G-punktsvibrator

G-punktsvibrator är ett samlingsnamn för alla vibratorer som stimulerar G-punkten. G-punktsvibratorn har ofta en böjning uppåt några centimeter in på sexleksaken för att den just gnugga, vibrera eller gnidas mot området runt G-punkten.

G-punktsdildon kan se ut på flera olika sätt – den kan vara i form av en realistisk dildovibrator med markerat ollon som är böjt uppåt, som en ”designdildo” med rundade former eller som en böjd parvibrator som är fixerad mot G-punkten. Även rabbitvibratorn kan räknas som en G-punktsvibrator då den både stimulerar klitoris och G-punkten när den förs in.

Prisvinnande G-punktsvibrator / äggvibrator

g-punktsvibrator

Lovense Lush är en mycket populär och prisvinnande vibrator som både fungerar som en G-punktsvibrator och klitorisvibrator. Själva vibratorn är böjd med en U-form som förs in i vaginan, den införda delen är äggformad och det är den som vibrerar och ligger an mot klitoris.

Lovense Lush är även appstyrd så att den går att styra via mobilen (både via wifi och bluetooth). Den passar därför bra för att använda vid partnerlekar eller långdistans-sex. Den går självklart bra även att styra via knappen som sitter på utsidan av sexleksaken för att sätta på/av samt ändra mellan olika vibrationsmönster.

  • Styr G-punktsvibratorn via app
  • 100 % vattentät så går att använda både i badet och duschen
  • Mycket tyst vibrator som max låter i 46 dB

Köp din G-punktsvibrator här

Visar 1 – 7 (av 83 produkter) Hittade 83 st produkter Hittade en produkt No results found
Filters Sort results
Reset Apply
G-Mate G-Punktsvibrator
Liten nätt vibrator lagom stor för att skänka njutning åt kvinnan G-Punkt.
Pretty Love Nigel - Uppladdningsbar g-punktsvibrator
Om g-punktsstimulering är din grej, kan Pretty Love Nigel bli din bästa vän. Med en bullig och böjd topp och med kraftfulla vibrationer som kommer i sanslösa 30 olika varianter, har det här lilla…:
Liten G-punktsvibrator
Stimulerar G-punkten! Perfekt böjd och smidig vibrator G-Spot Vibe från Elegant Series med utpräglat massagehuvud till en direkt stimulation av hennes G-punkt. Kan även användas till stimulation av hans P-punkt. 15 vibrationsmodus som styrs via praktisk o
Rock Chick Diva G-punktsvibrator
Rock Chick Diva är en vibrator som gör jobbet åt dig! Den undre delen av U-et är inuti vaginan och ger vibrationer rakt mot G-punkten, medan den övre ligger direkt mot klitoris. Efter att Rock Chick…:
Belladot Bodil - G-punktsvibrator
G-punktsvibratorn Bodil från svenska Belladot är en vattentät kvalitetsstav med steglös vibratorkontroll. Toppen har en lätt böj som gör att den på ett smidigt sätt kommer åt g-punkten. Bodil…:
G-punktsvibrator
För en precis stimulation av G-punkten! Perfekt böjd G-punktsvibrator från ORION med stort ollon till en direkt stimulation av hennes vaginala lustpunkt. Kan även användas till stimulation av hans anala P-punkt. 12 vibrationsmodus ger variation och styrs
Romance Lucy G-punktsvibrator
Romance Lucy är en ny och spännande vibrator för härlig g-punktsstimulering som har en distinkt och vacker rubinröd färg och ett lyxig look. Precis som de andra produkterna i Romance-serien är G-punktsvibratorn…:
1 2 12
Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2022-05-10

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par