciellt puder som gör att materialet (Real Feel Super Skin) håller extra länge samt fäste för att sätta fast fleshlighten mot en vägg så att du inte själva behöver hålla i den.

 • Fleshlube glidmedel (100 ml)
 • Fleshwash rengöring (100 ml)
 • Renewing Powder (ser till att det hudliknande materialet inte blir hårt eller torkar ut)
 • Shower mount (adapter så att du kan fästa din fleshlight i t.ex. duschen)

Fleshlight Go – Bästa diskreta mini-varianten

fleshlight go

Fleshlight har tagit fram en serie med ”mini-varianter” av den sina populära masturbator som heter Go. Längden på sexleksaken är endast 21 cm (varav införbar längd 17 cm) och har precis som andra Fleshlight mycket verklighetstroget SuperSkin-material på insidan och med sugande vacuum inuti tack vare locket på ovansidan.

Det som främst skiljer Fleshlight Go från andra varianter är helt enkelt att den är mindre och därmed enklare att gömma undan eller ha med sig på resan.

 • Mini-variant av Fleshlight
 • Finns både hudfärgad och genomskinlig
 • För dig som vill ha en riktigt diskret masturbator

Bästa Fleshlight för avsugning / blowjob

fleshlight turbo

Med Fleshlight Turbo så skapas tre spännande effekter när du stoppar in din penis tack vare de olika sektionerna – Först kommer öppningen som påminner om en öppnad mun, därefter möts man av tungan för att sen komma in i den räfflade och knottriga tunneln av supermjukt SuperSkin-material.

Denna Fleshlighten är tänkt att likna en avsugning / blowjob så mycket som möjligt. Till skillnad från många andra Fleshlight är öppningen inte ”realistisk” i den mån att den liknar en vagina, mun eller anus och här står funktionen främst.


Hur fungerar en Fleshlight?

Hur fungerar en Fleshlight?

En Fleshlight har ett munstycke som du först skruvar av för att öppna upp den. Munstycket gör att fleshlighten blir väldigt diskret och verkligen ser ut som en stor – men vanlig – ficklampa.

På insidan av det hårda fodralet finns en mjuk insida med olika struktur. Den mjuka insidan (sleeven) är tillverkad i Real Feel Super Skin, ett material framtaget för att precis kännas som hud och används i mer exklusiva sexleksaker för att det ska kännas så verklighetstroget som möjligt.

Insidan har olika strukturer och är olika tight. Invändigt kan det t.ex. vara knottror, räfflor eller andra detaljer. Du kan även reglera hur tight den ska vara genom att vrida på reglaget på toppen, du skapar då mer eller mindre vakuum, vilket skapar en sugande känsla och gör att det blir mer eller mindre motstånd.

Hur använder jag en fleshlight?

Använd din fleshlight tillsammans med vattenbaserat glidmedel för en realistisk, mjuk och skön upplevelse. Använder man sig av silikon finns det risk att man skadar sin fleshlight, därför bör du undvika det.

 1. Skruva loss locket på din Fleshlight
 2. Applicera glidmedel vid mynningen innan du tränger in
 3. För att öka eller minska vakuum inuti din Fleshlight skruvar du på locket. Du kan på så sätt skapa sug och öka eller minska hur mycket motstånd du vill ha när du onanerar.
 4. När du är klar är det dags för rengöring, vilket du kan läsa om i nästa stycke.

Så rengör du din fleshlight

Efter användning är det dags för rengöring. Det är enkelt, men viktigt att du gör rätt:

 1. Använd aldrig tvål för rengöring eftersom det har en uttorkande effekt. Det finns speciella rengöringsmedel som är till för just fleshlights.
 2. Ta loss den mjuka insidan av din Fleshlight och skölj av med varmt vatten och rengöringsmedel för sexleksaker (se nedan)
 3. Efter rengöring låter du den torka helt innan du lägger tillbaka den i sin förpackning.
 4. Du bör även använda pulver invändigt för att Real Feel Super Skin-materialet ska hålla extra länge och behålla sin hudliknande känsla.
 5. Allt detta gör du för att din Fleshlight ska hålla sig fräsch och kunna gå att använda många gånger

Fleshlight rengöringsmedel

Vi rekommenderar Fleshwash för att rengöra din Fleshlight efter användning. Även om du kan använda dig av andra produkter för rengöring så är denna produkt framtagen av samma företag som ligger bakom Fleshlight just för att den ska fungera så bra ihop med deras masturbatorer som möjligt.

Använd gärna även Fleshlight pulver efter att du har rengjort den, det hjälper till den bibehåller sin mjuka och lena yta.

Tyvärr, hittade inga produkter.

Tips för extra njutning med din fleshlight

 • Använd mycket glidmedel
 • Lägg den mjuka insidan av din fleshlight i varmt vatten innan du använder den så att den blir kroppstempererad. Din fleshlight kommer så klart att bli varm efter en stunds användning men vill du att den ska vara riktigt skön direkt är det bra att värma upp den lite.

Det finns även tillbehör att köpa till till sin fleshlight, hit hör bl.a. sugpropp för att kunna fästa sin sexleksak i duschen eller motor som förvandlar din fleshlight till en auto masturbator.

Fördelar med fleshlight

 • Skön onani tack vare en verklighetstrogen upplevelse
 • Mycket realistisk textur
 • Bra för att bygga uthållighet i sängen
 • Diskret förvaring som påminner om en ficklampa
 • Enkel att plocka isär och rengöra efteråt
 • Finns flera varianter (både vaginal, oral, anal)

Nackdelar

 • Glidmedel behövs
 • Något stor sexleksak (ca 20-25 cm lång), även om utformningen är diskret.

Fleshlight Girls – Välj din porrstjärna

Fleshlight har gett ut en hel serie med masturbatorer som är avjutningar av olika porrskådisars vaginor eller anus. Har du någon favorit-porrstjärna kan du med en masturbator från serien testa på hur det är att ha sex med just din favoritskådespelare.

Ett mycket hett tips är att titta på film med porrstjärnan ifråga samtidigt som du använder din Fleshlight – du får då nästan känslan av att vara med i filmen.

Fleshlight själva kallar kollektionen för ”Get inside your favorite stars” och innehåller namn som Alina Lopez, Stoya, Riley, Reid, Madison Ivy, Eva Lovia, Mia Malkova, Elsa Jean och Dillon Harper.

Visar 1 – 7 (av 81 produkter) Hittade 81 st produkter Hittade en produkt No results found
Filters Sort results
Reset Apply
Fleshlight Girls - Jenna Haze
Jenna Haze vagina i klonat format, från Fleshlight Girls.
Fleshlight Girls: Riley Reid, Utopia
795 kr899 kr
Fleshlight Girls: Alexis Texas, Outlaw
795 kr899 kr
Fleshlight Girls - Kimmy Granger Rebel
Vad gör den speciell? Fantiserar du också om stjärnan Kimmy Granger? Då är Fleshlight Girls Kimmy Granger Rebel något för dig! Fleshlight Girls är serien för dig som vill ha en verklighetstrogen…:
Fleshlight Girls - Autumn Falls Cream
Vad gör Fleshlight Girls Autumn Falls Cream speciell? Den här Fleshlighten är formad och designad efter den heta porrstjärnan Autumn Falls som gick från okänd till världsberömd på bara 2 år.…:
Fleshlight Girls Christy Mack Attack
Märket Fleshlight är kända över hela världen för sin höga kvalité, och deras lösvaginor är världens mest sålda manliga onanihjälpmedel!Fleshlight Girls är en serie produkter där man låtit…:
Fleshlight Girls Abella Danger
Avgjutning från kända Abella Danger, med insatsen Danger.
1 2 12

Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2022-10-24

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par