Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Womanizer Starlet 3 Indigo

699 kr

En uppgraderad version av Womanizers minimodell Starlet - här är Starlet 3!

Minimodellen som stimulerar klitoris med fantastiska tryckvågor men nu i nya färger och med fler intensitetsnivåer. Väldigt enkel att använda under samlag och är dessutom vattentät och uppladdningsbar.

Köps ofta tillsammans

Översikt

Beskrivning

En av Womanizers storsäljare är här i en uppdaterad version - Womanizer Starlet 3.

Det är fortfarande den ursprungliga och patenterade Pleasure Air Technology® som stimulerar klitoris. Men nu med två ytterligare intensitetsnivåer, samtidigt är den fortfarande vattentät och USB-uppladdningsbar - till ett rimligt pris!

Womanizer Starlet 3 har 6 intensitetsnivåer och stimulerar klitoris utan direkt beröring vilket gör den optimal för dig som har en känslig klitoris.

Den revolutionerade tekniken Pleasure Air Technology® stimulerar med hjälp av vakuum och tryckluft på ett mycket behagligt och intensivt sätt som nästan känns som oralsex.

Därför älskar vi Womanizer Starlet 3 Indigo:

  • 6 intensitetsnivåer
  • Vattentät
  • Ftalat- och latexfri
  • USB-kabel ingår
  • Resevänlig

Eftersom Womanizer Starlet 3 är en minimodell och knappt väger något får den lätt plats i handväskan. Dessutom är den enkel att hålla i och greppvänlig vilket underlättar om du vill använda Starlet 3 under samlag.

Visa mer
Skötselråd

Rengör med jämna mellanrum med ljummet vatten och en toy cleaner. Ta bort munstycket för att få den riktigt ren och låt den sedan lufttorka. På så sätt håller du bakterier borta och ökar livslängden på din lufttrycksvibrator.

Användning

Placera munstycket över/runt om klitoris och sätt igång vibrationerna på lägsta nivån. När du hittat just din sköna punkt behöver du inte röra din Womanizer, den gör jobbet åt dig. Öka nivån på vibrationerna tills du känner ett sug/pirr i klitoris. Har du svårt att hitta rätt punkt kan du knipa ihop låren lite så får den lättare tag runt klitoris, dessutom blir känslan mer intensiv. Använd med ett vattenbaserat glidmedel för en skönare effekt.

Mer information
Allmänt
Varumärke
Womanizer
Färg
Blå
Appstyrt
NEJ
Kroppsdel
Klitoris
Ftalatfri
Ja
Typ av glidmedel
Vattenbaserat
Dimensioner
Storlek
XXXL
Strömförsörjning
Uppladdningsbar
JA
Recensioner
Write Your Own Review
Du recenserar:Womanizer Starlet 3 Indigo
Ditt betyg
Relaterat blogginlägg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video