G-punktsvibrator

G-punktsvibrator är ett samlingsnamn för alla vibratorer som stimulerar G-punkten. G-punktsvibratorn har ofta en böjning uppåt några centimeter in på sexleksaken för att den just gnugga, vibrera eller gnidas mot området runt G-punkten.

G-punktsdildon kan se ut på flera olika sätt – den kan vara i form av en realistisk dildovibrator med markerat ollon som är böjt uppåt, som en ”designdildo” med rundade former eller som en böjd parvibrator som är fixerad mot G-punkten. Även rabbitvibratorn kan räknas som en G-punktsvibrator då den både stimulerar klitoris och G-punkten när den förs in.

Prisvinnande G-punktsvibrator / äggvibrator

g-punktsvibrator

Lovense Lush är en mycket populär och prisvinnande vibrator som både fungerar som en G-punktsvibrator och klitorisvibrator. Själva vibratorn är böjd med en U-form som förs in i vaginan, den införda delen är äggformad och det är den som vibrerar och ligger an mot klitoris.

Lovense Lush är även appstyrd så att den går att styra via mobilen (både via wifi och bluetooth). Den passar därför bra för att använda vid partnerlekar eller långdistans-sex. Den går självklart bra även att styra via knappen som sitter på utsidan av sexleksaken för att sätta på/av samt ändra mellan olika vibrationsmönster.

  • Styr G-punktsvibratorn via app
  • 100 % vattentät så går att använda både i badet och duschen
  • Mycket tyst vibrator som max låter i 46 dB

Köp din G-punktsvibrator här

Visar 1 – 7 (av 94 produkter) Hittade 94 st produkter Hittade en produkt No results found
Filters Sort results
Reset Apply
G-Mate G-Punktsvibrator
Liten nätt vibrator lagom stor för att skänka njutning åt kvinnan G-Punkt.
G-spot: George G-punktsvibrator, rosa
G-punktsvibrator
För en precis stimulation av G-punkten! Perfekt böjd G-punktsvibrator från ORION med stort ollon till en direkt stimulation av hennes vaginala lustpunkt. Kan även användas till stimulation av hans anala P-punkt. 12 vibrationsmodus ger variation och styrs bekvämt via knapptryck direkt på vibratorn. Av en sammetslen soft touch textur som gör att vibratorn är lätt ... Läs mer
279 kr439 kr
Fifty Shades of Grey Sensation G-punktsvibrator
G-punktsvibrator till nybörjaren Användarvänlig design 100% vattentät 15 olika vibrationsmönster och 5 intensitetsnivåer Designad i läcker svart och jämn silikon Förvaringspåse medföljer i 100% återanvändbar plast USB-laddningskabel inkluderad
Vush Myth G-Punktsvibrator
Smart G-punktsvibrator till g-punkten och andra erogena zoner Fungerar perfekt för stimulering av både män och kvinnor 5 mönster och 5 hastigheter, kan ge dig 25 kombinationer Laddas med den medföljande magnetiska USB-laddningskabeln Vattentät, så att den kan användas i badkaret eller under duschen Förvaringspåse medföljer för förvaring eller resa
Prestige Natasha G-Punktsvibrator
Prestige Natasha G-Punktsvibrator är en elegant och kvalitativ vibrator från Dream Toys. Denna vibrator har en flexibel punkt i mitten av själva vibratorn vilket gör att du kan använda denna produkt…:
Skins Minis The Sweet G - G-Punktsvibrator
Liten och praktisk g-punkts vibrator med kraftfull motor Utrustad med 7 vibrationsmönster och 3 intensitets styrkor Designad för att träffa din g-punkt helt perfekt Framställd av hudvänlig silikon, som känns mjuk och läcker mot huden Används med vattenbaserat glidmedel
215 kr323 kr
1 2 14
Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2022-05-10

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par