Stor dildo

Är du ute efter en dildo i modell större som även kan vibrera hittar du här utvalda stora dildos. För dig som vill prova på hur det känns att fyllas ut rejält, och inte vill ha någon normalstor penis, har du här möjligheten att testa en stor dildo på uppemot 25 – 27 cm med en omkrets på 15 – 16 cm. En omkrets på 16 ger en diameter på ca 5 cm.

De flesta stora dildos är penisliknande och är tillverkade i skönt hudliknande material med samma struktur som huden på en penis med ådror och markerat ollon. Finns i både svart och ljus hudton, beroende på vad du föredrar.

De flesta stora vibrerande dildos är batteridrivna, antingen med vanliga batterier eller uppladdningsbara med USB-sladd. Det går självklart bra att använda dildon även utan batterier men då blir penetrationen utan vibrationer. Vill du även ha klitorisstimulering med din dildo kan du istället överväga en rabbit vibrator som även de penetrerar och vibrerar.

Köp en stor dildo med vibrationer här (20 – 30 cm)

Stora dildos (från ca 20 cm och uppåt) med vibrator som ger extra stimulans vid onani. Använd tillsammans med vattenbaserat glidmedel, efteråt sköljer du din stora dildo i ljummet vatten och du bör helst rengöra den med sexleksaksrengöringsmedel.

  • För dig som vill ha en stor dildo på minst 20 cm som även kan vibrera

Enormt stor dildo (30 – 45 cm!)

För dig som absolut inte nöjer dig med en genomsnittlig penis, och till och med tycker en dildo på 20 cm är lite liten, finns det är enorma dildos som är på från 30 cm upp till 45 cm. Tänk på att även om dildon är jättestor (längd 40 – 45 cm) så är den införbara längden något mindre då den även har pung eller sugfot/stopp i botten som inte kan införas.

  • Inget för nybörjaren – använt med rikligt med glidmedel

Stor realistisk dildo (25 cm+)

För dig som vill ha en stor realistisk dildo som verkligen ser ut som en riktig kuk med markerat ollon, ådror på penisskaftet och pungkulor att klämma på så hittar du här sådana dildos på minst 25 cm.

Dessa stora realistiska dildos är ofta tillverkade av PVC som är ett hårt material som ändå har en viss ”mjukhet” när man tar och klämmer på det. Tanken är att det ska kännas ungefär på samma sätt som att klämma på en riktig erigerad penis. Materialiet är både ftalatfritt och latexfritt.