Penisring

En penisring är ett enkelt sätt att få en hårdare erektion som varar längre. Penisringar finns både med och utan vibrator. Precis som att det finns rabbit vibrator till henne så finns det även penisring med rabbit vibrator. Och syftet är detsamma – att stimulera klitoris vid penetration. Penisring är normalt tillverkad i skönt och stretchigt silikonmaterial. Den passar därför de flesta storlekar och omkretsar.

Det finns även penisringar med olika ”utbyggnader” som penisring med massage av prostatan samtidigt. Penisringen kan även sättas runt pungen för att klämma åt på ett skönt sätt.

Bäst penisring 2022

Vi tycker att Satisfyer Strong One är en av de mest spännande penisringarna som finns på marknaden. Det kommer från populära Satisfyer och är något så coolt som en appstyrd penisring i stretchigt högkvalitativt silikon.

Styr penisringen och vibrationerna med den tillhörande appen – antingen i samma rum eller från distans. Du kan låta din partner styra hur vibrationerna i din penis ska kännas, totalt finns 10 olika lägen, vibrationer och pulser.

Appen ingår gratis, ringen är mycket enkel att rengöra och den har har uppladdningsbart batteri. Den sköna passformen och de innovativa funktionerna i appen gör att vi utser Satisfyer Strong One till den bästa penisringen 2022.


Bäst penisring med vibrator

Lelo Tor 2 är den penisring med vibrator som vi tycker är riktigt bra. Penisringen är framtagen av svenska Lelo som är klassat som ett premiummärke inom vuxenleksaker. Penisringen är både uppladdningsbar och vattentät – men framför allt är den väldigt kraftfull tack vare den inbyggda motorn som har 6 olika stimuleringsnivåer. Trots att den är kraftfull är den även tyst och surrar bara lite lågt vid användning.

Enda nackdelen med Lelo Tor 2 är prislappen som ofta ligger runt tusenlappen, men vill man ha kvalitet så får man betala lite extra. Vi tycker ändå det är värt det!

 • Stimulerar både honom och henne
 • Laddas med USB (2h batteritid)
 • 6 st olika vibrationsnivåer
 • Tyst och kraftfull motor
lelo tor 2 vibrerande penisring


Penisring med kamera

Drömmer du om att medverka i och spela in porrfilm? Då är denna penisringen något för dig. På ovansidan av penisringen sitter nämligen en kamera som spelar in allt som du och din partner vill få med på film. Detta är en riktigt cool sexleksak som även har night vision för att filma i mörker. Filmar du även samtidigt med mobilen kan ni klippa till en ”riktig” vuxenfilm med klipp mellan olika vinklar.

 • Tillverkad i mjukt skönt silikon som passar de flesta penisstorlekar
 • Uppladdningsbart batteri
 • Mini-kameran filmer i 1280p som sen kan föras över via Wifi

Vibrerande penisring som även stimulerar pungen

We-vibe Verge är en penisring som även fungerar mycket bra som parvibrator då den böjer sig ner och stimulerar både pungen och bäckenbotten.

Precis som en vanlig penisring ger We-vibe Verge kraftfullare erektion och hjälper att förlänga erektionen. Men tack vare sin unika design så kommer den även åt området ner under pungen vilket ger stimulans till ett större område, och vid sex så stimulerar den även din partner. We-Vibe penisvibrator är appstyrd och går att kontrollera via app i mobilen. Det går även att vrida penisringen så att den ”tung-liknande” delen hamnar uppåt.

 • 10 olika vibrationslägen
 • Kan träs över både pung och penis
 • Går att appstyra, antingen själv eller av partner
 • Vattentät och uppladdningsbar

Mighty One Vibrerande Penisring

Ytterligare en penisring från Satisfyer är Mighty One som är en rejäl penisring med stark inbyggd vibrationsmotor. Penisringen är töjbar i silikon och passar de flesta omkretsar. Precis som många andra Satisfyer-leksaker är den appstyrd och går att fjärrstyra via mobilen och appen Satisfyer Connect.

 • 10 olika vibrationsinställningar
 • Helt vattentät och uppladdningsbar.

Satisfyer penisring med vibrator

Vuxenmärket Satisfyer har – utöver Mighty One – en hel uppsättning av olika penisringar med vibratorer med namn som Satisfyer Signet Ring penisring, Strong One penisring eller Powerful One penisring. De har alla lite olika design och egenskaper men gemensamt är att de alla har vibrator och går att appstyra.

Penisring med vibrator och dubbel penetration

Partner Double Penetrator är en penisring som även är en parleksak då penisringen både har vibrator och analstav för dubbel penetration. Vid penisringen sätter man den medföljande bulletvibratorn (går även att använda utan).

penisring med dubbel penetration

Dildon som är fastsatt på penisringen är i mjukt böjligt silikon och är 15 cm lång (varav den införbara delen är 13,5 cm). Det är alltså ungefär som en genomsnittlig penis. Använd rikligt med vattenbaserat silikon och låt din partner bli uppfylld av både dig och dildon samtidigt som det vibrerar skönt runt penisskaftet och vid klitoris.

En spännande sexleksak för dig som vill testa på analsex med en partner.

Köp din penisring här

Nedan hittar du ett stort utbud av penisring med eller utan vibrator, som du kan köpa snabbt och diskret från svenska webbutiker.

Visar 8 – 14 (av 121 produkter) Hittade 121 st produkter Hittade en produkt No results found
Filters Sort results
Reset Apply
Satisfyer Strong One
Mjuk och töjbar vibrerande penisring av silikon, från Satisfyer.
Mr. Membr Lasso Penisring Set - Svart
Detta Lasso Penisring Set från Mr. Membr är till för dig som vill ha flera möjligheter att uppnå den ultimata onanistunder eller sexupplevelsen. Setet består av en singel-lasso på 15…:
Sinful Stamina Dubbelt Lasso Penisring - Svart
Stamina penisring kan placeras om både penisroten och pungkulorna samtidigt. Två slide-to-fit tryckknappar ser till att båda delarna kan stramas åt var för sig, så att du får det precis som du…:
Soft Jumbo penisring
Ger kraftiga erektioner! Elastisk penisring som hjälper dig att få ännu kraftigare erektioner. Ø invändigt: 1,7 cm, Ø utvändigt: 3,9 cm. Material: TPE.
Vibrerande penisring i silikon
Muvee är en vibrerande penisring gjord i 100 %25 medicinsk och högkvalitativ silikon. Bakom står kvalitetstillvärkaren Feelz Toys och det borgar som alltid för kvalitet. Materialet är allergitestat och helt fritt från ftalater, vilket gör det säkert och skonsamt mot kroppen vid användning. Muvee har även en unikt placerad vibrator som stimulerar klitoris samtidigt som ... Läs mer
Fifty Shades of Grey - Penisring - A Perfect O
A Perfect O – en läcker penisring från Fifty Shades of Grey!A Perfect O är en silkeslen tjock penisring, som är tillverkad hela av silikon. Denna ringen ingår i Fifty Shades of Grey’:s Pleasure…:
Belladot Bertil Penisring
Flexibel penisring som ger dig och din partner stimulans.
1 2 3 18
Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2022-06-14

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par