Stor vibrerande dildo

Är du ute efter en dildo i modell större som även kan vibrera hittar du här utvalda stora vibrerande dildos. För dig som vill prova på hur det känns att fyllas ut rejält, och inte vill ha någon normalstor penis, har du här möjligheten att testa en stor dildo på uppemot 25 – 27 cm med en omkrets på 15 – 16 cm. En omkrets på 16 ger en diameter på ca 5 cm.

De flesta stora dildos är penisliknande och är tillverkade i skönt hudliknande material med samma struktur som huden på en penis med ådrar och markerat ollon. Finns i både svart och ljus hudton, beroende på vad du föredrar.

De flesta stora vibrerande dildos är batteridrivna. Det går självklart bra att använda dildon även utan batterier men då blir penetrationen utan vibrationer. Vill du även ha klitorisstimulering med din dildo kan du istället överväga en rabbit vibrator som även de penetrerar och vibrerar.

Köp en stor dildo med vibrationer här

Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2021-06-02

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par