Öppen BH

En öppen BH är ett riktigt sexigt underklädesplagg som istället för att följa framhäver brösten. Istället för att dölja bysten har en öppen BH vaddering och bygel undertill som lyfter upp och brösten. Banden är normalt elastiska och även justerbara så att du kan spänna åt BH:n så att den sitter bekvämt.

Öppen BH kan antingen köpas separat eller som sexigt BH-set med tillhörande matchande trosor. Precis som att BH:n med öppen kupa är väldigt avslöjande så kan även trosan vara det och exempelvis ha en öppen gren.

Köp BH med öppen kupa här

Visar 22 – 28 (av 40 produkter) Hittade 40 st produkter Hittade en produkt No results found
Filters Sort results
Reset Apply
Cottelli Satin Half-Cup BH - Svart - 85C
Vill du fresta din partner på ett fräckt och kittlande sätt? Ta då på dig denna snygga half-cup BH med öppna kupor från Cottelli. BH:n ger både din byst ett härligt stöd och får dina…:
Cottelli Half-Cup BH-Set Röd Plus Size - Röd - 90E
Vill du ge din partner en överraskning som inte glöms bort i första taget? Då ska du ta på dig detta röda Half-Cup BH-Set från Cottelli Collection, som består av en BH samt en kombinerad höfthållare…:
Cottelli Half-Cup och Höfthållarset - Röd - 80B/M
Letar du efter den perfekta outfiten för att ta andan ur din partner. Då ska du titta närmare på detta sexiga Cottelli Half-Cup och Höfthållarset. BH:nn har halva kupor som ger ett snyggt…:
Cottelli Satin Half-Cup BH och Höfthållare Set Röd - Svart - 85B
Vill du ge din älskade en fräck överraskning, så är detta röda satinset från Cottelli helt rätt val. Överdelen är en half-cup BH, som låter barmen stå till fri beskådan. Bygeln…:
Cottelli Half-Cup BH i Spets Plus Size - Svart - 95E
Denna snygga och sexiga half-cup BH med öppna kupor från Cottelli är perfekt för dig som har en fyllig byst och vill visa upp dina bröst från deras bästa sidor. Behån är utformad på…:
Obsessive Miamor Half-Cup BH - Röd - L/XL
Ta på dig Obsessive Miamor Half-Cup BH och överraska din partner som aldrig förr. BH’n ger dig en förförisk utstrålning med den vackra spetsen och den nätta rosetten. De halva kuporna…:
Cottelli Half-Cup Spets-BH Set - Svart - 80B/M
Vill du vara säker på att din partner bara riktar uppmärksamheten mot dig? Klä dig då i Cottelli Half-Cup Spets-BH Set. Detta sexiga set består av en feminin BH med halva kupor, som täcker…:
1 3 4 5 6

BH med öppen kupa passar de flesta storlekar

Till skillnad från vanliga BH:s som har olika kup-storlekar är finns det behås med öppen kupa som är i one size. Detta då bandet över ryggen normalt har flera hylsor som går att reglera, och dels vilar brösten fritt i kupan och den behöver därför inte vara i samma storlek. Det finns även öppna bygel-BH som kommer i olika storlekar, det går då att välja kupstorlek från A – F.

Öppen BH passar perfekt för både förspelet, för rollspel eller som ett sexigt underklädesplagg att ha på sig när man går ut.

Om Johanna K

Johanna är skribent på Erotikguiden.nu och har ett stort intresse av samlevnad, psykologi och vuxenleksaker. Johanna har en bakgrund som webbredaktör på flera nättidningar och hon älskar att förmedla sin kunskap om vuxenprodukter och hjälpmedel. Hennes mål är att få fler personer att våga testa och utforska.

Senast uppdaterad: 2022-06-08

sexleksaker för henne
sexleksaker för honom
sexleksaker för par